günaydın kızlar
güzel haftalar olsun hepinize.
Hayırdır blue'ya bişey olmadı di miii
nikah mı tazeleyeceğiz kız
hafta sonu ne oldu kuzu ben yatıyordum hilmi geldi oda yanıma yattı elini karnıma koydu başladı konuşmaya hilmi oğlum dedikçe benim sıpa tekme atyıo o oglum diyo oğlan tekme atyıo anam bi kıskandım.. ama çokda komikdi
hoşeldiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
kızlar, ben blueeyu rüyamda gördüm, ama iyi görmedim..
Etkisindeyim hala, pek keyfim yok bugün..
Günaydın canım...
hayır olsun cnmm. Rüya bu etkisinde klaıyorsun :)
hayır olsun cnmm. Rüya bu etkisinde klaıyorsun :)
yaa sendemı kan sulandırıcı kullanıyosun zor oluyo dımı ya heryerım mosmor oldu bız bazen gobekten bazen koldan yapıyoruz ama morarınca heryerım zor oluyor.ben hıbor kullanıyorum.dogumu nasıl yapmayı dusunuyosun ben normal ıstıyorum ama bılmıyorum?
günaydınnn..günaydın kızlar
güzel haftalar olsun hepinize.
fıstık nbr. Günaydıngunaydınnn kızlarrr
ıkıızımmm ıse baslamıssınnn ıyıısın dımı dıkkat et kendınee..
Bızımkıde kapıdan gırıyooo kızlarım deyıp kızını sevmeye baslıyooooo allah herkese bu duyguyu yasatsın cnmm
yoktum arkadaş sağolsun bu hafta gelme abla dedi. Bende kaçırmadım fırsatı..ege c.tesi yoktun çalışmadın mı?
Demi ilk defa tam inandık eşimle bebeğimiz olacağına o kiyafetlerin kokusu misss gibi yayılınca...... canım ben bundada hayır vardır dedim yemeğme tuzuma dikkat ettim hbahaneyle.......çocuk öne geçti bak seninkide öne geçmiş hiç sorun etme tansiyon ilaçı tamamen zararsızmış ben alıştım valla
günaydın kızlar nasılsınız?
günaydınnn..
Fmg ben cumayı bekleyemiycem karakanla öykümün güzel haberleri beni delirtti kızımı göresim geldi çarşambaya randevu alacam..
yoktum arkadaş sağolsun bu hafta gelme abla dedi. Bende kaçırmadım fırsatı..
Sezin ytorulmuştur keyifsizdir annesi korkma. Oynadımı şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?