fatmaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen ne zaman gıdıon bacımmmmmmmmmmmmmmm dr a
Selam Kızlar
Hepiniz iyisiniz bugün kaynana muhabbetine sıra geldiğine göre:)))))))))))))))))
Egecim bak dün öykümle benim gazıma geldin bebişi1.600 gr yaptın maaşallahoh ne kadar mutlusun demi şimdi benimkide yarı dönüş pozisyonunda kafası aşağı doğru kayıyor demekki geçen hafta diyodukya kazı çalışması yapıyor yer açıp dönmeye çalışıyorlarmış bizim kuzular
aman ne büyümüş ne büyümüş ege görse döver seni heeee
Selam Kızlar
Hepiniz iyisiniz bugün kaynana muhabbetine sıra geldiğine göre:)))))))))))))))))
Egecim bak dün öykümle benim gazıma geldin bebişi1.600 gr yaptın maaşallahoh ne kadar mutlusun demi şimdi benimkide yarı dönüş pozisyonunda kafası aşağı doğru kayıyor demekki geçen hafta diyodukya kazı çalışması yapıyor yer açıp dönmeye çalışıyorlarmış bizim kuzular
hangi popo kız, ben resimde popo göremedim..
he ya bide ben gitseydim şu askeri hastaneden p.tesi gün alabilseydim hilmi de gelirdi dr rica ederim ultrasondan hilmiyede göstersin
alırsın alırsın başla bugünden almaya bak ege naptı etti bugüne aldı ranevuyu :))))))))))))))))))
valla bensiz kaynana muhabbeti yapmışlar hatunlar... Senden naber canım... Büyüyor artık bebişler ne güzel ya... Yakında 2 küsürleri de paylaşırız burdA... eGE de gelemedi bir türlü.. Ne yiyorsa artık..
Benim kaynanam çok iyidi ...ben uzaklara gidiyom diye gelince botlarımı bile eyilip ayagımdan çıkartırdı üşüdün yoldan geldin diye bebeğime bakacaktı çokda dinçti ama gecen sene üç ay içide vefat etti ....Nur içinde yatsın....
iyi canım tansiyon en yüksek 12/8 sıkıntı yok bebek oynuyo az kaldı hastane çantam hazır tek isteğim bebiş beş hafta daha dursun içimde sen nasılsın tansiyon düzene girdi demi....Hızlabüyüyorlar artık maaşallah.....Ege kendi hakkını yemiştirde sıra kızının yemeğine gelmiştir:))))))))))))))))))))
acıktım ama cnm bıse ıstemıyor yaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?