2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben çıkıyorum işlerim çok bu hafta.
Mesaiye kalmamam lazım. Yarın görüşürüz.
Kendinize çok iyi bakın.

1 ayımız kaldı onuda atlatırsak gün sayıcaz. Maşallah nasıl vakit geti de şu mart geçemedi

Kızlar hepinize iyi günler diliyorum.. Ben çıkıyorum bugün pzts malum ev enkaza döndü hafta sonu.. Evi toplamam lazım..Çamaşırlar beni bekliyor.. Byeee.. Hepiniz kendinize iyi bakın.

Hamam böceği süperdi yalnız:)bende öyleyim kalkarken zorlanıyorum

kızlar ben çıkıyorum işlerim çok bu hafta.
Kendinize çok iyi bakın.
görüşürz cnm kolay gelsin

Canımm günaydınnn..
Bana da korku bastı, bi de doktor erken doğum riski falan diyince iyice panikledim
Doğum çantasını hazırliyim bari ben de bu haftasonu alışverişimi tamamlayıp

Kızlar ben çıkıyorum işlerim çok bu hafta.
Kendinize çok iyi bakın.

Görüşürüz canım nooolur yorma kendini

ya burda sağlıkçı arkadaş varmıydı benim gbi kamuda çalışan veya üniversitede

ayy çilek ya çok geçmiş olsun seni çok merak ettim
nasilsin canım şimdi doktora gittin mi
yazmıssındırda gecmişe bakamadım tam
umarım iyisinizdir
Allaha emanet ol ve olalım hepimiz :)

Hamam böceği süperdi yalnız:)bende öyleyim kalkarken zorlanıyorum

Dün bana da çarşıda nazar değireceklerdi ege...Normal yürüyorum ben hala..Paytaklara geçmedim..Bi de hızlı yürüyorum...Kadının biri 3 mağazada gezerken bizi de görmüş, aynı mağazaları geze geze gidiyormuşuz ben farkında değilim..Geldi dedi, hanfendi çok hızlı yürümüyormusunuz, mazallah doğuracaksınız...Arkadan hiç belli olmuyor hamile olduğunuz, karnınız çok çıkmış erkek mi dedi, hayır kız dedim..
Ben zaten böyle yapa yapa, bi yatacam tam olacak hiç kalkamayacağım...Tam 5 saat çarşıyı gezdik...Kızıma elbise gördüm, o kadar tatlıydı ki, yenidoğan elbisesi, askılı, askıları ipli, yukardan bağcıklı...Üzerinde pembiş çiçekler var, rengi beyaz..Altı paçalı don gibi, ama kilot gibi, neredeyse belinde bitecek 1 karış bişii..O kadar güzeldi ki...Ama alamadım, ürün defolu gelmiş, ben farketmedim aslında alacaktım, satıcı kız dedi...Haftaya getirteceğiz , müşteriler görsün diye koyduk ama satışı haftaya başlayacak dedi..Çok tatlıydı ama...

size ne sorucam aranzıda calcimax d3 diye bir ilaç kullanan var mı?bana 4 boyutlu ultrason için gittiğim doktor verdi eleviti bırak bunu iç dedi 1 ayda 4 kg alınca bıraktırdı ama içmedim ben daha cünkü
içinde hamilelerde denemmemiştir dio içime sinmedi ya

ay kimse kullanmamış galiba anlamadım herkes sustu :) ya da siteye bişi oldu normal diil bu kadar suskunluk
sekerler cıkıyorum ben opuyorum hepinizi gününüz güzel geçsin bebişleriniz içinde kıpır kıpır kıpraşsın size hep annecim ben buradayım desinler.

ayy çilek ya çok geçmiş olsun seni çok merak ettim
nasilsin canım şimdi doktora gittin mi
yazmıssındırda gecmişe bakamadım tam
umarım iyisinizdir
Allaha emanet ol ve olalım hepimiz :)

Canımmmm hepimiz Allah'a emanet olalım,
Sıkıntı kalmamış ama dikkat etmem lazımmış, öyle ağır ağır yürüyorum, hareket etmedikçe daha ağırlaşıyorum :)
Annem çok komikti, kadın yedirmedi resmen beni, zaten hareket etmiyorsun çok fena olursun o kadar yemene gerek yok dedi, yemeğimi kesti yaa :)

maşallah kuzum yaa...
Ne güzel işte ama dikkat et ben hızlaı yürüyemiyorum ağrı giriyor hemen
az sabret gelince alırısın inşallah
kuzu bi heyecan bastı beni kız
yarına randevu aldım yaa.

maşallah kuzum yaa...
Ne güzel işte ama dikkat et ben hızlaı yürüyemiyorum ağrı giriyor hemen
az sabret gelince alırısın inşallah
kuzu bi heyecan bastı beni kız
yarına randevu aldım yaa.

bizde seni yarın sabırsızlıkla beklicez desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…