2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok çok sahiplenir Allahı var inkar edemem. onun evinde bi emek verdiysem, herkese söyler esra şunu bunu yaptı der, yemek yaptı, temizlik yaptı der... benim kaynanam kaynanasının evindeyaşadıklarını bi anlatsam niye böyle olduğunu anlarsın aslında, ço çektirmiş ona görümceleri kaynanası falan, köye gelin gitmiş, kaynana görümceler oturur çay içerlermiş, kaynanamla eltisi kapının eşiğinde onların bitirmelerini beklerlermiş, sonra kaynanamlar oturup okalan çayı içerlermiş, bazen deüzülmüyo değilim ama işte insan kötünün kötünsünü bilmeyince...

Valla benim kayynanam da çok çekmiş...
Hep dediği laf şuur, ben kaynanamdan çok çektim, gelinime hiç çektirmiyorum...
Bak Allahı var, temizlik falan bana da yaptırmaz..Evine gitsek oturur geri geliriz, bi işini yapayım desem elletmez, işe gidiyorsun yapma der ama...Ben beni sahiplenmemesini sevmiyorum, ne var beni de kzıı gibi görse, birlikte yesek içsek gülsek...El değilim ki ben..Kalabalığa alışkınım ben, severim cümbüşü..Bunlar kendi akrabalarına karşı da böyleler..

siz en iyisi değişin kaynanaları biri sahiplensind er biri çok sahiplanıyo der

kızın kadar taş düşsün kafanı diyosun demi içindennnnn
slm kızlaaarrr ben geldim nasılsınız bebişler nasıl
slm hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın

slmmm bız geldık
slmmm hoşgeldinnn

ya ne yaparsan yap huy bu değişmeyecek,,, başta sahiplenmediyse bi daha zannetmiyorum, biz bi araya gelince hep kötü değiliz, bu anlattığım olaylar arada bi oluyo, onun haricinde birlikte yer içer gezeriz, karşılklı sıgara içtiğimiz çok olmuştur mesela...

herkese slmmm.facede komik bişey okudm kızlar sizlede paylaşayım dedim.
Oğlum olursa adını SANAT koyucam;varsın herkes onun için soyunsun :)

bu arada sağolsun yukarı komşu yemek indirid bana işyerindeyim ya dışardan ne yesem diye düşnüyodum.ay çok mutlu oldum.
adını demeyim belki canınız ister

ohhhh ne iyimiş valla söle kız evde yaparız belkim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…