hilmiyi sabah gördüm en songerçi sabah sinir etti ya olsun.. hergün giydiğim kıyafetin yakasını bugün açık buldu gerdanım görünüyormuş illa değiştir diye tutturdu başa yok giyemem dedim.. bu seferde çekiştirdi yaa bugünmü battı gözüne diyorum evet battı çok açık diyo gıcık etti ama olsun özledim
baştan anlatayım...
şimdi ben kaynanama 100 km uzakta biyozgatın ilçesinde oturuyorum(kaynanam yozgatta). geçen hafta sonu kociş seni yozgata bırakayım benim ankaraya gitmem lazım araba değiştircem dedi, ok ben de kendime bi gezme ayarlayım hemen dedim, tüm akrabalarım arkadaşlarım da orda zaten... neyse kuzenimi aradım, cumartesi kahvaltıya sana geliyorum, öğleden sonra da bi yerelere gideriz dedim tamam dedi, neyse eşim beni götürdü kuzenime bıraktı sabah. aradan 1 saat geçti, beni aradı,,, annesi aramış köye gelin biz köydeyiz demiş, ne dersin gidelim mi dedi. ben de haber verdik, diğer kuzenime gidecezöğleden sonra ayıp olur erteleyemem dedim, kociş ok dedi, o gitti köye. tabi kaynanoş onu yanlız görünce suratını nasıl yamultmuştur tahmin ediyorum. neyse biz öğleden sonra gezmemizede gittik, akşam üzeri kociş geldi beni aldı, kaynanamın evine geçtik gece kalmak için, surat beş karış, yok köye niye gelmedin, yok deden sen gelmedin diye ağladı(yalan tabi), vırt zırt konuşmaya başladı. ben de önceden haber verseydin gelirdim, başka yere sözümüz vardı, ayıp olurdu dedim. yeterince laf yetiştiremedi ya, ben bi tane daha doğurcam falan demeye başladı(eşimde yanımızda), hayırdır dedim ? biriniz doğurmam diyosunuz( görümcemden bahsediyo), biriniz de doğururum göztermem diyorsunuz (beni kastediyo) dedi. sen ne diyosun ya ben öyle bişey mi dedim dedim. eee sen köye gelmedin diyo, yarın doğurunca çocuğu göstermezsin bana diyo, anne saçmalama şu lafı başka bi yerde söylesen gerçek zannederler dedim, sonra kocişimmmmmm : anne boş boş konuşma, çok meraklıysan çocuğa git doğur dedi, beni sinir boğdu şu halimle, evine ne zaman gitsem bi kakıç buluyo sağolsunnnnnn (başına bi gelecek var ya hayırlısı...)
benimki mecbur bakacak bana bi kaç gün dayanabilirsem ben tabi, orda doğurcam çünkü. arada bana soruyo, annen bebeğe neler aldı diye( aynısından almayalım diye soruyomuş )Bugün herkeste bi kaynana sevgisi !!! var..
Benimki uzman olsa iyi valla...Daha kendine baktırcak insan arıyo...Dedi zaten ben bebek falan bakamam anan gelsin diyee..Ben de dedim zaten senin baktığın çocuktan hayır gelmez, gelecek annem dert etme kendine diye..İyi diyo o zaman ben de gelirim birlikte bakarız...Allahım yaa...
Kuzu sana ne yaptılaar sen böyle bıcır bıcır oldun, tüyo ver bakalım kız annelerine biraaz :)
İnşallah öyle olur canım...ama merak etme zamanelerin çoğu öylee...Kızınla birlikte sende sosyalleşirsin... Hep hayalimdir, kızımı arabaya atıp ikimiz alışverişe çıkacağız...Ordan mc donaldsa gideceğiz, oyuncakçıya gideceğiz, kitap alacağız...İnşallah hepimiz hayallerimizi gerçekleştiririz...
Ben böyle anlatınca eşim diyor bana ben bu hayalin neresinde oluyorum diye ??? Diyorum ben de, sen o sırada bizim gezebilmemiz için para kazanıyorsun diye..
