2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız benimde öle yaa hele şu paralı asker dönemlerinde burnundan geliyor artık ama allahtan benimkini ora bura göndermiyorlar

ay kıyamam tmm hadi yasin okuyoruz hep beraber kuzunun kocşine...

Kız yasine gerek yok, gitmesin diyin yeter....

hayırlısı kuzu inş.gitmez kocan

İnşallah, demin mesaj çekti, sanırım göndermicekler diyee...Toplantı var, arayamıyorum daa...
5 de bitecek, yazacam hemen size de...Mesajı görünce neşem yerine geldi vallaaa..

bız esımle esıtlendık snaırımmm adam 15 kılo vermişşşşş gecıyo karsımaa biraz daha gobegım varya vermelıyım deyıp duruyooo acaba ben 80 olmusmuyumdur kesın olmusumdur aman napım ben zaten doktor degıstırcemmm ıstedıgı kadar kıssın doktorummmm

kız benimde öle yaa hele şu paralı asker dönemlerinde burnundan geliyor artık ama allahtan benimkini ora bura göndermiyorlar

Ya herkesin işi kendine zor tabi...Allah yardımcısı olsun eşinin ...Ama gerçekten bi yere göndermemeleri çok güzel bişey..
Askerler, subaylar,polisler falan çok sinirli tipler oluyorlar diye hiç benimsemedim hayatım boyunca..
Adam bana höööttt dese, benim zatii nefesim kesilir..Korkarım..

olsun kız yıne guzelsın masallah

sadece bu gebeliğimde ve daha 14 hafta varrrrr doğurmama

masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh dıyeyım aman verırız be ne olcak ben 8 kılo aldım dıom aslında 4 kılo almıstım bu ay 4 kılo daha almısım bole gıderrsem 20 degıl 38 kg gırerım ama suan 8 kg almısım hadi bakalım hayırlısı

chanell, ben korkumdan doktora bile gitmez oldum ya ben ne yapayım...
Adam her gittiğimde fırçayı kayıyooo...Erken doğurcan diye diye erken doğurtcak beni...Gitmicem ben de, rapor zamanım gelsin o zaman eşimle gidicem...sonrası Allah kerim...İnşallah çok fırça kaymaz yinee...
Sen niye değiştiriyon kız, doğuma az kaldı, iyi doktor bulabilecek misin ??

ilk gebeliğimde toplam 20 kilo almıştım 1 senede gebe kaldığım kiloya dönmüştüm .ama bunu bilemiyorum tabiii nolurr..amaaaannnn sağlık olsun bebişler sağlıklı doğsunda insan kucağına alınca kiloyu falan unutuyo )

Channel döverim senin kocanı heeeeeeeeee
ol kız ne olcak katana gibi karısın maşallah boy posda var. Ohhh yarasın koçuma

sadece bu gebeliğimde Ve daha 14 hafta varrrrr doğurmama

aferin benim tosuncuklarım... Alın alınn

yok kız benim eşim asker değil bende sevmem askerleri

öğretmenevinde garsonluk yapıyor yani aynı sayılırız senle

bende ilkinde 24 aldım sonra 1 yıl içinde - lere düştüm. Ama bunda verirmiyim bilmem

Benim kız tam doğum pozisyonunda herhalde...tekmeleri tepeye tepeye atıyo....
Memişlerin alt kısmında hissediyom tekmeleri yaaa...Bu kız midemin üstünde bi yerlere mi çıktı ne yaptı, yavru kuşum yolunu kaybedecek...

Kilo alımından bahsediyorsanız bende söliiimm tam 20 kiloo aldım ....

2011 haziran anneleri rekoru sende heralde canım en az alan kaç ki acaba bizden :44: balıklama atladım nasılsınız kızlar kuzu da burdaymış görüşemiyoduk ne zamandır iyi oldu denk geldik , kız ben 6 ay ayrı kaldım bi kısa bi süreyse daha çok özler işte ( fukara tesellisi oldu buda ) gitmez inşallah canım yinede

yok kız benim eşim asker değil bende sevmem askerleri

öğretmenevinde garsonluk yapıyor yani aynı sayılırız senle

benım esım asker evet dogrudur askerler hakkında ıyı solemesler ama benım kocamın sıgarası bıle yok onla gurur duyuyorum askım ay ıcım kaynadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…