2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben çıkıyorum kızlarr..Herifim biraz geç gelicek bugün, toplantı vardı, servisleri geç kalkacak...
Adam gitti kadar oldum, güzel bi yemek pişireyim de gönlü hoş olsun bi yerlere gitmesin bizi bırakıp...
Hepiniz Allaha emanet olun, yarın görüşürüz....

Evet o da güzelde beyaz un yasak ya bana ondan tam buğday ekmeğiyle yaptım bunu.. Aslında bu tarif bayat ekmekleri değerlendirmek için çok iyi..

Valla bende öyleydim de, şimdi yediklerimin şekeri nasıl fırlattığını görünce vazgeçiyorum.. İnsan alışıyor herşeye ya... Light süt yoğurt sevmezdim ama nasıl alıştım anlatamam, şimdi lezzetli geliyor.. Kiloda da çok fark ediyor kuzum... 3-4 haftadır kilo almadım bu sayede...

ayyyyy ege öldürdün benii :)))))))))))))) bende aynı öyleyelim 1 lokmacık falan kesmez beni illa doymam lazımmm...nolcaz bilmiyorumm yaa

sende allaha emanet ol cnm
yarın öğleden sonra gelicem meraketmeyin randevum var..

öykümm cnm ya ne kadar zeytın yag koydun bıraz derken yarım cay bardagı felanmı olaya bak ya baya bayaa kalktım borek yapıom

Kızlar ben yarın bi aksilik olmazsa inşallah 12 den sonra gelicem işe.
Bana dua edin güzel haberlerle gelelim...
Ben çıkıyorum hepinizi öptümmm

ege ıyı habeerle gel bacım ınsallah ay tamam OYKUM hemen yapıom evde bugday ekmegımde var ayyy allahım su halıme bak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…