2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

E hadi Allah kavuştursun bişey kalmadı şurda :))

E temam doğur deseydin, göstermem efet ben bebeğimi :)
Tövbe yarabbim yaa , bi doğurmamıza özenmedikleri kalmıştı o da oldu sonunda
Benimki de gelmiş eve girmiş yatak odama dolaplarımı açmış geçmiş karşısına içini seyrediyor. Ay şoka girdim manyak mıdır nedir!!!!!

benimki mecbur bakacak bana bi kaç gün dayanabilirsem ben tabi, orda doğurcam çünkü. arada bana soruyo, annen bebeğe neler aldı diye( aynısından almayalım diye soruyomuş ) şununu bununu aldınız mı diyo... yetimhaneden evlenmek lazımmış

Kuzu sana ne yaptılaar sen böyle bıcır bıcır oldun, tüyo ver bakalım kız annelerine biraaz :)

benimki annemden kaynaklanıyor..Annem gezmeye çok düşkündür, aktiviyeyi sever..Küçükken hatırlarım, annemle dondurma yemeye giderdik, arabamız yoktu, güle oynaya yürüye yürüye giderdik..Annem okumamış üniversite falan ama, bizi iyi yetiştirdi..Bizle oynadı, bizle güldü, bizle ağladı...Her nazımı çekti..Gitar kursuna gittim mesela ben, müziği çok severim, annem de hep destek olmuştur bana her konuda..Kızken annemle haluk levent konserine gidip kafa sallamışlığım vardır benim...Kareokeyi çok sever annem...Sesi güzel değildir, benim de değildir, ama kaset doldurduk birlikte.. 4 lüyü tamamlarsak hemen okey oynamaya girişiriz..Annemin sosyalliği saysinde böyleyim sanırım..

büyükçe içimizizdeki çocukla bağlantımızı koparıyoruz. bizim kuşak erken olgunlaşmak zorunda kaldı belki. ailelerimizin iyi evlat olun projesi işe yaradı belki ama hayat da hep iyilikten ve güzellikten oluşan bir yer değil. herkes aynı değil. o yüzden yıprandık,şaşırdık. çocuk sahibi olmak güzeldi ama bir gün gerçek olabileceğini düşünemedik. şimdi onlar için en iyisini isteme nedenimiz bundan. bir ruh nasıl incinir biliyoruz. inşallah bebeklerimizle biz de unuttuğumuz çocukluğumuza dönebiliriz. biraz depresif bir yazı oldu kusura bakmayın..

kaynanalarla berbaer hamile kalsaydık ama benimki 70 yaşında

ben de kızımın benim gibi içine kapanık değil dışa dönük, sosyal ve pozitif biri olmasını isterim.inşallah öyle de yetiştirebilim..

bende babası gıbı zeki hatta dedesıne bıle cekebılır(adam derecelı zekı) cok cok kokoşşşş aktig bı kız olmasını ısterdımmmm ama enonemlısı cok ama cok sanslı ve sağlıklı olsun

??????
Seninki senle yarışıyo bacımmmm....
doğrsun çok istiyorsa bi tane daha....Her dediklerinde her istedikleri yerde olamayız ki, baştan söyleseymiş köye gidicez diye...Kaynanam bana da soruyo, bende aynen hazır cevap, bizim almadığımız herşeyi aldı sağolsun diyorum ama, hiç demiyor bi çöp almadım bende alayım bişeyler diye..

bizimde tam tersi hep bişileri aşmak zorundaydım kız kısının işine sen kızsın otur yerinde senin ne işin var vs vs vs iğğğğğğğ

Amaaa nedeni çok güzel açıklamışsın, içimizdeki çocukla bağı koparmamak lazım..Koparma sende...
En fazla ne diyorlar biliyor musun, deli karı...İnşallah hepimizd çok güzel yetiştireceiz bebeklerimizi ben inanıyorum buna...

kaynanalarla berbaer hamile kalsaydık ama benimki 70 yaşında
benimki daha taş gbi valla 44 yaşında fıstık gibi duruyo :)))))) kaynanamın annesi kaynanamdan 1 sene sonra doğurmuş, olmayan şey değil, eşimden bi yaş küçük dayısı var valla

hıhhh gücü yetmez benle yarışmaya, valla kuzu artık ne düşünüyorum biliyomusun, bence kaynanam ;; ben evlendilten sonra onlardan mesulüm, onların malı oldum gibi bir hisse düşünceye sahip bence, yozgat tüm benim akrabalarımla dolu, ama her gittiğimizde kaynanamda kalıyoruz, ben kendi akraba gittiğim zaman surat yapıyo, tek geliniyim, az hevesini alsın bakalım diye ses etmiyorum ben de pek...

bizimde tam tersi hep bişileri aşmak zorundaydım kız kısının işine sen kızsın otur yerinde senin ne işin var vs vs vs iğğğğğğğ

Benim de annem babamdan ayrı, arada öyle laflar ederdi ama, yine de kendi içi de durmazdı, takılırdık birlikte...İşte o yüzden ben annemi çok özlüyorum...

Benim oda küçük tabii, ordakiler kadar aldım 400 küsur tuttu, öyle 1 falan olmaz halıya yaa çoook

Ay ne güzelllll maşallaahhhhh
Benimki de bana benzerse evden çıkmaz, poposunu kaldırmaz :)

bende babası gıbı zeki hatta dedesıne bıle cekebılır(adam derecelı zekı) cok cok kokoşşşş aktig bı kız olmasını ısterdımmmm ama enonemlısı cok ama cok sanslı ve sağlıklı olsun

Doğru walla ikizimm. en önemlisi sağlıklı ve huzurlu olmaları

Ya bi yandan sahiplenmesi de güzel, ama baskı yapılmamalı...
Benim kaynana da beni sahiplenemedi..5 sene oldu evleneli hala elim sanki..Kendi açıktır, kafası kapalı değil, benim açıklığım batar, sırtımdaki dövme batar, saçımın uzunluğu batar..İzmirli olmam batar..Becerikli olmam batar..Güne girer, günde pasta börek yaparım, millet benim yaptığımı bilir, görümcem de orda kalıyo...Derler yine kuzu döktürmüş, bi sürü şey yapmış, bizimki aynen şöyle cevap verir...Benim kız da yapar ama küçük çocuğu var diye yapamıyo...Küçük dediği çocuk da 4 yaşında...

süpper kaynana tuttum idealim sen,n kaynana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…