selam kızlar.şimdik doktordan geldim.benim bebişler çok iyilermiş.biri 1500 gr diğeri 1350 gr olmuş.doktor çok iyi dedi.bi sorun yokmuş.mutluluğumu sizinle de paylaşayım dedim.
soğolasın canım.hadi gozun aydın cnm coksevındım
Ben geldimmmm
31. Haftada iznimi açıyorlarmış 2.doğum olduğu için ve sezeryan olduğu için..
Sonrasınıda ekliyorlarmış 1600 gr olmuş başı aşşaya dönmüş
selam kızlar.şimdik doktordan geldim.benim bebişler çok iyilermiş.biri 1500 gr diğeri 1350 gr olmuş.doktor çok iyi dedi.bi sorun yokmuş.mutluluğumu sizinle de paylaşayım dedim.
Kızlar naber, valla çok kızdım size bensiz kaynana muhabbeti yaılır mı yaaaaa, en büyük kaynana benim kaynana
Geçmişi okudum maşallah Duru hanım kocaman olmuş.. Yeliss in ikizlerininde maşallahı var...Hep güzel gelişmeler olmuş sevindim...
Bebekpoyraz naptın bacım dün. güzel oldu mu yalancı börek..
olmazmı yedım valla ohhhhhhhhh canıma deysın cokta guzel oldu sut super bır tat verdı en sonra kasar serptım ustune cıkarmadan 5 dk once fıstık oldu
olmazmı yedım valla ohhhhhhhhh canıma deysın cokta guzel oldu sut super bır tat verdı en sonra kasar serptım ustune cıkarmadan 5 dk once fıstık oldu
Hoşgeldin, ya sensiz kaynana muhabbeti olmazdı gerçekten de, konunun nasıl açıldığını bile anlamadık, coştuk bi anda hepimizde...
Benim resmimi görmedin mi kız geçmişte, 5964. sayfada...Baksana bana, ayı yogi gibi oldum yaa...
Gördüm kuzu gördüm... Kocaman olmuş karnın maşallah... Ben hala rejimde olduğum için karnım çok büyümedi herhal..
kzuuuuuuuuuuuuu allatn cektırme fotografı tabı kılolu cıkarsın ben yıne bıse goremedım oarası ayrıda valla kılon yok yanı ne bılım anlamadım ki :S:S:S:S:S
Öyküm ya, ben de dikkat ediyorum rejim bitti ama, öyle abur cubur falan yemiyorum ama karnım ve üst gövde davul gibi oldu..Geçen kontrolde miyomum 4 cm. olmuştu, ki çok büyümüş dedi doktor, o da mı büyüyor bilmiyorum ki..Katana gibi oldum çıktım..
Canım normal iç karnın dar demek ki, zaten artık ne kaldı şunun şurasında... Benimde iç karnım dardır.. Aslı da karnım o kadar büyümüştü ki alttan tutmak zorunda kalıyordum, belimi sakatlamıştım.. Bakma bunda zaten kilolu kalınca hamile, kiloya da alışık olduğumdan çok zorlanmadım... Birde zaten göbek vardı bende.. Yoksa benimde potansiyelim var yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?