- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
günaydın canım iyiyim oğluşum da iyi çokşükür. artık tekmeleri dışardan görülebiliyor :) bugün biraz durgun ama. sana da geçmiş olsun tansiyon ilacı vermiş doktor, geçici bi durum nasılsa canım, az kaldı biraz daha sabır. sağlıkla doğsunlar da herşey hallolur..Günaydın dünürüm naber.. Oğlumuz nasıl bakalım..
günaydın kuzum, iyiyim beni rüyanda mı gördün hayırdır :)Günaydın canım nasılsın....Biz iyiyiz seni sormalı...
günaydın canım iyiyim sağolasın sen nasılsın? aşıdan kolun şişmiş neyse ki başka doz yok artık :)günaydın canım nasılsın?
günaydın hemşom, geçti canım çarşamba oldu o gün geçti çokşükür. akıntımın rengi koyulaşıyor arada ama korkmuyorum. doktor yanma kaşıntı falan da olmadığı için sadece kültür yaptırdı kanamadan önce, o da temiz çıkmıştı. o yüzdençok dert etmiyorum bol su içince azalıyor.bluee gelmiş hoşgelmiş.
Iyimisin kuzum..
Geçtimi kanaman
günaydın canım hoseldin biz iyiyiz sen nassılsın
:))) dua edin bana ... Güzel haberler le geleyimbizde seni yarın sabırsızlıkla beklicez desene
biz geldikkkkkkkkkkkk
hoşbuldum fatmacım nasılsın?hoşgeldiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn
Kızlarrrr yarın sabah 8 e randevu aldım.....
Dayanamadım
günaydın hayırlı haftalar....bizimde bu sabah kontrol vardı çok şükür güzel haberler aldık oğlumuz büyümüş delikanlı olmuş1500 gr. Doktor gayet iyi dedi sağlıklı aynen yolumuza devam ediyoruz dedi tedbirli olmak amacıyla ciğer geliştirici iğne verdi bazen hiç bir sorun olmadan erken doğum olabiliyo hazırlıklı olalım dedi ben şimdiye kadar 8 kilo almışım 88 kiloyum bizdeki haberler böyle ...kontrolden gelen arkadaşlarında haberlerini okudum herkesin bebişi iyi çok şükür Allah bozmasın inşallah öyküm sende de tansiyon varmış galiba geçmiş olsun
ay hadi hayırlı haberlerle gel inşallah egecimm, duru prenses kocaman olmuş olsunn :)
ben çıkıyorum kızlar, feci yoğun 1 haftadır yoktum ya,
yarın sabah görüşürüz hepinizi kocaman kocaman öpüyorumm
hep sizin yüzünüzden bekleyemedim 2 gün daha:)))))))))))
çok heyecanlıyım karakan yaaa
merhaba ben biraz geç kaldım ama zaten doğumda haziran sonunda.29 haziran muhtemel doğum tarihimiz.kızımın adı asya olacak inşallah.
ohhh işte iyi oldu heveslendirdik artık 4 haftalar beklenmiyor..... Iki haftaya düşecek seninde :)))))) gör gül yüzlünü bakalım
hay maşallahhhhh kuzucuklara bak atağa geçtiler...
Bende bu güzel haberleri alınca 2 gün daha dayanamadım yarına randevu aldım.. Gözünaydın çok güzel haberler.. Inşallah bundan sonra böyle haberler alırızz.
Darısı başımızaaa.
Bende baktım netten bu hafta 1350 olması gerekirmiş bakalım duru 1350 sınırındaysa rahatlarımm. Ama baya bi kilo almışlar acaba benimkide oldumu korku sardı beni: )
günaydın hayırlı haftalar....bizimde bu sabah kontrol vardı çok şükür güzel haberler aldık oğlumuz büyümüş delikanlı olmuş1500 gr. doktor gayet iyi dedi sağlıklı aynen yolumuza devam ediyoruz dedi tedbirli olmak amacıyla ciğer geliştirici iğne verdi bazen hiç bir sorun olmadan erken doğum olabiliyo hazırlıklı olalım dedi ben şimdiye kadar 8 kilo almışım 88 kiloyum bizdeki haberler böyle ...kontrolden gelen arkadaşlarında haberlerini okudum herkesin bebişi iyi çok şükür allah bozmasın inşallah öyküm sende de tansiyon varmış galiba geçmiş olsun
evet zaten 30. Haftada gel demişti :))))))
gül yüzlüm demii ayy çok özledim kızçemi
Gittim canım herşey yolunda 42cm 1.900 gr oldum bizim veliahtımız :))))) çok şükür doktor herşey yolunda şimdilik dedi 2 hafta sonra nst ve kontrol var ...günaydın canım iyiyim oğluşum da iyi çokşükür. artık tekmeleri dışardan görülebiliyor :) bugün biraz durgun ama. sana da geçmiş olsun tansiyon ilacı vermiş doktor, geçici bi durum nasılsa canım, az kaldı biraz daha sabır. sağlıkla doğsunlar da herşey hallolur..
