ok canem afiyet olsun, yarasın öykücüğe...Ben çıkar kızlar, eve yemeğe gidiyorum...Ordan da gelnce biraz işleri toparlayacağım..
slmmm :)))afiyet olsunnnnnherkese slmmm.facede komik bişey okudm kızlar sizlede paylaşayım dedim.
Oğlum olursa adını SANAT koyucam;varsın herkes onun için soyunsun :)
bu arada sağolsun yukarı komşu yemek indirid bana işyerindeyim ya dışardan ne yesem diye düşnüyodum.ay çok mutlu oldum.
adını demeyim belki canınız ister
ben önce kahvaltı yaparken burda oluyorum, sonra çıkıp işlerimi yapıyorum, ve çıkıyorum artık, balkonları falan yıkıycamiyi bende napiyim ev iş güç derken yeni girebildim
sağol cnm yok kokmuyo bu farklı.müsati olunca bak bi ara internetten resmine tanııdk gelebilir yemek
Ben geldimmmm
31. Haftada iznimi açıyorlarmış 2.doğum olduğu için ve sezeryan olduğu için..
Sonrasınıda ekliyorlarmış 1600 gr olmuş başı aşşaya dönmüş
ayyyyyyyyyyy kız ne güzel yaaaaaa maşallah diyelim
Ben geldimmmm
YA ÇOK MUTLUYUM
1300 OLSUN YETER DERKEN ŞOK OLDUM 870 DEN 1600 OLMASI GAYET İYİ.. BUNDAN SONRA NASIL OLUR BİLEMEM DARISI BAŞINIZA
Ben geldimmmm
Ben geldimmmm
sağol cnmm burdakilerine göre pek iri değil ama standartlarda bir bebek olacak..Gozun aydın bacımmmmmmmmmmmmmmm
ohh maşallah amiiiiinnnn benim 1200 civarında idi ama bakalım çok sevindim kızzzz
sağol cnmm burdakilerine göre pek iri değil ama standartlarda bir bebek olacak..
Kilo önemli değilde gelişiminin olması güzel.. Beni o sevindirdi.
senin 2 yi geçmiştir.:)))))))))))))
benim nette haftasına göre 1350 olması lazımde ben ona göre seviniyorum1600 olmasına
inşallah sende güzel haber alırsınayy canım yaa maşallah. Seninle aramızda 1 gün var. Benimde yarın kontrolüm var çok heycanlandım şimdii... Büyümüş kuzular yaa...
[ı][sıze="2"]ayyyy ne güzel... Benim kızda 1142 olmuş. Galiba benim kızda döndü baş aşağıya hep yukarıya vuruyo[/sıze][/ı]
maşallahhhhhhhhhhh hepsine benim kızım çok iri bi kız değil ama enazından gelişimi güzzel
Ben yemeğe çıkıyorum sonra görüşürüz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?