seninki topiğin rekorunu aldı eline
28.haftada bu kadarsa 4 kilo doğar maşallah
bugun akrabam doğum haberini aldım akşam 9 dan beri sancı çekiyoröuş sabh 9 da 4 kio doğurmuş. çok bağırmış ama çocukda iriymiş aşşayada inmemiş . Baya çekmiş allah bir avazda kurtarsın herkesi kocama bi oğlu olmuş
Gittim canım herşey yolunda 42cm 1.900 gr oldum bizim veliahtımız :))))) çok şükür doktor herşey yolunda şimdilik dedi 2 hafta sonra nst ve kontrol var ...
blue evet 1 nisandaydı ama dayaanadım bugun kızlar öyle güzel haberler verdiki duru yu merak ettim. Yarın gidicem.. Sorma yaa 30. Haftaya geldik hep hayal ederdim bi gelsem diye ama çok şükür rabbime darısı hepimizn başınaaayy ege doktora mı gidiyorsun? 1 nisanda değil miydi randevun? Kız 31. Haftaya başlıyorsun vay bee :)) ben bile heyecanlandım :)
ben de o haftalarda oğluşumun cicilerini yıkayıp ütüleyip dolabına yerleştiricem inşallah.
inşallah cnmm. Sağlıkla gelsinlerslm benimde kızım haziranda dogacak büyük ihtimalle 2 haziran dedi doktor.rabbim saglıkla kucagıma aldırsın..
offfff deme yaa deme anlatma
hoşbuldum canım, hayırlı olsun 30u görmüşsün :) darısı bize...
maşallah nasıl da büyümüşşşş
hoşgeldinnn, Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Asya hanımı...
oh mşalaah maşallah
dualarımız seninle fııstık
ben iyiym şükür sen nasılsın?
hoşgeldin aramıza..bebikini sağlıkla kucagına alırsın inş.
blue evet 1 nisandaydı ama dayaanadım bugun kızlar öyle güzel haberler verdiki duru yu merak ettim. Yarın gidicem.. Sorma yaa 30. Haftaya geldik hep hayal ederdim bi gelsem diye ama çok şükür rabbime darısı hepimizn başınaa
inşallah cnmm. Sağlıkla gelsinler
kız sen rahat doğurursun kadının kilosu da çoktu 3.oğlu oldu kız aradı ama bulamadı..
Yaşıda var.
seninki topiğin rekorunu aldı eline
28.haftada bu kadarsa 4 kilo doğar maşallah
bugun akrabam doğum haberini aldım akşam 9 dan beri sancı çekiyoröuş sabh 9 da 4 kio doğurmuş. çok bağırmış ama çocukda iriymiş aşşayada inmemiş . Baya çekmiş allah bir avazda kurtarsın herkesi kocama bi oğlu olmuş
Kızlar oğlumun resminiekleyeceğim görün diye ema ekleyemiyorum nasıl eklendiğini anlatan bir gönüllü varmı acep
offfff deme yaa deme anlatma
inşallah ege inşallah. arkadaşımda öle diyo bi ebe arkadaş uzun boyun çatında geniş duruyo sen pırt diye çıkartırsın aman ya ne biliyim dogurmak falan değilde aklıma gelen sürekli çocuk çatımda kalır çıkamazsa yada ben ölürsem çocugu hilmi yi görmeden aklımda bu ikisi dolanıyo sürekli
hadi yaa süpermiş zeki tabi benim oğluşum yaaafatma senin çizelgede ne yazıyo biliyomusun,
"Şuanda Paris ve Nicky Hilton'un ikisinin toplamından daha çok beyin hücrem var" diyo
ben bugn doktora doğum nasıl olur dedim eğer sende ve bebekte herşey normal olursa
istersen normal doğumu deneriz ama en ufak bir şeyde hemen sezeryana çevirirm bu kadar uğraştan sonra riske giremeyiz dedi benim nasıl doğuracağım hala belli değil yani
maşşallah kızınaGünaydın arkadaşlar nasılsınız..bebikler nasıllar ?