günaydın kuzum, iyiyim beni rüyanda mı gördün hayırdır :)
günaydın canım iyiyim sağolasın sen nasılsın? aşıdan kolun şişmiş neyse ki başka doz yok artık :)
günaydın hemşom, geçti canım çarşamba oldu o gün geçti çokşükür. akıntımın rengi koyulaşıyor arada ama korkmuyorum. doktor yanma kaşıntı falan da olmadığı için sadece kültür yaptırdı kanamadan önce, o da temiz çıkmıştı. o yüzdençok dert etmiyorum bol su içince azalıyor.
günaydın tatlım doktora gittinmi? göremedim biraz geçmişe baktım ama. nasıldı oğluşun?
hoşbuldum canım, hayırlı olsun 30u görmüşsün :) darısı bize...hoşgeldinizzzzzzzzzz
maşallah nasıl da büyümüşşşşgünaydın hayırlı haftalar....bizimde bu sabah kontrol vardı çok şükür güzel haberler aldık oğlumuz büyümüş delikanlı olmuş1500 gr. doktor gayet iyi dedi sağlıklı aynen yolumuza devam ediyoruz dedi tedbirli olmak amacıyla ciğer geliştirici iğne verdi bazen hiç bir sorun olmadan erken doğum olabiliyo hazırlıklı olalım dedi ben şimdiye kadar 8 kilo almışım 88 kiloyum bizdeki haberler böyle ...kontrolden gelen arkadaşlarında haberlerini okudum herkesin bebişi iyi çok şükür allah bozmasın inşallah öyküm sende de tansiyon varmış galiba geçmiş olsun
hoşgeldinnn, Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Asya hanımı...Merhaba ben biraz geç kaldım ama zaten doğumda haziran sonunda.29 Haziran muhtemel doğum tarihimiz.Kızımın adı ASYA olacak inşallah.
maaşallah canım bebişinde büyümüş sorunda yok ohhh hadi gözün aydın
oh mşalaah maşallahgünaydın hayırlı haftalar....bizimde bu sabah kontrol vardı çok şükür güzel haberler aldık oğlumuz büyümüş delikanlı olmuş1500 gr. doktor gayet iyi dedi sağlıklı aynen yolumuza devam ediyoruz dedi tedbirli olmak amacıyla ciğer geliştirici iğne verdi bazen hiç bir sorun olmadan erken doğum olabiliyo hazırlıklı olalım dedi ben şimdiye kadar 8 kilo almışım 88 kiloyum bizdeki haberler böyle ...kontrolden gelen arkadaşlarında haberlerini okudum herkesin bebişi iyi çok şükür allah bozmasın inşallah öyküm sende de tansiyon varmış galiba geçmiş olsun
dualarımız seninle fııstık:))) dua edin bana ... Güzel haberler le geleyim
hoşgeldinizzzzzzzzzz
ben iyiym şükür sen nasılsın?hoşbuldum fatmacım nasılsın?
hoşgeldin aramıza..bebikini sağlıkla kucagına alırsın inş.Merhaba ben biraz geç kaldım ama zaten doğumda haziran sonunda.29 Haziran muhtemel doğum tarihimiz.Kızımın adı ASYA olacak inşallah.
sağol canım benimde eşim bugün ve perşembe müsaitmiş bende beklememk için bugün gittim iyi yapmşsın sende randevunu erkene almakla büyümüştür tabi küçük hanım gelinlik kız olmuştıur annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?