2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar.şimdik doktordan geldim.benim bebişler çok iyilermiş.biri 1500 gr diğeri 1350 gr olmuş.doktor çok iyi dedi.bi sorun yokmuş.mutluluğumu sizinle de paylaşayım dedim.

Ben geldimmmm

31. Haftada iznimi açıyorlarmış 2.doğum olduğu için ve sezeryan olduğu için..
Sonrasınıda ekliyorlarmış 1600 gr olmuş başı aşşaya dönmüş

Ağaaaa, çok sevindim kız habere....Duru hanımı çok çok iyi beslemişsin maşallah....Diyordun ya bendeki potansiyel 3 kilo diye.Eylül öyle doğdu diyordun, duru hanım potansiyel falan dinlemeyecek maşallah...Kuzum yaaa...

selam kızlar.şimdik doktordan geldim.benim bebişler çok iyilermiş.biri 1500 gr diğeri 1350 gr olmuş.doktor çok iyi dedi.bi sorun yokmuş.mutluluğumu sizinle de paylaşayım dedim.

Maşallah kuzulara yaa, hep böyle güzel haberler alırız inşallah...İkizler biraz daha zayıf olur derler ama, seninkiler maşallah iyi beslenmiş...Allah nazarlardan saklasın..

Kızlar naber, valla çok kızdım size bensiz kaynana muhabbeti yaılır mı yaaaaa, en büyük kaynana benim kaynana

Geçmişi okudum maşallah Duru hanım kocaman olmuş.. Yeliss in ikizlerininde maşallahı var... Hep güzel gelişmeler olmuş sevindim...

Bebekpoyraz naptın bacım dün. güzel oldu mu yalancı börek..

Hoşgeldin, ya sensiz kaynana muhabbeti olmazdı gerçekten de, konunun nasıl açıldığını bile anlamadık, coştuk bi anda hepimizde...
Benim resmimi görmedin mi kız geçmişte, 5964. sayfada...Baksana bana, ayı yogi gibi oldum yaa...

olmazmı yedım valla ohhhhhhhhh canıma deysın cokta guzel oldu sut super bır tat verdı en sonra kasar serptım ustune cıkarmadan 5 dk once fıstık oldu

olmazmı yedım valla ohhhhhhhhh canıma deysın cokta guzel oldu sut super bır tat verdı en sonra kasar serptım ustune cıkarmadan 5 dk once fıstık oldu

Eeee akıllı kadının hali başka oluyor, bende dün kaşarı söylemeyi unutmuştum bak sen akıl etmişsin... Çok güzel oluyor ya.. Bayat ekmekler falanda değerleniyor hem..

Gördüm kuzu gördüm... Kocaman olmuş karnın maşallah... Ben hala rejimde olduğum için karnım çok büyümedi herhal..

çok sevindim.maşallah bebişlerine.benimde ikizlerin cumartesi kontrolü var. bakalım nekadr olmuşlar merakla bekliyorum...

kzuuuuuuuuuuuuu allatn cektırme fotografı tabı kılolu cıkarsın ben yıne bıse goremedım oarası ayrıda valla kılon yok yanı ne bılım anlamadım ki :S:S:S:S:S

Gördüm kuzu gördüm... Kocaman olmuş karnın maşallah... Ben hala rejimde olduğum için karnım çok büyümedi herhal..

Öyküm ya, ben de dikkat ediyorum rejim bitti ama, öyle abur cubur falan yemiyorum ama karnım ve üst gövde davul gibi oldu..Geçen kontrolde miyomum 4 cm. olmuştu, ki çok büyümüş dedi doktor, o da mı büyüyor bilmiyorum ki..Katana gibi oldum çıktım..

kzuuuuuuuuuuuuu allatn cektırme fotografı tabı kılolu cıkarsın ben yıne bıse goremedım oarası ayrıda valla kılon yok yanı ne bılım anlamadım ki :S:S:S:S:S

kız telefonu ayarlıyorum otomatik çekiyo, hergün kime çektircem foto...O da zar zor duruyo zaten bilgisayara dayıyorum, nasıl çekerse öyle çıkıyo işte..

Canım normal iç karnın dar demek ki, zaten artık ne kaldı şunun şurasında... Benimde iç karnım dardır.. Aslı da karnım o kadar büyümüştü ki alttan tutmak zorunda kalıyordum, belimi sakatlamıştım.. Bakma bunda zaten kilolu kalınca hamile, kiloya da alışık olduğumdan çok zorlanmadım... Birde zaten göbek vardı bende.. Yoksa benimde potansiyelim var yani..

Ben kendimden korkar oldum, Allahtan etkilemiyor..Bel ağrısı falan olmuyor, yada yürürken zorlanmıyorum..Öyle olsa iyice bunalıma gireceğim, zaten her gören çok şişmişsin dedikçe bi bunalım oluyor..Bari kızım da büyüyor olsa, baksana duru hanım 1600 gr.olmuş maşallah..Haftaya ben de gidicem inşallah benim minnoşum da büyümüştür..

bıde bana bakın popom buyudu ama ben hıc sıkayetcı deglm kız valla cok kucuktu

Eklentiler

• $Fotoğraf1078.webp
    17 KB · Görüntüleme: 12
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…