evetttttttt sende
çizelgeye baktığımda bi şuralara gelebilsem diyordum sadece 8 haftamız kaldı
ohhh iyi yapmışsın. Yaaa beklesene cuma birlikte gidelim.
Dün akşam oynadı ama aklım gitti sıpa çok korkuttu beni.
Yorgunluktan heralde haftasonu çok koşuşturdum.
Aşı yerim beze yaptı biliomusun. Arı sokmuş gibi kıpkırmızı şiş
aklıma hemen sen geldin.
Günaydın canım nasılsın?
hahahahaa milletin ilki kötüydü senin ikincide aklı başına geldi.
Aman berbat bişey o
fmg bekleyemiycem 1 ay oldu yaa çok merak ediyorum milleytinki kocaman olmuş benimki minnak bişey di
günaydın kızlar nasılsınız?
ne minnakı kız kocaman karnın var maşallah
Sonradan açılacak seninki arap atı :))))
hahahahaa milletin ilki kötüydü senin ikincide aklı başına geldi.
Aman berbat bişey o
fmg bekleyemiycem 1 ay oldu yaa çok merak ediyorum milleytinki kocaman olmuş benimki minnak bişey di
bi defa sizin haftalarda en minnak benim minnoşumdu...ebru şallı kılıklı kızım, ne alemde acaba şu an....bende çok merak ediyorum yaaa....
Pazar günü yazmıştım ayrıntılı şimdi kopyaladım... okuyun arkadaşlar... şaka gibi valla..
Kızlar günaydın, cuma günü tansiyon yüksekti ya, sonra da bebişkom falan anlattı burda durumunu bende panik yaptım kalktım doktora gittim. İyiki de gitmişim çünkü önümüzdeki hafta doktor yokmuş, kongresi varmış.. Neyse gittim tansiyon ve nabzın yüksek olduğunu söyledim.. Hemen idrarda protein var mı diye baktırdı.. Tam kan sayımı yaptıi, TSH a falan baktı.. Tsh çoook düşmüş ondan herhalde çarpıntılar dedi, idrarda protein Allahtan çok çıkmadı yani preeklamsi durumu yok çok şükür.. Ama uzun süre hastanede kaldım.. 15 dk. da bir tansiyonumu ölçtüler, orda genelde normal çıktı ama arada bir çıkması bile tehlikeli dedi veeee tansiyon ilacına başladı.. Şeker, tansiyon her bişi oldu bu hamilelikte.. Tahmin ediyordum zaten ama neyse... Sordum doktora o kadar dikkat ettim, tuzsuz falan yedim neden oldu diye, dedi ki sen istediğin kadar dikkat et, olcağı varsa olur bunlar plasental problemlerden kaynaklanır dedi... Neyse bir kez daha doktoruma hayran kaldım, kadın taaaaaa ikili testteki kan sonuçlarına göre zaten tahmin etmişti durumumu, plasental problemler yaşıycaksın demişti.. Onun için de tansiyonun üstünde çook durmuştu ve bir kez daha yanılmadı...
Neyse çok uzattım, bol bol dinlenceksin ve hiç sinirlenmiyceksin dedi.. Bakalım becerebilcekmiyim...
Bu arada bebek 40 cm. olmuş veee 1.436 gr.mış. 1 hafta önden gidiyor dedi... Bu çok iyi dedi.. Kocaman abla olmuş kızım.. Yani en azından o sağlıklı Allah a şükür...
:)) arap atı:)))
karınla alakalı değil işte. Ben kendime alıyorum kiloları bakalım benimki haftasıyla uyumluydu ama çok merak ediyroum valla,
günaydın kızlar
güzel haftalar olsun hepinize.
gunaydınnn kızlarrr
ıkıızımmm ıse baslamıssınnn ıyıısın dımı dıkkat et kendınee..
bızımkıde kapıdan gırıyooo kızlarım deyıp kızını sevmeye baslıyooooo allah herkese bu duyguyu yasatsın cnmm
Yok, olmadı..Ben rüyamda gördüm sadece...Hayır olsun inşallah..
Kıyamam yaa, çok hoş oluyo değil mi..Herifler baılıyorlar..Dün bizde de misafir vardı, kız benim karnıma bakıyo, seninki oynuyo kız görüyom burdan dedi...Gel yakından bak dedim..Elini bi koydu kız, benimki düm tek tekkk vurmaya başladı...Kızın çok hoşuna gitti...Zayıf bebekler daha çok hareket eder diyorlar bak, seninki de zayıf gerçekten çok hareketli maşallah...Bu erken de yürür dedi...
Kuduruk kızım, ellendi mi çok hoşuna gidiyo, kim koyarsa koysun karnıma elini, coşuyorr...
biz seninle aynı gidiyorduk sen ne zaman gidicen
ben haftaya cuma gitmeyi düşünüyorum yaa, hem raporumu da alırım diyorum..ama hrkesten güzel haberler duydukça gidesim de geldi..ne bileyim...
günaydın kızlar nasılsınız?
ayyyy evet ne çabuk geçiyor. şuraya bak. 8 hafta kaldı. şaka gibi.
Çilek nasıl oldun canım bir sıkıntı yok değil mi?
günaydın arkadaşlar iyi haftalar...
tüm haftasonunu ağrı ve bağırsak sorunlarıyla geçirdim bugün yine sancım var hafif...eğer öğlene kadar geçmezse doktorcumu bi arayım...gerçi yarın kontrol var ama işi şansa bırakmamak lazım...
herkes iyidir inşallah
öyküm geçmiş olsun canım yaaa.
ama bebiş sağlıklı çok şükür. herşeye değer.
az kaldı sık dişini bacım.
yok valla dayanamıycem bir ay oldu . Haftaya yine geider alırım raporumu.. Olsun banane
yok valla dayanamıycem bir ay oldu . Haftaya yine geider alırım raporumu.. Olsun banane
sağol cnmm izin için
ama gerçekten merak ediyorum. Sen geçelerdde gördün((( banane
iyiyim fmgcim çok çok teşekkürler, işe geldim sinir stres
bu hamileliği evde geçirmek varmış, kuzum pıtır pıtır oynuyordu evde, hep ağzım kulaklarımdaydı
burda hiç hareket bile etmiyor
sen nasılsın? Sezin hanım nasıll?
çok sağol canım benim.. Hayırlısıyla herşey yoluna girer inşallah... Aslında ilaca başlamak biraz rahatlattı hep diken üstündeydim çünkü, en azından artık kontrol altına alımşış oldu.. şurda bişi kalmadı artık.. Hep nisanı atlatayım sonrası allah kerim diye düşünüyorum bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?