çok sağol canım benim.. Hayırlısıyla herşey yoluna girer inşallah... Aslında ilaca başlamak biraz rahatlattı hep diken üstündeydim çünkü, en azından artık kontrol altına alımşış oldu.. şurda bişi kalmadı artık.. Hep nisanı atlatayım sonrası allah kerim diye düşünüyorum bakalım..
Git kız git senin kızında kocaman olmuştur artık yağlanıyorlar çünkü.. Hızlı büyüyorlar.. Zaten bundan sonra sık sık çağırırlar seni..
canlarrrrrrrrrrrr günaydııııııııınnnnnnnnn)))))))))))
hayırlı bir hafta dilerim hepimize)
keyifler umarım yerindedir daha geçmişe bakmadımm
beni soracak olursanız iyiyiz ama geceleri 5 yastıkla yatmaya calısıyorum ve sabah olunca yatakta hamam böcegi gibi sırt üstü debeleniyorum koca olmasa yataktan kalkamayacağım o derece çok komik haller geldi
dün gece otururken bir düsündüm anaaaaaaaaaaaaaaaa sezeryan olsa 9 normal olsa 11 hafta kalmıs
cok mutlu oldum oturdum ağladım korkudan)
hepinizi opuyorum
görüşürz cnm kolay gelsinkızlar ben çıkıyorum işlerim çok bu hafta.
Mesaiye kalmamam lazım. Yarın görüşürüz.
Kendinize çok iyi bakın.
1 ayımız kaldı onuda atlatırsak gün sayıcaz. Maşallah nasıl vakit geti de şu mart geçemedi
kızlar hepinize iyi günler diliyorum.. Ben çıkıyorum bugün pzts malum ev enkaza döndü hafta sonu.. Evi toplamam lazım..çamaşırlar beni bekliyor.. Byeee.. Hepiniz kendinize iyi bakın.
canlarrrrrrrrrrrr günaydııııııııınnnnnnnnn)))))))))))
hayırlı bir hafta dilerim hepimize)
keyifler umarım yerindedir daha geçmişe bakmadımm
beni soracak olursanız iyiyiz ama geceleri 5 yastıkla yatmaya calısıyorum ve sabah olunca yatakta hamam böcegi gibi sırt üstü debeleniyorum koca olmasa yataktan kalkamayacağım o derece çok komik haller geldi
dün gece otururken bir düsündüm anaaaaaaaaaaaaaaaa sezeryan olsa 9 normal olsa 11 hafta kalmıs
cok mutlu oldum oturdum ağladım korkudan)
hepinizi opuyorum
Kızlar ben çıkıyorum işlerim çok bu hafta.
Mesaiye kalmamam lazım. Yarın görüşürüz.
Kendinize çok iyi bakın.
Canımm günaydınnn..
Bana da korku bastı, bi de doktor erken doğum riski falan diyince iyice panikledim
Doğum çantasını hazırliyim bari ben de bu haftasonu alışverişimi tamamlayıp
Görüşürüz canım nooolur yorma kendini
Hamam böceği süperdi yalnız:)bende öyleyim kalkarken zorlanıyorum
ayy çilek ya çok geçmiş olsun seni çok merak ettim
nasilsin canım şimdi doktora gittin mi
yazmıssındırda gecmişe bakamadım tam
umarım iyisinizdir
Allaha emanet ol ve olalım hepimiz :)
Kızlarrrr yarın sabah 8 e randevu aldım.....
Dayanamadım
maşallah kuzum yaa...dün bana da çarşıda nazar değireceklerdi ege...normal yürüyorum ben hala..paytaklara geçmedim..bi de hızlı yürüyorum...kadının biri 3 mağazada gezerken bizi de görmüş, aynı mağazaları geze geze gidiyormuşuz ben farkında değilim..geldi dedi, hanfendi çok hızlı yürümüyormusunuz, mazallah doğuracaksınız...arkadan hiç belli olmuyor hamile olduğunuz, karnınız çok çıkmış erkek mi dedi, hayır kız dedim..
Ben zaten böyle yapa yapa, bi yatacam tam olacak hiç kalkamayacağım...tam 5 saat çarşıyı gezdik...kızıma elbise gördüm, o kadar tatlıydı ki, yenidoğan elbisesi, askılı, askıları ipli, yukardan bağcıklı...üzerinde pembiş çiçekler var, rengi beyaz..altı paçalı don gibi, ama kilot gibi, neredeyse belinde bitecek 1 karış bişii..o kadar güzeldi ki...ama alamadım, ürün defolu gelmiş, ben farketmedim aslında alacaktım, satıcı kız dedi...haftaya getirteceğiz , müşteriler görsün diye koyduk ama satışı haftaya başlayacak dedi..çok tatlıydı ama...
hadi gözün aydın canım yarın bebişini gör keyfin yerine gelsin
maşallah kuzum yaa...
Ne güzel işte ama dikkat et ben hızlaı yürüyemiyorum ağrı giriyor hemen
az sabret gelince alırısın inşallah
kuzu bi heyecan bastı beni kız
yarına randevu aldım yaa.
biz geldikkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?