2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

????????????????????????????

Bacım siz bu bebeği hangi arada derede yaptınız ??

sey bız korunyoduk guyaaa kaacak oldu bebek hamıle kaldıgımdan bıle haberım yoktu evlendım 2 ay sonra hamıle oldumu ogrendım cok hakkarıden ınmıs dag ayısı gıbıydı hakkarıden geldı 4 gun sonra evlendık

ayyy annem çok yapardı bebek, kızz bahsetme nerden bulcam şimdi dağ başında böreği

ayy evet aynı tarhilere denk geliyor ya unutmuşum olsun canım yaz tatili var ardından yazın evdeyim çalışıyo olursan görüşürüz yine bol bol evet ya bi hafta sonum var oda temizlik yemek hafta içi pasta böreğe vakit ayıramayınca biraz tatlı pasta bitiyo hemencik ara ara da girsem iyi oldugunuzu görüyorum ya canım o yeter, görüşürüz yine nasılsa biz

Son düzenleme:

Hakkariden inmiş dağ ayısı mı ??????????

Gözlerim pörtlediiii kızzz...
Ayyy, benimki de inşallah 9 ay nadastaydım diye bu tabire benzer bi şekilde gelir yanıma doğumdan sonraaa....

Ayyy, benimki de inşallah 9 ay nadastaydım diye bu tabire benzer bi şekilde gelir yanıma doğumdan sonraaa....

hıc tavsıye etmem cok kotu olyooo hahahahaha tarsusta bır mersın otelı var evımız olmadıgından degıl kayınvalıde de yatan kım ondan o otelde kaldık ay dısımı sıka sıka ben catladımmm öküz her andııgımda ıcım yanıo

Benim herif sabah 8de işe başlar, akşam 4 de paydos olur...Ama servisle gidip geliyo, 1,5 saat erken gider, geç gelir, en geç 6 da evdedir..Çok yoruluyorum diye söylenir durur...

herkesin işi kendisine zor geliyo canım ben sabah 8 - 2.30 çalışıyorum bende aynı şeyi söylüyorum eşimde insaf diyo
misafirliğe gelseniz ne iyi olurdu kız, istediğiniz börek olsun ben açarım size yaz tatilinde 3 ay boşum zaten toplanın gelin en iyisi kucagımızda bebeklerle ne güzel olurdu

ee o bi gerçek kuzu

Kız belli olmaz, adam tembel...Şu hamileliğin en sevdiğim yanı süresi diyor, keşke biraz daha uzun olsaymışmışşşmışşşş....

Ahh, bebek benim de içim yanıyo ama sebepler başkaaa...

canım benimm inşallah eylüş gibi olur annesi .. Aslında kızım akıllıdırda anneannesine çektiriyor..

ay pardon tmm senin kocişi seviyorum ozaman.. (tövbe estagrirullah ya)

nadas deyince benimkide süresiz inzivaya çekildi adam bebeğe bişy olacak diyo başka bişy demiyo yanaşınca bende canın isterse doğumdan sonra görüşürüz peşimde mart kedileri gibi dolanırsın dedim doktor yanında söyledi tehlike yok diye hala yok bebeğe zarar verir şimdi o etkilenir yok bilmem ne artık adam beni bu koca göbüşle begenmiyo da bahane uyduuyo diye düşünmeye başladım

Gerçekten herkesin işi kendine zor...Bende mesela ssk kestiriyorum, Allah muhafaza birini bi unutsam milyarlarca cezası var..Hele bir de farkına varmazsam yandım...Ama öğretmenlik gerçekten zor iş...Dışardan ep kolay görünür, saatleri az, hafta sonu tatil, yaz tatili, ara tatil falan amaa...Bişeyleri birilerine öğretmek(hele de çocuklara), gerçekten çok zor...
Gelmiş kadar olduk kız sağoll, o kadar bebe bi araya gelince komşular kovardı artık bizi bu ne gürültü diyee...

Biz geldik yine..

Herkes dağıldı mı yoksa?

Yok kız, buralardayız..Hoşgeldin...

Sizin doktor iyiymiş..Bizimki bende açılma olunca yasakladı..Zaten son 3 ay tavsiye etmiyorum ben hastalarıma dedi..İlk 3 ay, son 3 ay olmasa daha iyi dedi...Adamın zaten canına minnet...Yok kız o göbekten değildir, gerçekten öyle düşünüyorlar, benim herifim de aynı seninki gibi düşünüyor, ilk aylarda göbek falan yokken de içinde bi bebek olduğunu bilip bişeyler yapamam diyordu...

Kocişten haber geldiii...
GİTMİYORRRRRR....
Kurban olduğum rabbim, yine güldü yüzümeee....
Ayy, kızlar siz de dua ettiniz ya, kabul oldu, sağolun...Neşem yerine geldi ayolll.....

Kocişten haber geldiii...
GİTMİYORRRRRR....
Kurban olduğum rabbim, yine güldü yüzümeee....
Ayy, kızlar siz de dua ettiniz ya, kabul oldu, sağolun...Neşem yerine geldi ayolll.....

benım de ıcım yanıo dedın anladım onu ben ayyyyyyyyyyy kuzuuuuuuuuuuu ayyyyyyy kız tadını cıkar ne guzel bu arada cok sevındım hadı gozun aydın bu halde bolesın adam gıtse ne olcaktı halın baluşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…