????????????????????????????
Bacım siz bu bebeği hangi arada derede yaptınız ??
ayyy annem çok yapardı bebek, kızz bahsetme nerden bulcam şimdi dağ başında böreğiay kuzu borek dedınde cnm nasıl ıstedııı allahım allahım yaaaaaaa buranın boregıde yenmıo bende ıyıce b....k bogaz oldum yakamozzz ıyı bılır sacda tandırda borek yaparlar bızım oaralarda peynırlı ıspanaklı
Kıyamam yaa, kafanı kaşıcak vaktin yok valla...Aman iyi olda, az gir önemli değil...Yeter ki sağlığın sıhhatin yerinde olsun canım...Hafta sonu benim de aynı hesap oluyor yaa, hep temizlikle geçiyor, gerçi bütün çalışan hanımların sorunu bu...Kız ben eve internet bağlatamadım, büyük ihtimal bağlatamayacağım da, yine denk gelmeyiz büyük ihtimalle..Ben de evde olurum sen izinliyken..
sey bız korunyoduk guyaaa kaacak oldu bebek hamıle kaldıgımdan bıle haberım yoktu evlendım 2 ay sonra hamıle oldumu ogrendım cok hakkarıden ınmıs dag ayısı gıbıydı hakkarıden geldı 4 gun sonra evlendık
Bütün kupaları sana yolluyorum..
Peşindeyim ama yarın dr gidicem kesin 18 kilo almış olarak gelirim..
Hakkariden inmiş dağ ayısı mı ??????????
Gözlerim pörtlediiii kızzz...
Ayyy, benimki de inşallah 9 ay nadastaydım diye bu tabire benzer bi şekilde gelir yanıma doğumdan sonraaa....
Ayyy, benimki de inşallah 9 ay nadastaydım diye bu tabire benzer bi şekilde gelir yanıma doğumdan sonraaa....
Benim herif sabah 8de işe başlar, akşam 4 de paydos olur...Ama servisle gidip geliyo, 1,5 saat erken gider, geç gelir, en geç 6 da evdedir..Çok yoruluyorum diye söylenir durur...
ee o bi gerçek kuzu
hıc tavsıye etmem cok kotu olyooo hahahahaha tarsusta bır mersın otelı var evımız olmadıgından degıl kayınvalıde de yatan kım ondan o otelde kaldık ay dısımı sıka sıka ben catladımmm öküz her andııgımda ıcım yanıo
canım benimm inşallah eylüş gibi olur annesi .. Aslında kızım akıllıdırda anneannesine çektiriyor..bulur dimi ağammm...yalnız anası olmadı yaaa...benim kızım bana valide sultan diyecek, herife de mehmet efendiii.....
Anne kelimesini kullanmıycazz, cimcimemm ya valide sultan yada hatun karı diyecek bana...
Yok ben karakterleri hakkında iyi kötü demem.kesinliklee...benim herifim barmen mesela, içer bile..
Ama askerler polisler zor şartlarda çalışıyorlar, çok sinirli stresli oluyorlar, ben gibi bi deliyi kaldıramaz herifin bünyesi diye ben hep kesinlikle askerle subayla evlenmem derdim...için kaynar tabi delii, kaynamasa varır mıydın herife...
Oyyyy, kurban olurum ben eylülee..kız var ya, tam benim istediğim kız tipi eylül..süslü,akıllı, dansa meraklı..sen onun resmini koysana sürekli ben ona bakayım, belki kızımda ona benzer benim....kızın hiçbişeyine yetişemiyorsun ya, dediğin gibi tam doğuma denk gelecek...
Döndüler herhalde iyice..eskiden göbek hizamda duruyordu, şimdi iyice yukarlara vuruyo..
ay pardon tmm senin kocişi seviyorum ozaman.. (tövbe estagrirullah ya)benim kocim de iyidir ya yazık adama akşam 7 sabah 8 çalışıyo sabaha kadar üzüldüm bak şincik yüklenmeyin polislere bakim
Kız nasıl girem sabah 6.30 da kalkıyorum 7.30 da çıkıyorum 8 de ders başlıyo köye gidiyoruz 3 te evde oluyorum 6 da seminer başlıyo tekrar hazırlan 5.30da çık 11 de eve gel ancak uyumaya vaktim oluyo yemek yapmak için zamanım okul ile seminer arasındaki 2 saat bugün yemek vardıda girebildim işteHafta sonları da hafta içi temizlik namına bişy yapamayınca temizlik ve haftalık ertelenen işlerin günü oluyo sen söyle nasıl girem Izne ayrılmama az kaldı ama ayrılınca çıkmam burdan yine
herkesin işi kendisine zor geliyo canım ben sabah 8 - 2.30 çalışıyorum bende aynı şeyi söylüyorumeşimde insaf diyo
misafirliğe gelseniz ne iyi olurdu kız, istediğiniz börek olsun ben açarım size yaz tatilinde 3 ay boşum zaten toplanın gelin en iyisi kucagımızda bebeklerle ne güzel olurdu
canım benimm inşallah eylüş gibi olur annesi .. Aslında kızım akıllıdırda anneannesine çektiriyor..
ay pardon tmm senin kocişi seviyorum ozaman.. (tövbe estagrirullah ya)
Biz geldik yine..
Herkes dağıldı mı yoksa?
nadas deyince benimkide süresiz inzivaya çekildiadam bebeğe bişy olacak diyo başka bişy demiyo yanaşınca bende canın isterse doğumdan sonra görüşürüz peşimde mart kedileri gibi dolanırsın dedim doktor yanında söyledi tehlike yok diye hala yok bebeğe zarar verir şimdi o etkilenir yok bilmem ne artık adam beni bu koca göbüşle begenmiyo da bahane uyduuyo diye düşünmeye başladım
valla ödül isterim ona göreeee
Toplamda kaç kilosun??
kocişten haber geldiii...
Gitmiyorrrrrr....
Kurban olduğum rabbim, yine güldü yüzümeee....
Ayy, kızlar siz de dua ettiniz ya, kabul oldu, sağolun...neşem yerine geldi ayolll.....
Kocişten haber geldiii...
GİTMİYORRRRRR....
Kurban olduğum rabbim, yine güldü yüzümeee....
Ayy, kızlar siz de dua ettiniz ya, kabul oldu, sağolun...Neşem yerine geldi ayolll.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?