2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Selam Kızlar
Hepiniz iyisiniz bugün kaynana muhabbetine sıra geldiğine göre:)))))))))))))))))

Egecim bak dün öykümle benim gazıma geldin bebişi1.600 gr yaptın maaşallah oh ne kadar mutlusun demi şimdi benimkide yarı dönüş pozisyonunda kafası aşağı doğru kayıyor demekki geçen hafta diyodukya kazı çalışması yapıyor yer açıp dönmeye çalışıyorlarmış bizim kuzular

he ya bide ben gitseydim şu askeri hastaneden p.tesi gün alabilseydim hilmi de gelirdi dr rica ederim ultrasondan hilmiyede göstersin

valla bensiz kaynana muhabbeti yapmışlar hatunlar... Senden naber canım... Büyüyor artık bebişler ne güzel ya... Yakında 2 küsürleri de paylaşırız burdA... eGE de gelemedi bir türlü.. Ne yiyorsa artık..

Benim kaynanam çok iyidi ...ben uzaklara gidiyom diye gelince botlarımı bile eyilip ayagımdan çıkartırdı üşüdün yoldan geldin diye bebeğime bakacaktı çokda dinçti ama gecen sene üç ay içide vefat etti ....Nur içinde yatsın....

iyi canım tansiyon en yüksek 12/8 sıkıntı yok bebek oynuyo az kaldı hastane çantam hazır tek isteğim bebiş beş hafta daha dursun içimde sen nasılsın tansiyon düzene girdi demi....Hızlabüyüyorlar artık maaşallah.....Ege kendi hakkını yemiştirde sıra kızının yemeğine gelmiştir:))))))))))))))))))))

Ah Allah rahmet eylesin, iyiler öyle çabuk gidiyor zaten malesef... Canım benim tansiyon bugün ilk defe 12/8 lere indi, artık ilaçlar etkisini göstermeye başladı herhalde... Bende bu kadar sıkıntı yaşayınca diyorum birde yeni bir sürpriz yapıp erken gelmeye kalkmaz inşallah kızım... Bu arada benim bebektede bir haller var 3 gündür.. hareketleri biraz değişti, yer mi değiştiriyor ne, be ağrısı da yapıyor.. Az kaldı karakan bebek doğar doğmaz sen kendini sokaklara atarsın artık..

karakan buraya ilk geldiğin günü hatırladım hee ben evdeyim hep yatıyorum vs şeyler yazmıştın bende buraya takıl vakit çabuk geçer demiştim ayyy kuzucum

slm kızlar nasılsınz ben üç gündür giremedim cumartesi doktordaydım şu kasılmaları sordum erken doğum tehdidi falanmı diye korktum sizdede oluyodur mutlaka karnımın bi bölgesi tepecik gibi 5-10 sn sertleşip geçiyo hala devam ediyo zaten braxton hicks kasılmalarıymış doğuma hazırlanıyomuş rahmimiz ama ağrıyla olursa erken doğum tehdidiymiş ağrısız olanı normalmiş JUSE diye bi arkadaşda çok korkuyodu benim gibi korkanlar varsa aydınlatıym dedim ha magnezyum alıp bol bol dinlenmek gerekiyomuş biraz uzuun oldu ama erken doğum korkuları bende başladı valla :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…