Hamarat hatunun halleri başka oluyor..Öyküm valla ben de ne yapıyoum biliyor musun, 1 tane yufkayı içine bol taze soğan ve lor peyniri koyup gözleme gibi katlıyorum (hiç yağsız-diyet verdi doktor diye), sonra teflon tavaya azıcık yağ koyup onunla pişiriyorum...2 öğün ekmek niyetine yiyrum..Ben de nefsimi böyle köreltiyorum..
kız 12 de yedim sonra 2 de muz yedim 3,5 da ..... Yedim. Tokum dolayısıyla. 2 saat sonra yerim evde:))))))))))))
meraklanma
kıyamammmmm.. Allahtan bişeyim çıkmadı ölürdüm valla..
Nefis felan köreltmez benim mide . Direk indirir.
kız 12 de yedim sonra 2 de muz yedim 3,5 da ..... Yedim. Tokum dolayısıyla. 2 saat sonra yerim evde:))))))))))))
meraklanma
kıyamammmmm.. Allahtan bişeyim çıkmadı ölürdüm valla..
Nefis felan köreltmez benim mide . Direk indirir.
ben çıkıyorum kızlarr..herifim biraz geç gelicek bugün, toplantı vardı, servisleri geç kalkacak...
Adam gitti kadar oldum, güzel bi yemek pişireyim de gönlü hoş olsun bi yerlere gitmesin bizi bırakıp...
Hepiniz allaha emanet olun, yarın görüşürüz....
öykümm cnm ya ne kadar zeytın yag koydun bıraz derken yarım cay bardagı felanmı olaya bak ya baya bayaa kalktım borek yapıom
öykümm cnm ya ne kadar zeytın yag koydun bıraz derken yarım cay bardagı felanmı olaya bak ya baya bayaa kalktım borek yapıom
bide fırında pişio dımı actım fırına derece kac ve kac dkka pişio
pis boğaz... Sabahtan beri aş erdin zaten yapta ye
canın çekmedi dimi canım...
Kızlar ben yarın bi aksilik olmazsa inşallah 12 den sonra gelicem işe.
Bana dua edin güzel haberlerle gelelim...
Ben çıkıyorum hepinizi öptümmm
kızlar 100gr şeker yükleme testinde sınır kaç acaba yaptıran yada bilen var mı
güzel habelerle gel, gelelim inşallah EGEcim.. bende yarın hastanedeym...Kızlar ben yarın bi aksilik olmazsa inşallah 12 den sonra gelicem işe.
Bana dua edin güzel haberlerle gelelim...
Ben çıkıyorum hepinizi öptümmm
ege ıyı habeerle gel bacım ınsallah ay tamam OYKUM hemen yapıom evde bugday ekmegımde var ayyy allahım su halıme bak ya
hadi güle güle git canım.. Yarın güzel haberler getir bize...
ege ıyı habeerle gel bacım ınsallah ay tamam OYKUM hemen yapıom evde bugday ekmegımde var ayyy allahım su halıme bak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?