2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

27 Mayıs Cuma gününe verdi doğumu da .. bakalım hayırlısıııı erken davranmazsa minnoşşşş son 8 haftamız..

senın nasıl gectı merve?

iyi çok şükür canım bi sorun yok 1.313 gram olmuş bebeğim 37 cm :) 14 kilo almışım tansiyon biraz çıkık amaa seni tartıya alalım dediğinde heyecanlandım ondan sonra da tansion ölçtü yani ben kiloya bağlıyorum tansiyonumun çıkmasını Eleviti kesmemi söyledi doktorum, canım... Kan ilacıyla magnezyum içiyorum...

heee unutmadan 18 Nisan'a da randevu verdi EVLİLİK YIL DÖNÜMÜMÜZ

maşallllllaaaaaaaah 3.5 kiloyu geçer o zaman seninki Allahın izniyle..

Son düzenleme:
bu arada doktora kasılmaları sordummmm.. kasıklarım ağrıo dedimmm.. tabi normal hep bunlar.. doğumun başladığı sadece iki şeyle anlaşılır SU GELMESİ ve KANAMA olması.. merak etme diğer şeylerde çok rahat ol dinlen dedi..

ee sen sadece kilosunu söyledin bitti gitti anlat başka neler söyledi kızz

son 8 haftaya girdik,ameliyathaneyi ayarlıcam 27 mayıs a dedi :26: kasılmaları önemseme.. su gelmesi kanama olması durumunda hemen ara beni dedi..panikleme duşunu al üstünü giyin çantanı tak koluna gel dedi.. su boşaldıktan sonra 8-9 saat süren varmışşş zaten.. sünnet i sordum hemen olsun mu die tabi tabi zaten hisssiz oluo hiçbişi anlamaz yaptır kurtul dedi..3 hafta sonraya randevu verdi bu kadar.. son iki vizitimiz dedi.. 33.haftada gidicem sora da 35 bitti gitti Allahın izniyle sonra doğummmmmmmmmmmmmmm...

direkt sezaryen demiş sana... neden öyle demiş riskli misin ki canım anlamadım ben... yine de hayırlısı olsun tabi... ben korkudan olmayı düşünüyorum, normal aklımın ucundan bile geçmiyor...

hayırlısı olsun inşallah sağ salim alırsın bebişini kucağına inşallah...

evet canım ben sezeryan istiorum korktuğum için..

sormaaa sormaaaaaaaaaaaa Kız baktım resimlerine anam sen ne afetmişsin egeee
hadi beeeeeeee geç dalganı sen:) nerden gördün afetliyimi bee

helllooooo...ben geldim doktordannn... 1900 gr olmuş miniğimmm..
maşallahhhhh maşallahhhh diycek bişey yokk

bugun herkesi doktor günüymüş anlaşılan Ege ben ipekkk :))

maşallah hepiciğimze...

çilekk senin riskin vardı noldu iyi misin şuan canım?

anlamadım :) ipek derken

evet canım ben sezeryan istiorum korktuğum için..
bende korkuyorum
hadi beeeeeeee geç dalganı sen:) nerden gördün afetliyimi bee

maşallahhhhh maşallahhhh diycek bişey yokk

anlamadım :) ipek derken

kız nee dalga geçicem beee valla fıstıksın eşin çok uzun boyluymuş ama

ege ben ipek derken aralara virgül koymayı unutmuşum haberlerimiz güzel ya ipekte kontrolden gelmiş onun için bugun doktora gidenleri yazmıştım

hee faceden baktın sen bana.. Ahhahhhh ahhhh birzamanlar afeti devran olarak gezerken şimdi varili dubayi görevine terfi ettim:)
eşim uzundur allah boy vermiş gerisini koyvermiş. 1.90 adama 1,55 kadın
allah iyiliğini versin emi bende diyorum ne diyor ipek diye.. 1 saattir inceliyorum mesajı:)))))))))

ne güzel bi çırpıda anlatmışsın yarın doğuma gireceksin gibi geldi ben daha nerde doğum yapacagıma karar vermedim sürekli taşınmaktan bi doktorumda yok en yakın ildeki tüm hastanelere gittim (3 özel var zaten ) hiçbiri de ilgili değildi hepside halkın hiçbişy bilmemesine alışmış herkesle dalga geçer gibi aşağılar gibi konuşuyor doğumda sedyeden kalkar yolarım kadını mazallah şaka bi yana en kötü durumda olan benim epidural normal düşünüyorum hayırlısı tabi inşallah kolay bi doğum nasip olur
bu arada su geldiğinde açılma olmuş oluyormu ? bir kaç saat sonra hastanede olsak yolda doğum yapma riski olurmu ki, ay hiçbşy bilmiyorum kızlar ya anlatın hele doğum zamanı sancı sıklaştıgında hemen su mu geliyor?yada gelmeden hastaneye mi gidiyoruz ordamı su boşalıyor saçma sorular soruyorum ama napim neyin ne zaman olacagını oldugunda ne yapacağımı dahi bilmiyorum

inceliyor musun kyamam bee

benim boy sende senin boy bende olsa ikimizde eşitlencekmişiz benim boy 1.78 eşimle aynıyız, eşim hep der biraz daha kısa olsan nolurdu ne topuklu giyebiliyorum ne bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…