2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

O ne biçim şöfürmüş ya, dikkatli sürse ya....

çok severim kayınvalidemi çok mazlumdur parası olmasa bile asla yok demez var benim param der halbuki yoktur. bişi istese söyleymez asla. her aradıgımda kızım der bana ... öyle amaaan işde ....

Kıyamam kız yazık, sen de düşünüp düşünüp üzme damadımı da kendini de,
Kadının gönlünü hoş edecek birşeyler yap ya da gönder ki için rahat etsin, bak kötü oldun sabah sabah (

nasıl yaaa niye düzgün kullanmıyor şöförünüz.
söylesene dikkatli olsun.
allah korusun bebeğe bişey olsa nasıl verecek hesabını.

O ne biçim şöfürmüş ya, dikkatli sürse ya....

Sormayın geçen gün servise adımımı atmamla hareket etti, hep öyle yapıyor da ben boş bulundum, en arkaya kadar uçtum yapıştım
kaç kere uyardım ama anlamıyor öküz yollar bozuk ben napiyim diyor

İşte böyle olunca ben de sinir oluyorum....Boşver lohusayım diye söylen dur sende, hiç sıkma kendini...
Ben şimdiden söylüyorum eşime..Annesi ve görümcem kuzunun annesi gelince biz de onlarda kalırız diyorlar, kayınvalidemde kalça çıkığı var, görümcem o zaman 7 aylık hamile olacak...Çok yaramaz kızı da var..Anneme yük olacaklar, çeneleri de cabası...İstemiyorum dedim, ben iyi olsam bakarım ama, annem hasta benim, kadında kalp var, tansiyon var, ben kendime bile baktırmıycam, 2 gün yatıp 3. gün zor da olsa kalkarım diyorum, kadın hasta olmasın diye..Bunlar toptan kendilerine baktıracak insan arıyorlar..Kaynanam kızmış geçen eşime zaten, yiceğimiz 1 tas yemek onu mu yapamıcakmış annesi ne çok düşünüyon kaynananı diye..Eşim de sen benim karı hamileyken getirdin mi bi tas yemek, kendine yapılsın bekliyorsun demiş...

QUOTE=kocaminkuzusuyum;18406469]Ayyy, böyle anlatınca ben de çok üzüldüm kız...
Ama ne insanlar var, kadın ne kadar düşünüyor sizi....
annenler de kızma ama çok kinciler yaa..Hiç takıp da üzülme, moralini bozma...Bak ne çok sevenin var, onları düşün mutlu ol..[/QUOTE]

öle işde severim görümcelerimide iyilerdir sağolsunlar...
bide kaynanamı gösteriyimde tam olsun
kız çilek şu sinirle döverim haa şöförünüzü manyak adam

Son düzenleyen: Moderatör:
Sormayın geçen gün servise adımımı atmamla hareket etti, hep öyle yapıyor da ben boş bulundum, en arkaya kadar uçtum yapıştım
kaç kere uyardım ama anlamıyor öküz yollar bozuk ben napiyim diyor

Şikayet et..Ne demek yollar bozuk yaa...İnsanın bi oturmasını beklersin...Bi de hamile kadın yani..Hayret bişey...

tamam tamam gelirim şimdi kendime kız bide gece uyuyamadım ondan da bu hal

canım arkadaşım benim,
bak çıkıcam düzel ki aklım sende kalmasın :)

şikayet etsene. kimse canını yolda bulmuyo.
başlarım onun öküzlüğüne.

aferims enin kocana

canım arkadaşım benim,
bak çıkıcam düzel ki aklım sende kalmasın :)

şikayet etsene. kimse canını yolda bulmuyo.
başlarım onun öküzlüğüne.

iyiym canım ben kızz takma kafana gayet iyiyim

Sizin boylar uzun olunca, kadın aranızda küçücük kalmış...
Kız o ne güzel yer öyle, yemyeşil yaaa....Oralarda olmak isterdim valla, özendim..Buralar hep beton yığını...

evet biz uzun olunca kadıncagız minik kaldı orası artvin tarafı canım dur bir iki tane daha koyayım orda hilminin dikişleri var ameliyatlı idi

kızlar ben çıkıyorum.
kendinize iyi bakın.
üzülmek. sinirlemek yok.
ben sizin yerinize sinirlenirim.
hadi allaha emanet olun canlarım.

