Ay bende her türlü ağrı var ,
Hoşgeldin bu arada nasılsın?
Dünürümmmm gördün mü mesajımıııııııııııı
Sakın kalkma yat dinlen boool bool
Önlemini aldıktan sonra bişey olmaz Allah korusun,
Bak Bodrumda da vardı dinlendi kalmadı bişeyi
aayyy sonunda gırebıldım burası arı kovanı gıbı valla cok ozledım sızlerı neler oldu kontroller nasıl ıns. ıyıdır haberler.
ultrasonda anlaşılmıomuymuş ki bende haftaya gidicem ama şiddetli kasık ağrılarım var..sende bi belirti oldumu ki doktor muayene etti canım
aayyy sonunda gırebıldım burası arı kovanı gıbı valla cok ozledım sızlerı neler oldu kontroller nasıl ıns. ıyıdır haberler.
o yüzden işeyerek geziyorsun ortada:))))))))sağol canımm
Sağol egecm aldım haberni fatmadan
Günde 30 bardak içiiyorm
ha gayret sık dişini egeee
ultrasonda anlaşılmıomuymuş ki bende haftaya gidicem ama şiddetli kasık ağrılarım var..sende bi belirti oldumu ki doktor muayene etti canım
canım ultrasondan da anlaşılıyor bildiğim kadarıyla ama sıkışmış olarak girmen gerekiyor doğru ölçü alabilmesi için dr un
bebişin ne güzel poz vermiş yaa
benim utangaç kızım hiç göstermedi yüzünü..
o yüzden işeyerek geziyorsun ortada:))))))))
((((((((( sıkıyorum ama fenayım yemiycemmmmmmm
arkidişler öncelikle taşekkürler hepinizee..
canım benim yaklaşık 15. haftamdan beri rahmimde problem vardı zaten, kültür almak için vajinal muayene yaparken tesadüfen bi gevşeme alanı görmüştü o gnden beri takip ediyodu zaten..
en son geçen hafta gittiğimde bebiş biraz aşağıdaydı tedbir amaçlı bu hafta çağırdı ve yine vajinal baktı, zaten böyle bişey olmasını bekliyomuş kendisi de...zamanı geçtiği içn serklaj ( rahim ağzının diklmesi ) gibi bi işlem de yapamıyo artık ilaçla vs ile önlemini alacaz
bızımkınınde hep gıttıgımızde ellerı yuzundeydı bu defa sevındırdı bızı:)
bu arada dayımın arkadasıda hamıle bızde onde galıba tam emın degılım ama kontrole gıttıgınde bebısın gozlerı acıkmıs:)
o yüzden işeyerek geziyorsun ortada:))))))))
((((((((( sıkıyorum ama fenayım yemiycemmmmmmm
kızlar ben gidiyorum benimki bugün pek nazlı dinleneyim biraz belki atar tekmelerini herkes kendine dikkat etsin görüşürüz
kızlar ben gidiyorum benimki bugün pek nazlı dinleneyim biraz belki atar tekmelerini herkes kendine dikkat etsin görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?