2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben çıkar kızlar, eve yemeğe gidiyorum...Ordan da gelnce biraz işleri toparlayacağım..
ok canem afiyet olsun, yarasın öykücüğe...

slmmm :)))afiyet olsunnnnn

Son düzenleme:
Ben geldimmmm

31. Haftada iznimi açıyorlarmış 2.doğum olduğu için ve sezeryan olduğu için..
Sonrasınıda ekliyorlarmış 1600 gr olmuş başı aşşaya dönmüş

slm bayanlar keşke benim kayınvalidem olsaydı da kayınpederim olmasaydı mahalle karısından beter bizim evde olanı eltime eltimden bana yalan yanlış anlatıyor sadece eltim olsa taaa erzurumlar eve aldığımız ufacık bişeye kadar biliyorlar çok konuşuyor arkamdan kulağımla duyduğum şeyler bile olmasına rağmen demedim deyip yeminler eder kayınpederim 33 yaşında kaynım benle kalıyordu şimdi kayınpederim gitti sıra kaynımda doğrusu bıktım 2 yıldır iki yüzlü davranmalarından evimi sadece otel gibi kullanıyorlar üstelik ücrette vermeden bide yetmiyomuş gibi et pişir süt pişir derler ayy kızlar beterin beteri var şükredin sizden uzaktalar hiç değilse evleri ayrı ya benim gibi olsanız

Ben geldimmmm

ayyyyyyyyyyy kız ne güzel yaaaaaa maşallah diyelim

YA ÇOK MUTLUYUM
1300 OLSUN YETER DERKEN ŞOK OLDUM 870 DEN 1600 OLMASI GAYET İYİ.. BUNDAN SONRA NASIL OLUR BİLEMEM DARISI BAŞINIZA

ohh maşallah amiiiiinnnn benim 1200 civarında idi ama bakalım çok sevindim kızzzz

Ben geldimmmm

ayy canım yaa maşallah. seninle aramızda 1 gün var. benimde yarın kontrolüm var çok heycanlandım şimdii... büyümüş kuzular yaa...

Ben geldimmmm

ayyyy ne güzel... benim kızda 1142 olmuş. galiba benim kızda döndü baş aşağıya hep yukarıya vuruyo

Gozun aydın bacımmmmmmmmmmmmmmm
sağol cnmm burdakilerine göre pek iri değil ama standartlarda bir bebek olacak..
Kilo önemli değilde gelişiminin olması güzel.. Beni o sevindirdi.

ohh maşallah amiiiiinnnn benim 1200 civarında idi ama bakalım çok sevindim kızzzz

senin 2 yi geçmiştir.:)))))))))))))
benim nette haftasına göre 1350 olması lazımde ben ona göre seviniyorum1600 olmasına

son aylardayız yaa kuzucuklar alrlar artıkın...

ayy canım yaa maşallah. Seninle aramızda 1 gün var. Benimde yarın kontrolüm var çok heycanlandım şimdii... Büyümüş kuzular yaa...
inşallah sende güzel haber alırsın
kocaman olsunlar artık ultrasondan bişey anlamıyorum ben net göremiyorum büyüdler ya

[ı][sıze="2"]ayyyy ne güzel... Benim kızda 1142 olmuş. Galiba benim kızda döndü baş aşağıya hep yukarıya vuruyo[/sıze][/ı]

maşallahhhhhhhhhhh hepsine benim kızım çok iri bi kız değil ama enazından gelişimi güzzel

neyse egeeeeeeeeeeee gıt hadı gıt of valla ıcım rahatladı kımsenın kotu olmasını ıstemem yaaaaaaa cok mutlu oldum yaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…