Geçti canım daha iyiyim.. Sadece servis çok zorluyor, 2 saat köprü trafiği, yoksa burada bi problemim yok.. Bugün öyle bi zıpladık ki serviste kafam tavana çarptı, sanki içimden bişey yırtılmış gibi olduelimle karnımı tuta tuta gelip gidiyorum..
çok severim kayınvalidemi çok mazlumdur parası olmasa bile asla yok demez var benim param der halbuki yoktur. bişi istese söyleymez asla. her aradıgımda kızım der bana ... öyle amaaan işde ....
nasıl yaaa niye düzgün kullanmıyor şöförünüz.
söylesene dikkatli olsun.
allah korusun bebeğe bişey olsa nasıl verecek hesabını.
O ne biçim şöfürmüş ya, dikkatli sürse ya....
Annemlere sormuşlar nerde sizin ev, yakın olsun diye
Hayır zaten yanlarında görümcemin 2 çocuğu var, bana yük olacaklar oralarda cümbür cemaat..
Kocamın hatrı olmasa ben onları benzeticem de kocam üzülür diye tutuyorum kendimi..
Ama lohusa kafa naparım bilmiyorum
Sormayın geçen gün servise adımımı atmamla hareket etti, hep öyle yapıyor da ben boş bulundum, en arkaya kadar uçtum yapıştım
kaç kere uyardım ama anlamıyor öküzyollar bozuk ben napiyim diyor
tamam tamam gelirim şimdi kendime kız bide gece uyuyamadım ondan da bu hal
Kıyamam kız yazık, sen de düşünüp düşünüp üzme damadımı da kendini de,
Kadının gönlünü hoş edecek birşeyler yap ya da gönder ki için rahat etsin, bak kötü oldun sabah sabah(
Sormayın geçen gün servise adımımı atmamla hareket etti, hep öyle yapıyor da ben boş bulundum, en arkaya kadar uçtum yapıştım
kaç kere uyardım ama anlamıyor öküzyollar bozuk ben napiyim diyor
İşte böyle olunca ben de sinir oluyorum....Boşver lohusayım diye söylen dur sende, hiç sıkma kendini...
Ben şimdiden söylüyorum eşime..Annesi ve görümcem kuzunun annesi gelince biz de onlarda kalırız diyorlar, kayınvalidemde kalça çıkığı var, görümcem o zaman 7 aylık hamile olacak...Çok yaramaz kızı da var..Anneme yük olacaklar, çeneleri de cabası...İstemiyorum dedim, ben iyi olsam bakarım ama, annem hasta benim, kadında kalp var, tansiyon var, ben kendime bile baktırmıycam, 2 gün yatıp 3. gün zor da olsa kalkarım diyorum, kadın hasta olmasın diye..Bunlar toptan kendilerine baktıracak insan arıyorlar..Kaynanam kızmış geçen eşime zaten, yiceğimiz 1 tas yemek onu mu yapamıcakmış annesi ne çok düşünüyon kaynananı diye..Eşim de sen benim karı hamileyken getirdin mi bi tas yemek, kendine yapılsın bekliyorsun demiş...
canım arkadaşım benim,
bak çıkıcam düzel ki aklım sende kalmasın :)
şikayet etsene. kimse canını yolda bulmuyo.
başlarım onun öküzlüğüne.
Eki Görüntüle 169292 Eki Görüntüle 169291
öle işde severim görümcelerimide iyilerdir sağolsunlar...
bide kaynanamı gösteriyimde tam olsun
kız çilek şu sinirle döverim haa şöförünüzü manyak adam
Sizin boylar uzun olunca, kadın aranızda küçücük kalmış...
Kız o ne güzel yer öyle, yemyeşil yaaa....Oralarda olmak isterdim valla, özendim..Buralar hep beton yığını...
Bayıldım, bayıldımmmm....
Cennet dediğin böyle bi yer olmalı.....
O kadar harika ki imrendim vallaaa....Ben de orda olmak istiyorummm....
gel kuzu gezeriz vallaçocuk olmasaydı bu yaz kardeniz tarafını gezecektik arabamız yoktu yazın olsaydı gezerdik burası ardahan 3-4 saat sürüyo
Sorma yaaa, gezecek o kadar çok yer var ki...
En çok istediklerimin başında geliyo karadeniz turu...
sonrasında da istanbul, mardin...
Bu üçünü görmeden ölmek istemem doğrusu, çok merak ediyorum...
Eşimle biz gezeriz sık sık ama, artık öykü hanım gelince nasıl olur bilmiyorum...Acaba biz gibi gezmeyi sever mi ?
Ben de aslında baya il gezdim, izmir, aydın, fethiye, adana, gaziantep , hatay, ısparta, kütahya, uşak, konya..
Ama gönlüm yeşilde ve özellikle karadenizde..Oraları görmeyi çok istiyorum..
İşte böyle olunca ben de sinir oluyorum....Boşver lohusayım diye söylen dur sende, hiç sıkma kendini...
Ben şimdiden söylüyorum eşime..Annesi ve görümcem kuzunun annesi gelince biz de onlarda kalırız diyorlar, kayınvalidemde kalça çıkığı var, görümcem o zaman 7 aylık hamile olacak...Çok yaramaz kızı da var..Anneme yük olacaklar, çeneleri de cabası...İstemiyorum dedim, ben iyi olsam bakarım ama, annem hasta benim, kadında kalp var, tansiyon var, ben kendime bile baktırmıycam, 2 gün yatıp 3. gün zor da olsa kalkarım diyorum, kadın hasta olmasın diye..Bunlar toptan kendilerine baktıracak insan arıyorlar..Kaynanam kızmış geçen eşime zaten, yiceğimiz 1 tas yemek onu mu yapamıcakmış annesi ne çok düşünüyon kaynananı diye..Eşim de sen benim karı hamileyken getirdin mi bi tas yemek, kendine yapılsın bekliyorsun demiş...
QUOTE=kocaminkuzusuyum;18406469]Ayyy, böyle anlatınca ben de çok üzüldüm kız...
Ama ne insanlar var, kadın ne kadar düşünüyor sizi....
annenler de kızma ama çok kinciler yaa..Hiç takıp da üzülme, moralini bozma...Bak ne çok sevenin var, onları düşün mutlu ol..
Eşinin ağzına sağlık bravo walla
Uyuz oluyorum fırsatçı insanlara
Walla ben ona bağlamak istemiyorum ama hamileliğim boyunca kayınvaldem 2 kere geldi evime, 2sinde de ertesi sabah hastanelik oldum.. bu sefer de odaya bakmaya geldi. Kadın bi güzel olmuş demedi. Hep kızının çocuklarının odasıyla karşılaştırdı. "Bizim zamanımızda yoktu ki böyle şeyler alalım" diyor. Görümcemin küçük kızı 1 yaşında, sanki 10 sene önce doğurdu da yoktu o zaman.. bi de niye kıyaslamaya giriyorsun ki güzel de geç..
Sorma yaaa, gezecek o kadar çok yer var ki...
En çok istediklerimin başında geliyo karadeniz turu...
sonrasında da istanbul, mardin...
Bu üçünü görmeden ölmek istemem doğrusu, çok merak ediyorum...
Eşimle biz gezeriz sık sık ama, artık öykü hanım gelince nasıl olur bilmiyorum...Acaba biz gibi gezmeyi sever mi ?
Ben de aslında baya il gezdim, izmir, aydın, fethiye, adana, gaziantep , hatay, ısparta, kütahya, uşak, konya..
Ama gönlüm yeşilde ve özellikle karadenizde..Oraları görmeyi çok istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?