2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kocişten haber geldiii...
GİTMİYORRRRRR....
Kurban olduğum rabbim, yine güldü yüzümeee....
Ayy, kızlar siz de dua ettiniz ya, kabul oldu, sağolun...Neşem yerine geldi ayolll.....

hadi gözünaydın :))) benim kocişş 15 te bir 3 gün yok ....ben alıştım ama artık.....hem bi yandan iyi oluyo oğluşumla yatıyoruzz:87:

hadi gözünaydınnnnn ohh ne güzel

Ayy, çok sevindirik oldum valla kızlarr...Zaten benim herifin bodrumda ne işi varr...

Okadar tokum ki istediğinizi konuşabilirsiniz. Fırsatı değerlendirin

bende senın yuzunden cekınerek yazyodum valla bacımmm ay cok saol tadını cıkara cıkara yazım barı sole ıspanaklı borek bol baharatlıı yanında ayran gıtmez bızım oaralarda cay gıder bıde lımonu sıkarsın pul bıberıde atarsınnn

hadi gözünaydın :))) benim kocişş 15 te bir 3 gün yok ....ben alıştım ama artık.....hem bi yandan iyi oluyo oğluşumla yatıyoruzz:87:

Ben de memlekete gidince 15 gün falan ayrı kalıyoruz, ayrı olmak sorun değil de...Burda kimsem yok, yalnız kalmak istemiyorum...Kızım olunca bende sen gibi yapıcam amaa..Alacam kuzumu koynuma, kociş melül melül bakacak bize...

göbek yokken plesenta aşağıda olmasına ragmen tereddüt etmiyordu o yüzden kurt düşürdü içime şimdi bebek büyümüşmüş bişy olursa vicdan azabı çekmiycekmiymişiz amannn bende cevap bile vermedim zaten canı isterse 3 ay sonra kırk takla atacak zaten
Kocişten haber geldiii...
GİTMİYORRRRRR....
Kurban olduğum rabbim, yine güldü yüzümeee....
Ayy, kızlar siz de dua ettiniz ya, kabul oldu, sağolun...Neşem yerine geldi ayolll.....
gözün aydın canım yanında kalacak kocacın ne güzel
çok canın istediyse yapıver kız evdeki malzemelerle peynir patates ıspanak ne varsa 1 saatlik işi var :))

Biz geldik yine..

Herkes dağıldı mı yoksa?

hoşgeldinnn burdayız biz nasılsınnn ?

bende aynı şeyi söylüyorum şimdii...doğumdan sonra bi koluma oğluşumu,bi koluma kızçemi yatırcamm...(nasipse) oohhhhhh.......kızıyo bana öle deyince...

Yaaaaa börek demeyin bana, benimde canım çekiyor ama yiyemiyorum.. Dün o kadar canım çektiki börek, naptım biliyonuz mu... Tam buğday ekmeklerini minik minik doğradım... 2 bardak süt 2 yumurta birazda zeytinyağı koydum... karıştırdım... sonra beyaz bpeynir ve kuru domates koydum içine.. pişirdim.... nefis oldu... baya baya börek oldu kızlar... içine ne koysanız olur zaten bu karışıma da.. işte böle nefsimi körelttim...

bende aynı şeyi söylüyorum şimdii...doğumdan sonra bi koluma oğluşumu,bi koluma kızçemi yatırcamm...(nasipse) oohhhhhh.......kızıyo bana öle deyince...

Annem der hep evlat sevgisi bambaşka diye, gerçekten de öyleymiş...
Bazen çatıyorum, hatunum sen gel diyorum, öyküyü senle yatırcam ben kocamla yatacam gece ağlarsa beni uyandırırsın diyee..
Bu laflarını yedirecem sana diyor, uyuyrken bilee onu seyredeceksin yanından ayrılamayacaksın diyor...Ben korkarım ama ya, benim uykum ağır, aynı yatakta yatamayız herhalde kızımla..

yumurta kokmuyo demı ayyyy canım cok cekıo benım ya yapasım geldı sımdı bu tarıfı

Son düzenleme:
yumurta kokmuyo demı ayyyy canım cok cekıo benım ya yapasım geldı sımdı bu tarıfı

Yok canım baya bir pişiyor neden koksun... Çok nefis oluyor dene bence.. ben dereotlu peynirli falanda deniycem bakalım nasıl olcak... Pizza gibi oluyor... Geniş bir yerde pişirmek lazım ince dök bişey olmaz..

Hamarat hatunun halleri başka oluyor..Öyküm valla ben de ne yapıyoum biliyor musun, 1 tane yufkayı içine bol taze soğan ve lor peyniri koyup gözleme gibi katlıyorum (hiç yağsız-diyet verdi doktor diye), sonra teflon tavaya azıcık yağ koyup onunla pişiriyorum...2 öğün ekmek niyetine yiyrum..Ben de nefsimi böyle köreltiyorum..

geçen çarşamba teyze kızı doğum yaptı.oda aynı senin gibi diyodu.ben hayatta duymam die....hatta annesi ve kayınvalidesini getirdi yanına..ama uyumak ne mümkün diyo....bütün gece başında bekliyorum nefes aslıyomu,kıpırdıyomu die mümkün değil uyuyamıyorum diyoo....Annelik böyle bişey işteee...bide ben oğlum hiç kıpırdamadığında korkuyodum,hafiften burnunu sıkıyodum kıpırdasın die :))

kız ege yeee......:))) beni yanlız mı bırakcann yoksaaa (
kız 12 de yedim sonra 2 de muz yedim 3,5 da ..... Yedim. Tokum dolayısıyla. 2 saat sonra yerim evde:))))))))))))
meraklanma

kıyamammmmm.. Allahtan bişeyim çıkmadı ölürdüm valla..
Nefis felan köreltmez benim mide . Direk indirir.

İnşallah o günleri görürüz biz de...Ben de kızımın güdük burnunu sıkarım uyansın diyee...Öyle diyor herkes evet, kendini düşünmüyorsun, o iyi mi, kustu mu ne oldu, kıpırdadı mı diye düşüneceksin, uyku girmeyecek gözüne diyorlar...Sağ salim gelsin de yavru kuşlar, uyumayıverelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…