Olur olur fatma, iyi anne olur senden, bakma biz deliyiz ya senle, çocuklarla çocuk oluruz..Ben de kızımla duvarları boyayacağım..Hepsini olmasa da, odasında bi duvarı feda edeceğiz..Belki kızım ressam olacak, çocuğu niye körelteyim kağıtla kalemle...Gönlünden geçen herşeyi yapabilir inşallah kuzucum..
ben de kızımın benim gibi içine kapanık değil dışa dönük, sosyal ve pozitif biri olmasını isterim.inşallah öyle de yetiştirebilim..
benimki mecbur bakacak bana bi kaç gün dayanabilirsem ben tabi, orda doğurcam çünkü. arada bana soruyo, annen bebeğe neler aldı diye( aynısından almayalım diye soruyomuş )şununu bununu aldınız mı diyo... yetimhaneden evlenmek lazımmış
benimki annemden kaynaklanıyor..Annem gezmeye çok düşkündür, aktiviyeyi sever..Küçükken hatırlarım, annemle dondurma yemeye giderdik, arabamız yoktu, güle oynaya yürüye yürüye giderdik..Annem okumamış üniversite falan ama, bizi iyi yetiştirdi..Bizle oynadı, bizle güldü, bizle ağladı...Her nazımı çekti..Gitar kursuna gittim mesela ben, müziği çok severim, annem de hep destek olmuştur bana her konuda..Kızken annemle haluk levent konserine gidip kafa sallamışlığım vardır benim...Kareokeyi çok sever annem...Sesi güzel değildir, benim de değildir, ama kaset doldurduk birlikte..4 lüyü tamamlarsak hemen okey oynamaya girişiriz..Annemin sosyalliği saysinde böyleyim sanırım..
büyükçe içimizizdeki çocukla bağlantımızı koparıyoruz. bizim kuşak erken olgunlaşmak zorunda kaldı belki. ailelerimizin iyi evlat olun projesi işe yaradı belki ama hayat da hep iyilikten ve güzellikten oluşan bir yer değil. herkes aynı değil. o yüzden yıprandık,şaşırdık. çocuk sahibi olmak güzeldi ama bir gün gerçek olabileceğini düşünemedik. şimdi onlar için en iyisini isteme nedenimiz bundan. bir ruh nasıl incinir biliyoruz. inşallah bebeklerimizle biz de unuttuğumuz çocukluğumuza dönebiliriz. biraz depresif bir yazı oldu kusura bakmayın..
inşallah tüm bebişler için böyle olsunbende babası gıbı zeki hatta dedesıne bıle cekebılır(adam derecelı zekı) cok cok kokoşşşş aktig bı kız olmasını ısterdımmmm ama enonemlısı cok ama cok sanslı ve sağlıklı olsun
kaynanalarla berbaer hamile kalsaydıkama benimki 70 yaşında
Benimki herifiyle aynı yatakta bile yatmıyoo...Tüp bebek yaptırması lazım..
benimki daha taş gbi valla 44 yaşında fıstık gibi duruyo :)))))) kaynanamın annesi kaynanamdan 1 sene sonra doğurmuş, olmayan şey değil, eşimden bi yaş küçük dayısı var vallakaynanalarla berbaer hamile kalsaydıkama benimki 70 yaşında
hıhhh gücü yetmez benle yarışmaya, valla kuzu artık ne düşünüyorum biliyomusun, bence kaynanam ;; ben evlendilten sonra onlardan mesulüm, onların malı oldum gibi bir hisse düşünceye sahip bence, yozgat tüm benim akrabalarımla dolu, ama her gittiğimizde kaynanamda kalıyoruz, ben kendi akraba gittiğim zaman surat yapıyo, tek geliniyim, az hevesini alsın bakalım diye ses etmiyorum ben de pek...??????
