slm kızlaaarrr ben geldim nasılsınız bebişler nasıl
yok çok sahiplenir Allahı var inkar edemem. onun evinde bi emek verdiysem, herkese söyler esra şunu bunu yaptı der, yemek yaptı, temizlik yaptı der... benim kaynanam kaynanasının evindeyaşadıklarını bi anlatsam niye böyle olduğunu anlarsın aslında, ço çektirmiş ona görümceleri kaynanası falan, köye gelin gitmiş, kaynana görümceler oturur çay içerlermiş, kaynanamla eltisi kapının eşiğinde onların bitirmelerini beklerlermiş, sonra kaynanamlar oturup okalan çayı içerlermiş, bazen deüzülmüyo değilim ama işte insan kötünün kötünsünü bilmeyince...Ya bi yandan sahiplenmesi de güzel, ama baskı yapılmamalı...
Benim kaynana da beni sahiplenemedi..5 sene oldu evleneli hala elim sanki..Kendi açıktır, kafası kapalı değil, benim açıklığım batar, sırtımdaki dövme batar, saçımın uzunluğu batar..İzmirli olmam batar..Becerikli olmam batar..Güne girer, günde pasta börek yaparım, millet benim yaptığımı bilir, görümcem de orda kalıyo...Derler yine kuzu döktürmüş, bi sürü şey yapmış, bizimki aynen şöyle cevap verir...Benim kız da yapar ama küçük çocuğu var diye yapamıyo...Küçük dediği çocuk da 4 yaşında...
slm kızlaaarrr ben geldim nasılsınız bebişler nasıl
iyiyiz gel gel kaynanaları çekiştiriyoruz
benimde öle ben severim ama bunların ki kudurukmuş anambenim kaynanam birtane yaaa yerim ben onu yerim yerim:90:
slmmm bız geldık
yok çok sahiplenir Allahı var inkar edemem. onun evinde bi emek verdiysem, herkese söyler esra şunu bunu yaptı der, yemek yaptı, temizlik yaptı der... benim kaynanam kaynanasının evindeyaşadıklarını bi anlatsam niye böyle olduğunu anlarsın aslında, ço çektirmiş ona görümceleri kaynanası falan, köye gelin gitmiş, kaynana görümceler oturur çay içerlermiş, kaynanamla eltisi kapının eşiğinde onların bitirmelerini beklerlermiş, sonra kaynanamlar oturup okalan çayı içerlermiş, bazen deüzülmüyo değilim ama işte insan kötünün kötünsünü bilmeyince...
slmmm bız geldık
benimde öle ben severim ama bunların ki kudurukmuş anam
Valla benim kayynanam da çok çekmiş...
Hep dediği laf şuur, ben kaynanamdan çok çektim, gelinime hiç çektirmiyorum...
Bak Allahı var, temizlik falan bana da yaptırmaz..Evine gitsek oturur geri geliriz, bi işini yapayım desem elletmez, işe gidiyorsun yapma der ama...Ben beni sahiplenmemesini sevmiyorum, ne var beni de kzıı gibi görse, birlikte yesek içsek gülsek...El değilim ki ben..Kalabalığa alışkınım ben, severim cümbüşü..Bunlar kendi akrabalarına karşı da böyleler..
semra kaynana vardı biara onun gibi yani
kızın kadar taş düşsün kafanı diyosun demi içindennnnnYa bi yandan sahiplenmesi de güzel, ama baskı yapılmamalı...
Benim kaynana da beni sahiplenemedi..5 sene oldu evleneli hala elim sanki..Kendi açıktır, kafası kapalı değil, benim açıklığım batar, sırtımdaki dövme batar, saçımın uzunluğu batar..İzmirli olmam batar..Becerikli olmam batar..Güne girer, günde pasta börek yaparım, millet benim yaptığımı bilir, görümcem de orda kalıyo...Derler yine kuzu döktürmüş, bi sürü şey yapmış, bizimki aynen şöyle cevap verir...Benim kız da yapar ama küçük çocuğu var diye yapamıyo...Küçük dediği çocuk da 4 yaşında...
slm hoşgeldin iyiyiz sen nasılsınslm kızlaaarrr ben geldim nasılsınız bebişler nasıl
slmmm hoşgeldinnnslmmm bız geldık
ya ne yaparsan yap huy bu değişmeyecek,,, başta sahiplenmediyse bi daha zannetmiyorum, biz bi araya gelince hep kötü değiliz, bu anlattığım olaylar arada bi oluyo, onun haricinde birlikte yer içer gezeriz, karşılklı sıgara içtiğimiz çok olmuştur mesela...Valla benim kayynanam da çok çekmiş...
Hep dediği laf şuur, ben kaynanamdan çok çektim, gelinime hiç çektirmiyorum...
Bak Allahı var, temizlik falan bana da yaptırmaz..Evine gitsek oturur geri geliriz, bi işini yapayım desem elletmez, işe gidiyorsun yapma der ama...Ben beni sahiplenmemesini sevmiyorum, ne var beni de kzıı gibi görse, birlikte yesek içsek gülsek...El değilim ki ben..Kalabalığa alışkınım ben, severim cümbüşü..Bunlar kendi akrabalarına karşı da böyleler..
Ben çıkar kızlar, eve yemeğe gidiyorum...Ordan da gelnce biraz işleri toparlayacağım..
iyi bende napiyim ev iş güç derken yeni girebildim
herkese slmmm.facede komik bişey okudm kızlar sizlede paylaşayım dedim.
Oğlum olursa adını SANAT koyucam;varsın herkes onun için soyunsun :)
bu arada sağolsun yukarı komşu yemek indirid bana işyerindeyim ya dışardan ne yesem diye düşnüyodum.ay çok mutlu oldum.
adını demeyim belki canınız ister
sizin oralarda bilinirmi bilmemde fatma sarımsaklı köfte derler bizim burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?