C.tesi 4 boyutşuya gittik..herşey normal ve sağlıklı görünüyor bebişim..ama hanfendi uyuyordu ve karnımın içine dönüktü yüzü,çok zorlandı dr amcası görüntü alambilmek için..ama görebildim kızımı..saçları bile uzamış zilloşumun..canım kızım uyurken bacak bacak üstüne atmış alahım o ne tatlı ayaklardı öylr..elleri..ağzı burnu.yanakları tombiliydi...30 haftalıkmış ölçümlere göre.1,410 kg prensesim..kendi doktorum diyordu 1 hafta önden gittiğini..
bu arada 2 gündür nezleyim..birazda boğaz ağrım var...enfeksiyon kapmak erken doğumua risk hazırlıymırmş snaırım kzıalr..üff yaa..çok cnaım sıkkın..tekrar mı rapor alıp yatsam evde..patronda tantana edermi ki...çalışan insnaalr içni çok zor hamileleik..allah hepimiizn yardımcısı olsun kızlar...
ay bu da benden.. Bende kızlarımı anneme emanet ettim. Allah o yolda kimseyi bırakmasın yarabbim amininşallah ege inşallah. Arkadaşımda öle diyo bi ebe arkadaş uzun boyun çatında geniş duruyo sen pırt diye çıkartırsın aman ya ne biliyim dogurmak falan değilde aklıma gelen sürekli çocuk çatımda kalır çıkamazsa yada ben ölürsem çocugu hilmi yi görmeden aklımda bu ikisi dolanıyo sürekli
senin geçmiş pek parlak değil 4 ler 6 lar allahhhhhhhh4 kilo çok ege ama dedesine ve dayısına benzerse mucize bebek gibi iri olurBenim babam 6 kilo
abim 4 kilo 200 falan doğmuş annem 3 günde çıkarmış kadıncağız
ohhh süperr bi güzel haber daha..günaydın arkadaşlar nasılsınız..bebikler nasıllar ?
C.tesi 4 boyutşuya gittik..herşey normal ve sağlıklı görünüyor bebişim..ama hanfendi uyuyordu ve karnımın içine dönüktü yüzü,çok zorlandı dr amcası görüntü alambilmek için..ama görebildim kızımı..saçları bile uzamış zilloşumun..canım kızım uyurken bacak bacak üstüne atmış alahım o ne tatlı ayaklardı öylr..elleri..ağzı burnu.yanakları tombiliydi...30 haftalıkmış ölçümlere göre.1,410 kg prensesim..kendi doktorum diyordu 1 hafta önden gittiğini..
Bu arada 2 gündür nezleyim..birazda boğaz ağrım var...enfeksiyon kapmak erken doğumua risk hazırlıymırmş snaırım kzıalr..üff yaa..çok cnaım sıkkın..tekrar mı rapor alıp yatsam evde..patronda tantana edermi ki...çalışan insnaalr içni çok zor hamileleik..allah hepimiizn yardımcısı olsun kızlar...
afiyet olsunnnnnnnnben yemeğe kaçar kızlar eve yürüyerek gidicem hadi görüşürüz öptüm sizi
hahahaha süper yaaaaaaaaafatma senin çizelgede ne yazıyo biliyomusun,
"şuanda paris ve nicky hilton'un ikisinin toplamından daha çok beyin hücrem var" diyo
ben bugn doktora doğum nasıl olur dedim eğer sende ve bebekte herşey normal olursa
istersen normal doğumu deneriz ama en ufak bir şeyde hemen sezeryana çevirirm bu kadar uğraştan sonra riske giremeyiz dedi benim nasıl doğuracağım hala belli değil yani
hadi yaa süpermiş zeki tabi benim oğluşum yaaa
hayırlısı neyse o olsun yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?