2011 haziran anneleri rekoru sende heralde canımen az alan kaç ki acaba bizden :44: balıklama atladım nasılsınız kızlar kuzu da burdaymış görüşemiyoduk ne zamandır iyi oldu denk geldik , kız ben 6 ay ayrı kaldım bi kısa bi süreyse daha çok özler işte ( fukara tesellisi oldu buda ) gitmez inşallah canım yinede
Benim kız tam doğum pozisyonunda herhalde...tekmeleri tepeye tepeye atıyo....
Memişlerin alt kısmında hissediyom tekmeleri yaaa...Bu kız midemin üstünde bi yerlere mi çıktı ne yaptı, yavru kuşum yolunu kaybedecek...
benım esım asker evet dogrudur askerler hakkında ıyı solemesler ama benım kocamın sıgarası bıle yok onla gurur duyuyorum askım ay ıcım kaynadı
2011 haziran anneleri rekoru sende heralde canımen az alan kaç ki acaba bizden :44: balıklama atladım nasılsınız kızlar kuzu da burdaymış görüşemiyoduk ne zamandır iyi oldu denk geldik , kız ben 6 ay ayrı kaldım bi kısa bi süreyse daha çok özler işte ( fukara tesellisi oldu buda ) gitmez inşallah canım yinede
evet rekor bende galibaaa...Birinciliğimi vermem kimselereee
benım esım asker evet dogrudur askerler hakkında ıyı solemesler ama benım kocamın sıgarası bıle yok onla gurur duyuyorum askım ay ıcım kaynadı
ay ben askerleri severimmm
içim kanar onlaraa
ama polisleri hiç sevmem.. Polis eşlerinden özür dilerim..
istisnaları tabiki olacak kız alınma sölediğime
yani böle artist oluyorlar ya asker polis kısmı kızıyorum yaa
Kızlr eylül okulda dansöz seçilmiş yıl sonu gösterisi için güzel oynuyormuş. Bugun dansöz kıyafeti şakira kemeri felan alınmış.. Koca göbüşü ne yapcaz bakalımm...
Bide işin kötüsü 27 mayısda gösterileri ben kesin gidemiycem ya doğurdum yada hastanediym..
oyyyy o yolunu bulur meraklanma anasııı
Kızlr eylül okulda dansöz seçilmiş yıl sonu gösterisi için güzel oynuyormuş. Bugun dansöz kıyafeti şakira kemeri felan alınmış.. Koca göbüşü ne yapcaz bakalımm...
Bide işin kötüsü 27 mayısda gösterileri ben kesin gidemiycem ya doğurdum yada hastanediym..
benimde bugün öle yaa karnımın üstüne yüklendim mi hemencik vuruyor ben burdayım diye mideme mideme vuruyo
ay ben askerleri severimmm
içim kanar onlaraa
benim kocim de iyidir ya yazık adama akşam 7 sabah 8 çalışıyo sabaha kadar üzüldüm bak şincik yüklenmeyin polislere bakimay ben askerleri severimmm
içim kanar onlaraa
yakamozzz,
nerelerdesin kız, gerçekten görüşemyorduk ne zamandır..ama sen akşamları da pek girmez oldun, gerçi ben de eskisi gibi giremiyorum nete artık...gitmiycek inşallah ya, pozitif düşünmeye çalışıyorum, Allah sizide bi daha ayırmasın hiç...Gerçi senin adam ayrı kalınca üzülüyordur, baklavalar böreklerden de mahrum kalıyooo...Benimki ayrı kalsa sevinir garibim rahat rahat uyuycam diyee..
En azı bilemem ama, sen, gökyüzü, hilmi ve fatma, merve, esrys bunlar fit anneler...Aklımda bunlar kaldı....Özledik kız seni, arayı bu kadar uzatmaa..
benim kocim de iyidir ya yazık adama akşam 7 sabah 8 çalışıyo sabaha kadar üzüldüm bak şincik yüklenmeyin polislere bakim
kız nasıl girem sabah 6.30 da kalkıyorum 7.30 da çıkıyorum 8 de ders başlıyo köye gidiyoruz 3 te evde oluyorum 6 da seminer başlıyo tekrar hazırlan 5.30da çık 11 de eve gel ancak uyumaya vaktim oluyo yemek yapmak için zamanım okul ile seminer arasındaki 2 saat bugün yemek vardıda girebildim iştehafta sonları da hafta içi temizlik namına bişy yapamayınca temizlik ve haftalık ertelenen işlerin günü oluyo sen söyle nasıl girem izne ayrılmama az kaldı ama ayrılınca çıkmam burdan yine
benim kocim de iyidir ya yazık adama akşam 7 sabah 8 çalışıyo sabaha kadar üzüldüm bak şincik yüklenmeyin polislere bakim
kız nasıl girem sabah 6.30 da kalkıyorum 7.30 da çıkıyorum 8 de ders başlıyo köye gidiyoruz 3 te evde oluyorum 6 da seminer başlıyo tekrar hazırlan 5.30da çık 11 de eve gel ancak uyumaya vaktim oluyo yemek yapmak için zamanım okul ile seminer arasındaki 2 saat bugün yemek vardıda girebildim iştehafta sonları da hafta içi temizlik namına bişy yapamayınca temizlik ve haftalık ertelenen işlerin günü oluyo sen söyle nasıl girem izne ayrılmama az kaldı ama ayrılınca çıkmam burdan yine
delı karı senııı sabah 7 aksam 8 mııı benımkı bı gıdıo sabah 7 de aksam 9 oluo gelıo yemek yıyo bıdaha cıkıo sabah 4 te gelıo kız saka maka bır yanada allah yardımcıları olsun harbı zr ya bazen dıokı esra benım yerıme sen gıtsenebende oldu koca gobekle ıs basına gıdemde yolda doguram dıom
delı karı senııı sabah 7 aksam 8 mııı benımkı bı gıdıo sabah 7 de aksam 9 oluo gelıo yemek yıyo bıdaha cıkıo sabah 4 te gelıo kız saka maka bır yanada allah yardımcıları olsun harbı zr ya bazen dıokı esra benım yerıme sen gıtsenebende oldu koca gobekle ıs basına gıdemde yolda doguram dıom
ay kuzu borek dedınde cnm nasıl ıstedııı allahım allahım yaaaaaaa buranın boregıde yenmıo bende ıyıce b....k bogaz oldum yakamozzz ıyı bılır sacda tandırda borek yaparlar bızım oaralarda peynırlı ıspanaklı
gerçekten zor ya işleri benm ki bi sabah 8 akşam 7 çalışıyo diğer günde akşam 7 den sabah 8e kadar nöbet tutuyo aradıgımda napıyosun diyorum nöbetteyim diyo bekçiiii diye dalga geçiyorumseninki daha çok çalışıyomuş ya yazık Allah yardımcıları olsun ben onu görnce iyiki öğretmen olmuşum senin gibi polis olsam iş temposuna dayanamaz istifa ederdim kesin diyorum
ya bu arada fazla kilo almadım ama gözüme çok iri görünmeye başladım ya pufffsanki katana gibi bişy oldum gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?