2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

olsun canım üzülme herşeyin hayırlısı,
benim sözüm dediğim gibi keyfi sezeryen olanlara,
yoksa son anda bişi olur allah korusun normal doğumdan sezeryene geçende çok,
ama allah kolaylığını veriyor herşeyin

öyle tabi ee anne olmak kolay değil tabi bazı sıkıntılardan da geçecez :)

bu arada kızlar bildğiniz bir oyun parkı beşik markası var mı bu sıralar onu araştırıyorum bi tanıdık pierre cardin i önerdi o almış memnunmuş sizin bilginiz varmı

bu arada gelip gidiyorum, kusura bakmayın kızlar msn den ablamla görüşüyorum....
sümeyracığım arkadaşlarım ve bende öyle sıradan park yataklardan aldık ve herkes memnun,
öyle pier cardin falan yok etrafımda
zaten çocuk 4-5 yaşına gelince herkez genç odası yapıyor,
park yatağa çok para bayılmak gerekli değil kanımca..

canım öyle isme bakma bizimki de memur çocuğu olacak öyle alışmasın lükse:) fiyatı uygun biraz 180 civarı

Son sayfalarda dogumdan konusulmus. Ben de cok heyecanlandim.
Benim 8. aya girmeme 2 gun kaldi. Ancak esimin ailesi ve benim ailem (arkadaslarim ve ablam haric) herkes bebegin 6. ayina girecegini saniyor. O yuzden dhaa cok zamanin var diyorlar ahzirliklar icin vs.
Buna bazen ben bile inaniyorum. Durumum biraz zor yani.
Uff gercekten heyecan basti. Dogumumu turkiye'de mi burada mi yapacaigma dahi karar vermedim.

neden öyle zannediyolar anlamadım söyleyinsene onlarda başlasın hazırlığa

ay ne bilim hani aniden sancı gelir su gelir napacagımı bilemem panik yaparım diye sorayım dedim inşallah zamanında doğarda iki ayağımızı bi pabuça sokmaz :)
bu saatte 4 defa kasılma işide kafamı karıştırıyor bazen 4 ü geçiyor benim kasılma sayısı ama sancı olmuyor sadece kasılma :44: erken dönemde doğacak diye ödüm kopuyor ya
ne güzel kolay bi doğum olmuş o zamanseninki :)) kız benim hastaneye gitmem ortalama 3 saati bulur ben napcam hiç bilmiyorum yolda doğurursam rezil olurum vallahi ay şakası bile kötü Allah korusun inşallah bende senin gibi yetişebilirim sağolun kızlar biraz olsun içim rahatladı

korkularını dr unla paylaş nst ye daha sık girersin hatta son günler doğum çantan ve sen hazır git hastaneye, kontrole gidipde doğuran çooooooook,
ama sancıyı pek beklemiyo dr lar verdikleri tarihtede sen doğumun başlamış bi şekilde gidiyosun
bu arada ben sizlere bişey söyleyeceğim kızlar,
3 pirince 3 er defa olmak üzere 9 yasin okuyun
ve bunu doğuma giderken için, hap gibi
inanın ben o kadar rahat doğuruyorum ki belki sebebi bu pirinçlerdir,
bugün daha ne olur ne olmaz 7.ayımızdayız diye 2 pirince okudum bitirdim
geriye 1 pirinç kaldı, onuda bitirince hastane çantasını hazırlarken koyarım,
inanırsınız-inanmazsınız bilmem lakin ben tecrübe ettim ve inanıyorum..

yolda doğurmazsın korkma canım allahın izni ile doktorunun numarası yokmu bi ara sor istersen kasılmalar olurkan alt kısmında baskı hissediyormusun peki

yolda doğurmazsın korkma canım allahın izni ile doktorunun numarası yokmu bi ara sor istersen kasılmalar olurkan alt kısmında baskı hissediyormusun peki

baskı hissetmeyebilir, bende hiç hissetmedimki karnın sertleşiyo düzenli aralıklarla o kadar,
nst ve çatı muayenesi kesin sonucu veriyo,
dr a derseki benim yolum uzak 3 saatlik yerdeyiz o zaman gününü doldurunca ki... kız bebekler 38.haftada ve daha erken gelebiliyo,
dr açılma görürse doğumu hemen başlatır o dr un elinde yanii,
suni sancı verir, suyunu patlatır doğum hızlanır, işi şansa bırakmaz yaniii
ama umarım o kadar bilgili ve deneyimli dr vardır orada..

slm kızlar ya bu kasılmalar hepimizi etkilemeye başladı çoğumuzda var işte ama ben rahatladım hem doktoruma sormuştum hemde stres yapmak istemiyorum artık ya bu adrese bakın isterseniz bu kasılmaların adı braxton muş rahat olun yada olalım olmalıyız
-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)

kızlar hepinize iyi geceler, Allah hepimizin yardımcısı olsun,
kolaylaştırsın inşallah herşeyi,
hepinizi öpüyorum, kendinize dikkat edin

Tatlim Maashallah ne guzel yapmissin. Inanmamak olur mu? ben cok inanirim bu tur konulara. Bizimkiler de bir porselen kaseye, bazi belli ayetler yazar, doguma girerken icine su dokup onu anne adayina icirirler. Dualarla yasiyoruz hepimiz. dua cok onemli.. Bravo arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…