Bayıldım, bayıldımmmm....
Cennet dediğin böyle bi yer olmalı.....
O kadar harika ki imrendim vallaaa....Ben de orda olmak istiyorummm....

Bayıldım, bayıldımmmm....
Cennet dediğin böyle bi yer olmalı.....
O kadar harika ki imrendim vallaaa....Ben de orda olmak istiyorummm....

gel kuzu gezeriz valla çocuk olmasaydı bu yaz kardeniz tarafını gezecektik arabamız yoktu yazın olsaydı gezerdik burası ardahan 3-4 saat sürüyo

gel kuzu gezeriz valla çocuk olmasaydı bu yaz kardeniz tarafını gezecektik arabamız yoktu yazın olsaydı gezerdik burası ardahan 3-4 saat sürüyo

Sorma yaaa, gezecek o kadar çok yer var ki...
En çok istediklerimin başında geliyo karadeniz turu...
sonrasında da istanbul, mardin...
Bu üçünü görmeden ölmek istemem doğrusu, çok merak ediyorum...

Eşimle biz gezeriz sık sık ama, artık öykü hanım gelince nasıl olur bilmiyorum...Acaba biz gibi gezmeyi sever mi ?

Ben de aslında baya il gezdim, izmir, aydın, fethiye, adana, gaziantep , hatay, ısparta, kütahya, uşak, konya..
Ama gönlüm yeşilde ve özellikle karadenizde..Oraları görmeyi çok istiyorum..

sever sever neden sevmesin anası gibi olur gör bak

Eşinin ağzına sağlık bravo walla
Uyuz oluyorum fırsatçı insanlara
Walla ben ona bağlamak istemiyorum ama hamileliğim boyunca kayınvaldem 2 kere geldi evime, 2sinde de ertesi sabah hastanelik oldum.. bu sefer de odaya bakmaya geldi. Kadın bi güzel olmuş demedi. Hep kızının çocuklarının odasıyla karşılaştırdı. "Bizim zamanımızda yoktu ki böyle şeyler alalım" diyor. Görümcemin küçük kızı 1 yaşında, sanki 10 sene önce doğurdu da yoktu o zaman.. bi de niye kıyaslamaya giriyorsun ki güzel de geç..

öle işde severim görümcelerimide iyilerdir sağolsunlar...
bide kaynanamı gösteriyimde tam olsun
kız çilek şu sinirle döverim haa şöförünüzü manyak adam[/QUOTE]

Döv walla dünürüm
toplanıp bütün stresimizi bizim şöforden çıkartalımm

Hayır kıyasladığı da el değil ki, o da torunu...Ben işte bu zihniyete anlam veremiyorum...Şimdiden kızımla yarıştırıyorlar bizimkiler de...Senin bebe kıymetli olur, elletmezsin de, sen baleye de gönderirsin..Çocuğu kurs manyağı yaparsın falan filan..Daha çocuk doğmadı bile, bi doğsun sağlıklı sıhhatli, belki hiçbirini yapmak istemicek...
İnsanın içinde fesatlık olmaya görsün, kendi evladımın çocuğu demiyorlar...Anlam veremiyorum, görümcen onun kızıysa, eşin de oğlu yaa...Oğlundan ilk torunu olacak...

Dediğin gibi en iyisi hepimiz senin şöföre girişelim, anca geçecek sıkıntımız...

sever tabii, alıştırırsan sevmez mi..
benim annem biz derslerimizi yapalım diye bizi dışarı çıkartmazdı, hep evde ders çalışırdık, misafir de çağırmazdı çocuklarım rahatsız olmasın diye hafta içi :) ben tam ev kuşuyum şimdi, evde çıkmak istemem.. eşim de tam tersidir.
Kızım da eşim gibi olsun istiyorumm, benim gibi koca popolu hımbıl olup oturmasın aktif bi genç kız olsun , giyinsin süslensin gezsin, hiçbir şeye üşenmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…