2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırdır blue'ya bişey olmadı di miii

Yok, olmadı..Ben rüyamda gördüm sadece...Hayır olsun inşallah..

Kıyamam yaa, çok hoş oluyo değil mi..Herifler baılıyorlar..Dün bizde de misafir vardı, kız benim karnıma bakıyo, seninki oynuyo kız görüyom burdan dedi...Gel yakından bak dedim..Elini bi koydu kız, benimki düm tek tekkk vurmaya başladı...Kızın çok hoşuna gitti...Zayıf bebekler daha çok hareket eder diyorlar bak, seninki de zayıf gerçekten çok hareketli maşallah...Bu erken de yürür dedi...
Kuduruk kızım, ellendi mi çok hoşuna gidiyo, kim koyarsa koysun karnıma elini, coşuyorr...

İlk başlarda çok morardı ama şimdi alıştım herhalde morarmıyor.. Ben hep karnımda yaptım... Koldan bacaktanda insüline başladım.. Kasık bölgesine yakın yapıyorum ben, pek morarmıyor o zaman.. Ben mecbur sezeryan yapçam canım ikinci bebek benimki, ilki de sezeryan oldu onda kan sulandırıcı falan kullanmamıştım ama..

günaydın kızlar
güzel haftalar olsun hepinize.
günaydınnn..
Fmg ben cumayı bekleyemiycem karakanla öykümün güzel haberleri beni delirtti kızımı göresim geldi çarşambaya randevu alacam..

fıstık nbr. Günaydın

ege c.tesi yoktun çalışmadın mı?
yoktum arkadaş sağolsun bu hafta gelme abla dedi. Bende kaçırmadım fırsatı..
Sezin ytorulmuştur keyifsizdir annesi korkma. Oynadımı şimdi

canım benim gözün aydın çok sevindim.
hayırlısıyla bebişini kucağına al inşallah.

ohhh iyi yapmışsın. yaaa beklesene cuma birlikte gidelim.
dün akşam oynadı ama aklım gitti sıpa çok korkuttu beni.
yorgunluktan heralde haftasonu çok koşuşturdum.

aşı yerim beze yaptı biliomusun. arı sokmuş gibi kıpkırmızı şiş
aklıma hemen sen geldin.

günaydın kızlar nasılsınız?

günaydın canım nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…