2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın dünürüm naber.. Oğlumuz nasıl bakalım..
günaydın canım iyiyim oğluşum da iyi çokşükür. artık tekmeleri dışardan görülebiliyor :) bugün biraz durgun ama. sana da geçmiş olsun tansiyon ilacı vermiş doktor, geçici bi durum nasılsa canım, az kaldı biraz daha sabır. sağlıkla doğsunlar da herşey hallolur..
Günaydın canım nasılsın....Biz iyiyiz seni sormalı...
günaydın kuzum, iyiyim beni rüyanda mı gördün hayırdır :)
günaydın canım nasılsın?
günaydın canım iyiyim sağolasın sen nasılsın? aşıdan kolun şişmiş neyse ki başka doz yok artık :)
bluee gelmiş hoşgelmiş.
Iyimisin kuzum..
Geçtimi kanaman
günaydın hemşom, geçti canım çarşamba oldu o gün geçti çokşükür. akıntımın rengi koyulaşıyor arada ama korkmuyorum. doktor yanma kaşıntı falan da olmadığı için sadece kültür yaptırdı kanamadan önce, o da temiz çıkmıştı. o yüzdençok dert etmiyorum bol su içince azalıyor.
günaydın canım hoseldin biz iyiyiz sen nassılsın

günaydın tatlım doktora gittinmi? göremedim biraz geçmişe baktım ama. nasıldı oğluşun?

günaydın hayırlı haftalar....bizimde bu sabah kontrol vardı çok şükür güzel haberler aldık oğlumuz büyümüş delikanlı olmuş 1500 gr. doktor gayet iyi dedi sağlıklı aynen yolumuza devam ediyoruz dedi tedbirli olmak amacıyla ciğer geliştirici iğne verdi bazen hiç bir sorun olmadan erken doğum olabiliyo hazırlıklı olalım dedi ben şimdiye kadar 8 kilo almışım 88 kiloyum bizdeki haberler böyle ...kontrolden gelen arkadaşlarında haberlerini okudum herkesin bebişi iyi çok şükür allah bozmasın inşallah öyküm sende de tansiyon varmış galiba geçmiş olsun

hay maşallahhhhh kuzucuklara bak atağa geçtiler...
Bende bu güzel haberleri alınca 2 gün daha dayanamadım yarına randevu aldım.. Gözünaydın çok güzel haberler.. Inşallah bundan sonra böyle haberler alırızz.
Darısı başımızaaa.

Bende baktım netten bu hafta 1350 olması gerekirmiş bakalım duru 1350 sınırındaysa rahatlarımm. Ama baya bi kilo almışlar acaba benimkide oldumu korku sardı beni: )

Merhaba ben biraz geç kaldım ama zaten doğumda haziran sonunda.29 Haziran muhtemel doğum tarihimiz.Kızımın adı ASYA olacak inşallah.

sağol canım benimde eşim bugün ve perşembe müsaitmiş bende beklememk için bugün gittim iyi yapmşsın sende randevunu erkene almakla büyümüştür tabi küçük hanım gelinlik kız olmuştıur annesi

maaşallah canım bebişinde büyümüş sorunda yok ohhh hadi gözün aydın

evet zaten 30. Haftada gel demişti :))))))
gül yüzlüm demii ayy çok özledim kızçemi

ayy ege doktora mı gidiyorsun? 1 nisanda değil miydi randevun? kız 31. haftaya başlıyorsun vay bee :)) ben bile heyecanlandım :)
ben de o haftalarda oğluşumun cicilerini yıkayıp ütüleyip dolabına yerleştiricem inşallah.

Gittim canım herşey yolunda 42cm 1.900 gr oldum bizim veliahtımız :))))) çok şükür doktor herşey yolunda şimdilik dedi 2 hafta sonra nst ve kontrol var ...

hoşgeldinizzzzzzzzzz
hoşbuldum canım, hayırlı olsun 30u görmüşsün :) darısı bize...

maşallah nasıl da büyümüşşşş

Merhaba ben biraz geç kaldım ama zaten doğumda haziran sonunda.29 Haziran muhtemel doğum tarihimiz.Kızımın adı ASYA olacak inşallah.
hoşgeldinnn, Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Asya hanımı...

oh mşalaah maşallah
:))) dua edin bana ... Güzel haberler le geleyim

hoşgeldinizzzzzzzzzz
dualarımız seninle fııstık
hoşbuldum fatmacım nasılsın?
ben iyiym şükür sen nasılsın?
hoşgeldin aramıza..bebikini sağlıkla kucagına alırsın inş.

seninki topiğin rekorunu aldı eline
28.haftada bu kadarsa 4 kilo doğar maşallah
bugun akrabam doğum haberini aldım akşam 9 dan beri sancı çekiyoröuş sabh 9 da 4 kio doğurmuş. çok bağırmış ama çocukda iriymiş aşşayada inmemiş . Baya çekmiş allah bir avazda kurtarsın herkesi kocama bi oğlu olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…