2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlr eylül okulda dansöz seçilmiş yıl sonu gösterisi için güzel oynuyormuş. Bugun dansöz kıyafeti şakira kemeri felan alınmış.. Koca göbüşü ne yapcaz bakalımm...
Bide işin kötüsü 27 mayısda gösterileri ben kesin gidemiycem ya doğurdum yada hastanediym..

Evet rekor bende galibaaa... birinciliğimi vermem kimselereee

benimde bugün öle yaa karnımın üstüne yüklendim mi hemencik vuruyor ben burdayım diye mideme mideme vuruyo

yakamozzz,
nerelerdesin kız, gerçekten görüşemyorduk ne zamandır..ama sen akşamları da pek girmez oldun, gerçi ben de eskisi gibi giremiyorum nete artık...gitmiycek inşallah ya, pozitif düşünmeye çalışıyorum, Allah sizide bi daha ayırmasın hiç...Gerçi senin adam ayrı kalınca üzülüyordur, baklavalar böreklerden de mahrum kalıyooo...Benimki ayrı kalsa sevinir garibim rahat rahat uyuycam diyee..
En azı bilemem ama, sen, gökyüzü, hilmi ve fatma, merve, esrys bunlar fit anneler...Aklımda bunlar kaldı....Özledik kız seni, arayı bu kadar uzatmaa..

ay ben askerleri severimmm
içim kanar onlaraa
ama polisleri hiç sevmem.. Polis eşlerinden özür dilerim..

saol cnm bır seven cıktı hepsı kotu olacak degıl sınırlıdır evet ama eve gelınce mıyavvv demedıgı eksık o sınırlılık yuzlerıne vurmus artık ıclerı ole degıl

ay çok güldüm eylülün göbüşüne ama tarih çok kötü gerçekten. birkaç gün geç aldır bebeği, gösteriden git doğuma:)) olmadı kameraya çekerler artık...

egeeeeeeeeeee ınsallah almamısındır bacım benım darım sana olsun ben hıc almamısımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bole gıderse super olcak ama bu aralar bogazım durmuyor gııı

oyyyy o yolunu bulur meraklanma anasııı

Bulur dimi ağammm...Yalnız anası olmadı yaaa...Benim kızım bana valide sultan diyecek, herife de Mehmet efendiii.....
Anne kelimesini kullanmıycazz, cimcimemm ya valide sultan yada hatun karı diyecek bana...

benım esım asker evet dogrudur askerler hakkında ıyı solemesler ama benım kocamın sıgarası bıle yok onla gurur duyuyorum askım ay ıcım kaynadı

Yok ben karakterleri hakkında iyi kötü demem.Kesinliklee...Benim herifim barmen mesela, içer bile..
Ama askerler polisler zor şartlarda çalışıyorlar, çok sinirli stresli oluyorlar, ben gibi bi deliyi kaldıramaz herifin bünyesi diye ben hep kesinlikle askerle subayla evlenmem derdim...İçin kaynar tabi delii, kaynamasa varır mıydın herife...

Oyyyy, kurban olurum ben eylülee..Kız var ya, tam benim istediğim kız tipi eylül..Süslü,akıllı, dansa meraklı..Sen onun resmini koysana sürekli ben ona bakayım, belki kızımda ona benzer benim....Kızın hiçbişeyine yetişemiyorsun ya, dediğin gibi tam doğuma denk gelecek...

benimde bugün öle yaa karnımın üstüne yüklendim mi hemencik vuruyor ben burdayım diye mideme mideme vuruyo

döndüler herhalde iyice..Eskiden göbek hizamda duruyordu, şimdi iyice yukarlara vuruyo..

içim kanar onlaraa

içim kanar onlaraa
benim kocim de iyidir ya yazık adama akşam 7 sabah 8 çalışıyo sabaha kadar üzüldüm bak şincik yüklenmeyin polislere bakim

kız nasıl girem sabah 6.30 da kalkıyorum 7.30 da çıkıyorum 8 de ders başlıyo köye gidiyoruz 3 te evde oluyorum 6 da seminer başlıyo tekrar hazırlan 5.30da çık 11 de eve gel ancak uyumaya vaktim oluyo yemek yapmak için zamanım okul ile seminer arasındaki 2 saat bugün yemek vardıda girebildim işte hafta sonları da hafta içi temizlik namına bişy yapamayınca temizlik ve haftalık ertelenen işlerin günü oluyo sen söyle nasıl girem izne ayrılmama az kaldı ama ayrılınca çıkmam burdan yine

delı karı senııı sabah 7 aksam 8 mııı benımkı bı gıdıo sabah 7 de aksam 9 oluo gelıo yemek yıyo bıdaha cıkıo sabah 4 te gelıo kız saka maka bır yanada allah yardımcıları olsun harbı zr ya bazen dıokı esra benım yerıme sen gıtsene bende oldu koca gobekle ıs basına gıdemde yolda doguram dıom

Kıyamam yaa, kafanı kaşıcak vaktin yok valla...Aman iyi olda, az gir önemli değil...Yeter ki sağlığın sıhhatin yerinde olsun canım...Hafta sonu benim de aynı hesap oluyor yaa, hep temizlikle geçiyor, gerçi bütün çalışan hanımların sorunu bu...Kız ben eve internet bağlatamadım, büyük ihtimal bağlatamayacağım da, yine denk gelmeyiz büyük ihtimalle..Ben de evde olurum sen izinliyken..

ay kuzu borek dedınde cnm nasıl ıstedııı allahım allahım yaaaaaaa buranın boregıde yenmıo bende ıyıce b....k bogaz oldum yakamozzz ıyı bılır sacda tandırda borek yaparlar bızım oaralarda peynırlı ıspanaklı

????????????????????????????

Bacım siz bu bebeği hangi arada derede yaptınız ??

gerçekten zor ya işleri benm ki bi sabah 8 akşam 7 çalışıyo diğer günde akşam 7 den sabah 8e kadar nöbet tutuyo aradıgımda napıyosun diyorum nöbetteyim diyo bekçiiii diye dalga geçiyorum seninki daha çok çalışıyomuş ya yazık Allah yardımcıları olsun ben onu görnce iyiki öğretmen olmuşum senin gibi polis olsam iş temposuna dayanamaz istifa ederdim kesin diyorum
ya bu arada fazla kilo almadım ama gözüme çok iri görünmeye başladım ya pufff sanki katana gibi bişy oldum gibi geliyo

Ayyyy, ne bilim kızz, benim canım bişey istemiyo ya, sanki herkes ben gibi olacak...Malum yerleri yala kızzz...Tühh, üzüldüm bak şimdii....
Hep beraber toplanıp yakamoza misafirliğe gidelimm en iyisi biz...

Benim herif sabah 8de işe başlar, akşam 4 de paydos olur...Ama servisle gidip geliyo, 1,5 saat erken gider, geç gelir, en geç 6 da evdedir..Çok yoruluyorum diye söylenir durur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…