2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

offfff deme yaa deme anlatma

Kızlar oğlumun resminiekleyeceğim görün diye ema ekleyemiyorum nasıl eklendiğini anlatan bir gönüllü varmı acep

Gittim canım herşey yolunda 42cm 1.900 gr oldum bizim veliahtımız :))))) çok şükür doktor herşey yolunda şimdilik dedi 2 hafta sonra nst ve kontrol var ...

maşallah kuzuya :)) sevsinler onu yaa, kocaman adam olmuş :)) vay bee nst lafları geçmeye başlıyor topikte.. yaa çok güzel ve çok heyecanlı :)

blue evet 1 nisandaydı ama dayaanadım bugun kızlar öyle güzel haberler verdiki duru yu merak ettim. Yarın gidicem.. Sorma yaa 30. Haftaya geldik hep hayal ederdim bi gelsem diye ama çok şükür rabbime darısı hepimizn başınaa

slm benimde kızım haziranda dogacak büyük ihtimalle 2 haziran dedi doktor.rabbim saglıkla kucagıma aldırsın..
inşallah cnmm. Sağlıkla gelsinler

offfff deme yaa deme anlatma

kız sen rahat doğurursun kadının kilosu da çoktu 3.oğlu oldu kız aradı ama bulamadı..
Yaşıda var.

hoşbuldum canım, hayırlı olsun 30u görmüşsün :) darısı bize...

maşallah nasıl da büyümüşşşş

hoşgeldinnn, Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Asya hanımı...

oh mşalaah maşallah

dualarımız seninle fııstık

ben iyiym şükür sen nasılsın?

hoşgeldin aramıza..bebikini sağlıkla kucagına alırsın inş.

teşekkür ederim kızlar

inşallah ege inşallah. arkadaşımda öle diyo bi ebe arkadaş uzun boyun çatında geniş duruyo sen pırt diye çıkartırsın aman ya ne biliyim dogurmak falan değilde aklıma gelen sürekli çocuk çatımda kalır çıkamazsa yada ben ölürsem çocugu hilmi yi görmeden aklımda bu ikisi dolanıyo sürekli

4 kilo çok ege ama dedesine ve dayısına benzerse mucize bebek gibi iri olur benim babam 6 kilo
abim 4 kilo 200 falan doğmuş annem 3 günde çıkarmış kadıncağız

Kızlar oğlumun resminiekleyeceğim görün diye ema ekleyemiyorum nasıl eklendiğini anlatan bir gönüllü varmı acep

canım mesaj yaz kısmına girdikten sonra siyah daire içine aldığım kısma tıklıyorsun. istediğin resmi seçip upload files'a tıklıyorsun. ekledikten sonra da en altta içeriğe ekle diye bir buton var ona tıklıyorsun o kadar..

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar nasılsınız..bebikler nasıllar ?

C.tesi 4 boyutşuya gittik..herşey normal ve sağlıklı görünüyor bebişim..ama hanfendi uyuyordu ve karnımın içine dönüktü yüzü,çok zorlandı dr amcası görüntü alambilmek için..ama görebildim kızımı..saçları bile uzamış zilloşumun..canım kızım uyurken bacak bacak üstüne atmış alahım o ne tatlı ayaklardı öylr..elleri..ağzı burnu.yanakları tombiliydi...30 haftalıkmış ölçümlere göre.1,410 kg prensesim..kendi doktorum diyordu 1 hafta önden gittiğini..

bu arada 2 gündür nezleyim..birazda boğaz ağrım var...enfeksiyon kapmak erken doğumua risk hazırlıymırmş snaırım kzıalr..üff yaa..çok cnaım sıkkın..tekrar mı rapor alıp yatsam evde..patronda tantana edermi ki...çalışan insnaalr içni çok zor hamileleik..allah hepimiizn yardımcısı olsun kızlar...

ben yemeğe kaçar kızlar eve yürüyerek gidicem hadi görüşürüz öptüm sizi

ben bugn doktora doğum nasıl olur dedim eğer sende ve bebekte herşey normal olursa
istersen normal doğumu deneriz ama en ufak bir şeyde hemen sezeryana çevirirm bu kadar uğraştan sonra riske giremeyiz dedi benim nasıl doğuracağım hala belli değil yani

fatma senin çizelgede ne yazıyo biliyomusun,

"Şuanda Paris ve Nicky Hilton'un ikisinin toplamından daha çok beyin hücrem var" diyo
hadi yaa süpermiş zeki tabi benim oğluşum yaaa

hayırlısı neyse o olsun yaaaa

maşşallah kızına

ay bu da benden.. Bende kızlarımı anneme emanet ettim. Allah o yolda kimseyi bırakmasın yarabbim amin

4 kilo çok ege ama dedesine ve dayısına benzerse mucize bebek gibi iri olur Benim babam 6 kilo
abim 4 kilo 200 falan doğmuş annem 3 günde çıkarmış kadıncağız
senin geçmiş pek parlak değil 4 ler 6 lar allahhhhhhhh

ohhh süperr bi güzel haber daha..
Bende yarın böyle güzel haberlerle gelmek istiyorum .. Gözünaydın bebişim

ben yemeğe kaçar kızlar eve yürüyerek gidicem hadi görüşürüz öptüm sizi
afiyet olsunnnnnnnn

fatma senin çizelgede ne yazıyo biliyomusun,

"şuanda paris ve nicky hilton'un ikisinin toplamından daha çok beyin hücrem var" diyo
hahahaha süper yaaaaaaaaa

riske atma tüp bebekti senin boşver sezeryan ol

canım gözünaydın oğluşun 1,5 olmuş vay bee :) benim oğlum 10 gün önce 700 gr dı. sizinkileri gördükçe hep az geliyor yavrumun kilosu :) maşallah diyeyim. sağlıkla dünyaya da gelsinler hepsi inşallah...

hadi yaa süpermiş zeki tabi benim oğluşum yaaa

hayırlısı neyse o olsun yaaaa

öyle tabi ben Zaten ablam çok merak ettiği için sordum doktora yoksa doğum şekliyle ilgili
ben doktor ne derse onu yapmaya çoktan karar verdim erhangi bi talebim yok btün duam bizim için en sağlıklısı en kolayı olması hayırlı doğumlar nasip olur inşallah hepimize

Blue sağol canım ekleyebildim herhal

Eklentiler

• $kuzey04.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 12
  • $kuzey03.webp
    29 KB · Görüntüleme: 16
  • $kuzey02.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 14
  • $kuzey01.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 12
slm ben geldım askıtom kocaman kız olmusssssssssssssssssssssssss 1.400 geldiii neysekı kıloda almamısım ama cok tatlıydıııııııııı hıc durmuyod bıde bugunkı gobusumun resmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…