Seninki senle yarışıyo bacımmmm....
doğrsun çok istiyorsa bi tane daha....Her dediklerinde her istedikleri yerde olamayız ki, baştan söyleseymiş köye gidicez diye...Kaynanam bana da soruyo, bende aynen hazır cevap, bizim almadığımız herşeyi aldı sağolsun diyorum ama, hiç demiyor bi çöp almadım bende alayım bişeyler diye..
bizimde tam tersi hep bişileri aşmak zorundaydım kız kısının işine sen kızsın otur yerinde senin ne işin var vs vs vs iğğğğğğğ
inşallahAmaaa nedeni çok güzel açıklamışsın, içimizdeki çocukla bağı koparmamak lazım..Koparma sende...
En fazla ne diyorlar biliyor musun, deli karı...İnşallah hepimizd çok güzel yetiştireceiz bebeklerimizi ben inanıyorum buna...
canım halıları bende begendım ama bana 1e 1,5 cok kucuk buyugunude yaptırsam 1 mılyar halıya verememm. hatta bgn begendıgım halı unnodu da kampanyaya gırmıs 350 mılyondu ama odaya kucuk gelıcıek sanırımmm..
benimki annemden kaynaklanıyor..Annem gezmeye çok düşkündür, aktiviyeyi sever..Küçükken hatırlarım, annemle dondurma yemeye giderdik, arabamız yoktu, güle oynaya yürüye yürüye giderdik..Annem okumamış üniversite falan ama, bizi iyi yetiştirdi..Bizle oynadı, bizle güldü, bizle ağladı...Her nazımı çekti..Gitar kursuna gittim mesela ben, müziği çok severim, annem de hep destek olmuştur bana her konuda..Kızken annemle haluk levent konserine gidip kafa sallamışlığım vardır benim...Kareokeyi çok sever annem...Sesi güzel değildir, benim de değildir, ama kaset doldurduk birlikte..4 lüyü tamamlarsak hemen okey oynamaya girişiriz..Annemin sosyalliği saysinde böyleyim sanırım..
bende babası gıbı zeki hatta dedesıne bıle cekebılır(adam derecelı zekı) cok cok kokoşşşş aktig bı kız olmasını ısterdımmmm ama enonemlısı cok ama cok sanslı ve sağlıklı olsun
benimki daha taş gbi valla 44 yaşında fıstık gibi duruyo :)))))) kaynanamın annesi kaynanamdan 1 sene sonra doğurmuş, olmayan şey değil, eşimden bi yaş küçük dayısı var valla
hıhhh gücü yetmez benle yarışmaya, valla kuzu artık ne düşünüyorum biliyomusun, bence kaynanam ;; ben evlendilten sonra onlardan mesulüm, onların malı oldum gibi bir hisse düşünceye sahip bence, yozgat tüm benim akrabalarımla dolu, ama her gittiğimizde kaynanamda kalıyoruz, ben kendi akraba gittiğim zaman surat yapıyo, tek geliniyim, az hevesini alsın bakalım diye ses etmiyorum ben de pek...
ne iyi olurdu bi tarafda kaynana doguuyo bi tarafda senkız bizimkinin kocasıda yok hee yazık
Benim oda küçük tabii, ordakiler kadar aldım 400 küsur tuttu, öyle 1 falan olmaz halıya yaa çoook
Ya bi yandan sahiplenmesi de güzel, ama baskı yapılmamalı...
Benim kaynana da beni sahiplenemedi..5 sene oldu evleneli hala elim sanki..Kendi açıktır, kafası kapalı değil, benim açıklığım batar, sırtımdaki dövme batar, saçımın uzunluğu batar..İzmirli olmam batar..Becerikli olmam batar..Güne girer, günde pasta börek yaparım, millet benim yaptığımı bilir, görümcem de orda kalıyo...Derler yine kuzu döktürmüş, bi sürü şey yapmış, bizimki aynen şöyle cevap verir...Benim kız da yapar ama küçük çocuğu var diye yapamıyo...Küçük dediği çocuk da 4 yaşında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?