Bugun herkesi doktor günüymüş anlaşılanEGE ben ipekkk :))
Maşallah hepiciğimze...
Çilekk senin riskin vardı noldu iyi misin şuan canım?
senın nasıl gectı merve?
iyi çok şükür canım bi sorun yok 1.313 gram olmuş bebeğim 37 cm :) 14 kilo almışımtansiyon biraz çıkık amaa seni tartıya alalım dediğinde heyecanlandım ondan sonra da tansion ölçtü yani ben kiloya bağlıyorum tansiyonumun çıkmasını Eleviti kesmemi söyledi doktorum, canım... Kan ilacıyla magnezyum içiyorum...
heee unutmadan 18 Nisan'a da randevu verdi EVLİLİK YIL DÖNÜMÜMÜZ
maşallllllaaaaaaaah
maşallllllaaaaaaaah3.5 kiloyu geçer o zaman seninki Allahın izniyle..
1. yılımızı devircezeee ordan da bi yemeğe götürsün artık beni
tabi canımmmmm götürür götürür..
ee sen sadece kilosunu söyledin bitti gitti anlat başka neler söyledi kızz
son 8 haftaya girdik,ameliyathaneyi ayarlıcam 27 mayıs a dedi :26: kasılmaları önemseme.. su gelmesi kanama olması durumunda hemen ara beni dedi..panikleme duşunu al üstünü giyin çantanı tak koluna gel dedi.. su boşaldıktan sonra 8-9 saat süren varmışşş zaten.. sünnet i sordum hemen olsun mu die tabi tabi zaten hisssiz oluo hiçbişi anlamaz yaptır kurtul dedi..3 hafta sonraya randevu verdi bu kadar.. son iki vizitimiz dedi.. 33.haftada gidicem sora da 35 bitti gitti Allahın izniyle sonra doğummmmmmmmmmmmmmm...
direkt sezaryen demiş sana... neden öyle demiş riskli misin ki canım anlamadım ben... yine de hayırlısı olsun tabi... ben korkudan olmayı düşünüyorum, normal aklımın ucundan bile geçmiyor...
hayırlısı olsun inşallah sağ salim alırsın bebişini kucağına inşallah...
hadi beeeeeeee geç dalganı sen:) nerden gördün afetliyimi beesormaaa sormaaaaaaaaaaaaKız baktım resimlerine anam sen ne afetmişsin egeee
maşallahhhhh maşallahhhh diycek bişey yokkhelllooooo...ben geldim doktordannn... 1900 gr olmuş miniğimmm..
bugun herkesi doktor günüymüş anlaşılanEge ben ipekkk :))
maşallah hepiciğimze...
çilekk senin riskin vardı noldu iyi misin şuan canım?
bende korkuyorumevet canım ben sezeryan istiorum korktuğum için..
hadi beeeeeeee geç dalganı sen:) nerden gördün afetliyimi bee
maşallahhhhh maşallahhhh diycek bişey yokk
anlamadım :) ipek derken
bende korkuyorum
Kız nee dalga geçicem beee valla fıstıksınEşin çok uzun boyluymuş ama
Ege ben ipek derken aralara virgül koymayı unutmuşumHaberlerimiz güzel ya ipekte kontrolden gelmiş onun için bugun doktora gidenleri yazmıştım
son 8 haftaya girdik,ameliyathaneyi ayarlıcam 27 mayıs a dedi :26: kasılmaları önemseme.. su gelmesi kanama olması durumunda hemen ara beni dedi..panikleme duşunu al üstünü giyin çantanı tak koluna gel dedi.. su boşaldıktan sonra 8-9 saat süren varmışşş zaten.. sünnet i sordum hemen olsun mu die tabi tabi zaten hisssiz oluo hiçbişi anlamaz yaptır kurtul dedi..3 hafta sonraya randevu verdi bu kadar.. son iki vizitimiz dedi.. 33.haftada gidicem sora da 35 bitti gitti Allahın izniyle sonra doğummmmmmmmmmmmmmm...
hee faceden baktın sen bana.. Ahhahhhh ahhhh birzamanlar afeti devran olarak gezerken şimdi varili dubayi görevine terfi ettim:)
eşim uzundur allah boy vermiş gerisini koyvermiş. 1.90 adama 1,55 kadın
allah iyiliğini versin emi bende diyorum ne diyor ipek diye.. 1 saattir inceliyorum mesajı:)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?