Kocişten haber geldiii...
GİTMİYORRRRRR....
Kurban olduğum rabbim, yine güldü yüzümeee....
Ayy, kızlar siz de dua ettiniz ya, kabul oldu, sağolun...Neşem yerine geldi ayolll.....
hadi gözünaydınnnnn ohh ne güzel
benım de ıcım yanıo dedın anladım onu ben ayyyyyyyyyyy kuzuuuuuuuuuuu ayyyyyyy kız tadını cıkar ne guzel bu arada cok sevındım hadı gozun aydın bu halde bolesın adam gıtse ne olcaktı halın baluşşşş
Okadar tokum ki istediğinizi konuşabilirsiniz. Fırsatı değerlendirin
hadi gözünaydın :))) benim kocişş 15 te bir 3 gün yok ....ben alıştım ama artık.....hem bi yandan iyi oluyo oğluşumla yatıyoruzz:87:
bende senın yuzunden cekınerek yazyodum valla bacımmm ay cok saol tadını cıkara cıkara yazım barı sole ıspanaklı borek bol baharatlıı yanında ayran gıtmez bızım oaralarda cay gıder bıde lımonu sıkarsın pul bıberıde atarsınnn
Okadar tokum ki istediğinizi konuşabilirsiniz. Fırsatı değerlendirin
göbek yokken plesenta aşağıda olmasına ragmen tereddüt etmiyordu o yüzden kurt düşürdü içime şimdi bebek büyümüşmüş bişy olursa vicdan azabı çekmiycekmiymişiz amannn bende cevap bile vermedim zaten canı isterse 3 ay sonra kırk takla atacak zatenYok kız, buralardayız..Hoşgeldin...
Sizin doktor iyiymiş..Bizimki bende açılma olunca yasakladı..Zaten son 3 ay tavsiye etmiyorum ben hastalarıma dedi..İlk 3 ay, son 3 ay olmasa daha iyi dedi...Adamın zaten canına minnet...Yok kız o göbekten değildir, gerçekten öyle düşünüyorlar, benim herifim de aynı seninki gibi düşünüyor, ilk aylarda göbek falan yokken de içinde bi bebek olduğunu bilip bişeyler yapamam diyordu...
gözün aydın canım yanında kalacak kocacın ne güzelKocişten haber geldiii...
GİTMİYORRRRRR....
Kurban olduğum rabbim, yine güldü yüzümeee....
Ayy, kızlar siz de dua ettiniz ya, kabul oldu, sağolun...Neşem yerine geldi ayolll.....
çok canın istediyse yapıver kız evdeki malzemelerle peynir patates ıspanak ne varsa 1 saatlik işi var :))canım borek cekıooo benım yaaaa ne yapsam evde yufka var yalancı borekmı yapsam borek dedıgın elde yogrulur oklavayla acılır ohhh mıs gıbı tandırda pişer ya bende ıyıce b.okk bogaz oldum yaaaaaaa ha o ha bu yanı yok ıllaha o borekkk
Biz geldik yine..
Herkes dağıldı mı yoksa?
Kol böreğiiii......
Ben de memlekete gidince 15 gün falan ayrı kalıyoruz, ayrı olmak sorun değil de...Burda kimsem yok, yalnız kalmak istemiyorum...Kızım olunca bende sen gibi yapıcam amaa..Alacam kuzumu koynuma, kociş melül melül bakacak bize...
ay kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sen varya allah seniiii
bende senın yuzunden cekınerek yazyodum valla bacımmm ay cok saol tadını cıkara cıkara yazım barı sole ıspanaklı borek bol baharatlıı yanında ayran gıtmez bızım oaralarda cay gıder bıde lımonu sıkarsın pul bıberıde atarsınnn
Valla bacım neşem yerine geldi..Zil takar koca göbişimi bile attırırım şimdi....
bende aynı şeyi söylüyorum şimdii...doğumdan sonra bi koluma oğluşumu,bi koluma kızçemi yatırcamm...(nasipse) oohhhhhh.......kızıyo bana öle deyince...
Yaaaaa börek demeyin bana, benimde canım çekiyor ama yiyemiyorum.. Dün o kadar canım çektiki börek, naptım biliyonuz mu... Tam buğday ekmeklerini minik minik doğradım... 2 bardak süt 2 yumurta birazda zeytinyağı koydum... karıştırdım... sonra beyaz bpeynir ve kuru domates koydum içine.. pişirdim.... nefis oldu... baya baya börek oldu kızlar... içine ne koysanız olur zaten bu karışıma da.. işte böle nefsimi körelttim...
yumurta kokmuyo demı ayyyy canım cok cekıo benım ya yapasım geldı sımdı bu tarıfı
Yaaaaa börek demeyin bana, benimde canım çekiyor ama yiyemiyorum.. Dün o kadar canım çektiki börek, naptım biliyonuz mu... Tam buğday ekmeklerini minik minik doğradım... 2 bardak süt 2 yumurta birazda zeytinyağı koydum... karıştırdım... sonra beyaz bpeynir ve kuru domates koydum içine.. pişirdim.... nefis oldu... baya baya börek oldu kızlar... içine ne koysanız olur zaten bu karışıma da.. işte böle nefsimi körelttim...
Annem der hep evlat sevgisi bambaşka diye, gerçekten de öyleymiş...
Bazen çatıyorum, hatunum sen gel diyorum, öyküyü senle yatırcam ben kocamla yatacam gece ağlarsa beni uyandırırsın diyee..
Bu laflarını yedirecem sana diyor, uyuyrken bilee onu seyredeceksin yanından ayrılamayacaksın diyor...Ben korkarım ama ya, benim uykum ağır, aynı yatakta yatamayız herhalde kızımla..
kız 12 de yedim sonra 2 de muz yedim 3,5 da ..... Yedim. Tokum dolayısıyla. 2 saat sonra yerim evde:))))))))))))kız ege yeee......:))) beni yanlız mı bırakcann yoksaaa(
kıyamammmmm.. Allahtan bişeyim çıkmadı ölürdüm valla..yaaaaa börek demeyin bana, benimde canım çekiyor ama yiyemiyorum.. Dün o kadar canım çektiki börek, naptım biliyonuz mu... Tam buğday ekmeklerini minik minik doğradım... 2 bardak süt 2 yumurta birazda zeytinyağı koydum... Karıştırdım... Sonra beyaz bpeynir ve kuru domates koydum içine.. Pişirdim.... Nefis oldu... Baya baya börek oldu kızlar... Içine ne koysanız olur zaten bu karışıma da.. Işte böle nefsimi körelttim...
geçen çarşamba teyze kızı doğum yaptı.oda aynı senin gibi diyodu.ben hayatta duymam die....hatta annesi ve kayınvalidesini getirdi yanına..ama uyumak ne mümkün diyo....bütün gece başında bekliyorum nefes aslıyomu,kıpırdıyomu die mümkün değil uyuyamıyorum diyoo....Annelik böyle bişey işteee...bide ben oğlum hiç kıpırdamadığında korkuyodum,hafiften burnunu sıkıyodum kıpırdasın die :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?