2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyim çilek nolsun.moralim bozuluo bu ağrılardan

ultrasonda anlaşılmıomuymuş ki bende haftaya gidicem ama şiddetli kasık ağrılarım var..sende bi belirti oldumu ki doktor muayene etti canım

canım ultrasondan da anlaşılıyor bildiğim kadarıyla ama sıkışmış olarak girmen gerekiyor doğru ölçü alabilmesi için dr un

ultrasonda anlaşılmıomuymuş ki bende haftaya gidicem ama şiddetli kasık ağrılarım var..sende bi belirti oldumu ki doktor muayene etti canım

arkidişler öncelikle taşekkürler hepinizee..
canım benim yaklaşık 15. haftamdan beri rahmimde problem vardı zaten, kültür almak için vajinal muayene yaparken tesadüfen bi gevşeme alanı görmüştü o gnden beri takip ediyodu zaten..
en son geçen hafta gittiğimde bebiş biraz aşağıdaydı tedbir amaçlı bu hafta çağırdı ve yine vajinal baktı, zaten böyle bişey olmasını bekliyomuş kendisi de...zamanı geçtiği içn serklaj ( rahim ağzının diklmesi ) gibi bi işlem de yapamıyo artık ilaçla vs ile önlemini alacaz

bebişin ne güzel poz vermiş yaa
benim utangaç kızım hiç göstermedi yüzünü..

bızımkınınde hep gıttıgımızde ellerı yuzundeydı bu defa sevındırdı bızı:)
bu arada dayımın arkadasıda hamıle bızde onde galıba tam emın degılım ama kontrole gıttıgınde bebısın gozlerı acıkmıs:)

geçmiş olsun canım.Sımdı 7 gun bıraz dınlen bebısını dınlee calısmaktan kendıne zaman ayıramadın..

ne güzel ya belki haftaya bişeyler görebiliriz.cinsiyetini hiç kapatmadı mesela. ama yüzü hep kapalı arkası dönük.sırtımdan bakın dedim hatta doktora

kızlar ben gidiyorum benimki bugün pek nazlı dinleneyim biraz belki atar tekmelerini herkes kendine dikkat etsin görüşürüz

Bugun herkesi doktor günüymüş anlaşılan EGE ben ipekkk :))

Maşallah hepiciğimze...

Çilekk senin riskin vardı noldu iyi misin şuan canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…