Ağan öyle deme, senin avunacak eylülün var, benim buralarda kimsem yokk...(Böyle yazınca da duygu sömürüsü gibi oldu..)Ya olsalar bile, kociş yoksa kimsenin önemi yok...Sen alışmışsın, benimkini ilk defa bi yere gönderecek oldular, gücüme gitti....
Hayatta askerle subala evlenmem dedim evlenmedim, memurla evlenmem dedim o da nasip olmadı...
tuttum barmenle evlendim, adamın da gecesi gündüzü yok yaa...
Yanlış dilemişim, keşke zengin, işe gitmeyen bütün gün evde benimle birlikte olacak bi herif dileseymişim...
Kız sende herifine söyle, rütbesizler ana kuzusu değilmiymişş...Fırça mırça kaymasınnn...Yazık, günah yaa..
ay kıyamam tmm hadi yasin okuyoruz hep beraber kuzunun kocşine...
hayırlısı kuzu inş.gitmez kocan
su ana kadarmı yoksa bundan once bır gebelık dahamı gecırdın yanı oncekı gebelıgın boyuncamı
bak ege daha çok alanlar varmış görüdnmü
kız benimde öle yaa hele şu paralı asker dönemlerinde burnundan geliyor artık ama allahtan benimkini ora bura göndermiyorlar
bız esımle esıtlendık snaırımmm adam 15 kılo vermişşşşş gecıyo karsımaa biraz daha gobegım varya vermelıyım deyıp duruyooo acaba ben 80 olmusmuyumdur kesın olmusumdur aman napım ben zaten doktor degıstırcemmm ıstedıgı kadar kıssın doktorummmm
sadece bu gebeliğimdeve daha 14 hafta varrrrr doğurmama
bız esımle esıtlendık snaırımmm adam 15 kılo vermişşşşş gecıyo karsımaa biraz daha gobegım varya vermelıyım deyıp duruyooo acaba ben 80 olmusmuyumdur kesın olmusumdur aman napım ben zaten doktor degıstırcemmm ıstedıgı kadar kıssın doktorummmm
masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh dıyeyım aman verırız be ne olcak ben 8 kılo aldım dıom aslında 4 kılo almıstım bu ay 4 kılo daha almısım bole gıderrsem 20 degıl 38 kg gırerım ama suan 8 kg almısım hadi bakalım hayırlısı
sadece bu gebeliğimdeVe daha 14 hafta varrrrr doğurmama
Ya herkesin işi kendine zor tabi...Allah yardımcısı olsun eşinin ...Ama gerçekten bi yere göndermemeleri çok güzel bişey..
Askerler, subaylar,polisler falan çok sinirli tipler oluyorlar diye hiç benimsemedim hayatım boyunca..
Adam bana höööttt dese, benim zatii nefesim kesilir..Korkarım..
ilk gebeliğimde toplam 20 kilo almıştım 1 senede gebe kaldığım kiloya dönmüştüm .ama bunu bilemiyorum tabiii nolurr..amaaaannnn sağlık olsun bebişler sağlıklı doğsunda insan kucağına alınca kiloyu falan unutuyo)
yok kız benim eşim asker değil bende sevmem askerleri
öğretmenevinde garsonluk yapıyor yani aynı sayılırız senle
Kilo alımından bahsediyorsanız bende söliiimm tam 20 kiloo aldım ....
Hıı, ne bilim kız, paralı asker döneminde burnundan geliyo falan yazmışsın yaa...
aman boşver garson olsun, en kıyak herifler bizde....
benim kız tam doğum pozisyonunda herhalde...tekmeleri tepeye tepeye atıyo....
Memişlerin alt kısmında hissediyom tekmeleri yaaa...bu kız midemin üstünde bi yerlere mi çıktı ne yaptı, yavru kuşum yolunu kaybedecek...
yok kız benim eşim asker değil bende sevmem askerleri
öğretmenevinde garsonluk yapıyor yani aynı sayılırız senle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?