canım bu benim 4.doktorum:) bir türlü doktor beğenemedim :) hepside bebeğn iri olduğunu söyledi babasıda zor doğmuş kaynanam ölüyomuş nerdeyse inşallah kızım babası kadar iri doğmaz :)tabi allah sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmesini nasip etsin sezeryanı bende istemiyorum en küçük kardeşim öyle doğdu ve annemin çektiklerini hatırlıyorum annem 3 tane normal doğum yaptım böyle sıkıntı çekmedim demişti o zaman
öyle tabi ee anne olmak kolay değil tabi bazı sıkıntılardan da geçecez :)olsun canım üzülme herşeyin hayırlısı,
benim sözüm dediğim gibi keyfi sezeryen olanlara,
yoksa son anda bişi olur allah korusun normal doğumdan sezeryene geçende çok,
ama allah kolaylığını veriyor herşeyin
canım öyle isme bakma bizimki de memur çocuğu olacak öyle alışmasın lükse:) fiyatı uygun biraz 180 civarıbu arada gelip gidiyorum, kusura bakmayın kızlar msn den ablamla görüşüyorum....
sümeyracığım arkadaşlarım ve bende öyle sıradan park yataklardan aldık ve herkes memnun,
öyle pier cardin falan yok etrafımda
zaten çocuk 4-5 yaşına gelince herkez genç odası yapıyor,
park yatağa çok para bayılmak gerekli değil kanımca..
canım öyle isme bakma bizimki de memur çocuğu olacak öyle alışmasın lükse:) fiyatı uygun biraz 180 civarı
180e pierre cardin bulduysan al bence. ben burda çok daha pahalıya sormuştum. normal markasını duymadıklarım o fiyat burda.[
/QUOTE]
canım nukoland diye bir site var ordan almış tanıdıklar bende ordan biliyorum
180e pierre cardin bulduysan al bence. ben burda çok daha pahalıya sormuştum. normal markasını duymadıklarım o fiyat burda.[
/QUOTE]
180e pierre cardin bulduysan al bence. ben burda çok daha pahalıya sormuştum. normal markasını duymadıklarım o fiyat burda.
Son sayfalarda dogumdan konusulmus. Ben de cok heyecanlandim.
Benim 8. aya girmeme 2 gun kaldi. Ancak esimin ailesi ve benim ailem (arkadaslarim ve ablam haric) herkes bebegin 6. ayina girecegini saniyor. O yuzden dhaa cok zamanin var diyorlar ahzirliklar icin vs.
Buna bazen ben bile inaniyorum. Durumum biraz zor yani.
Uff gercekten heyecan basti. Dogumumu turkiye'de mi burada mi yapacaigma dahi karar vermedim.
ay ne bilim hani aniden sancı gelir su gelir napacagımı bilemem panik yaparım diye sorayım dedimherkese selammmm
geçmişe az biraz göz atıp geldim,
Yakamozcum heyecanını anlıyorum ama suyun gelmesi durumunu hiç yaşamdığım için o konuda sana bişey diyemeyeceğim,
ancak...diyorumki gönlünü ferah tut, çünki son haftalarda 2-3 günde bir nst ye giriyorsun ve orada sancılar çıkıyo,
dr sana vajinal muayene için gün veriyo ve o olaydan en fazla, taş çatlasın 1 hafta ki...o kadar sürmez, 2-3 gün içinde doğuruyorsun,
zaten dr un sana söylüyor şu güne kadar sancın başlamazsa şu güne hastaneden yerini ayırtıyorum, şu saatte gel diye...
işte böyle..
bu arada seni normal doğum düşündüğün için tebrik ederim
normal doğumdan korkan arkadaşlar sezeryanı sakın kolay bişi sanmayın....
bu saatte 4 defa kasılma işide kafamı karıştırıyor bazen 4 ü geçiyor benim kasılma sayısı ama sancı olmuyor sadece kasılma :44: erken dönemde doğacak diye ödüm kopuyor yaevet canım ya gerçekten korkuyo insan ama birden doğmaz merak etme diyolar mesela gece sancı tutsa sabaha anca oluyomuş bebek :) doktora sancım oluyo demiştim en son kontrolde ,rahminin saatte 4 sefer sertleşip kasılması durumunda sancı doğum sinyali veriyomuş onun dışında doğum sancısı değildir korkma demişti:)
ne güzel kolay bi doğum olmuş o zamanseninki :)) kız benim hastaneye gitmem ortalama 3 saati bulur ben napcam hiç bilmiyorum yolda doğurursam rezil olurum vallahihaaa bu arada sakın korkma, ben cereni doğururken sabah 10 gibi çatı muayenesi olmuştum, dr doğumun başlamış dedi, eve git hazırlılklarını yap hiç acele etmene gerek yok gece 11-12 gibi doğar demişti,
o zamanlar bergamada oturuyoruz dr aliağada,
bergamaya git hazırlan, ordan taaaa izmire hastaneye git öğleden sonra saat 3 gibi falandı,
hastaneye bi gittikki 6 cm açılmışım,
herkesin eli ayağına dolaştı, hemen arayıp dr uma haber verdiler, dr apar topar geldi ve
saat 4.10 geçe güzel kızım dünyaya geldi,
diyeceğim o ki nerdeyse arabada doğuracakmışım da haberim yok
hani ben yolda doğurmadıysam kimse doğurmaz heralde
ay ne bilim hani aniden sancı gelir su gelir napacagımı bilemem panik yaparım diye sorayım dediminşallah zamanında doğarda iki ayağımızı bi pabuça sokmaz :)
bu saatte 4 defa kasılma işide kafamı karıştırıyor bazen 4 ü geçiyor benim kasılma sayısı ama sancı olmuyor sadece kasılma :44: erken dönemde doğacak diye ödüm kopuyor ya
ne güzel kolay bi doğum olmuş o zamanseninki :)) kız benim hastaneye gitmem ortalama 3 saati bulur ben napcam hiç bilmiyorum yolda doğurursam rezil olurum vallahiay şakası bile kötü Allah korusun inşallah bende senin gibi yetişebilirim sağolun kızlar biraz olsun içim rahatladı
ay ne bilim hani aniden sancı gelir su gelir napacagımı bilemem panik yaparım diye sorayım dediminşallah zamanında doğarda iki ayağımızı bi pabuça sokmaz :)
bu saatte 4 defa kasılma işide kafamı karıştırıyor bazen 4 ü geçiyor benim kasılma sayısı ama sancı olmuyor sadece kasılma :44: erken dönemde doğacak diye ödüm kopuyor ya
ne güzel kolay bi doğum olmuş o zamanseninki :)) kız benim hastaneye gitmem ortalama 3 saati bulur ben napcam hiç bilmiyorum yolda doğurursam rezil olurum vallahiay şakası bile kötü Allah korusun inşallah bende senin gibi yetişebilirim sağolun kızlar biraz olsun içim rahatladı
yolda doğurmazsın korkma canım allahın izni ile doktorunun numarası yokmu bi ara sor istersen kasılmalar olurkan alt kısmında baskı hissediyormusun peki
korkularını dr unla paylaş nst ye daha sık girersin hatta son günler doğum çantan ve sen hazır git hastaneye, kontrole gidipde doğuran çooooooook,
ama sancıyı pek beklemiyo dr lar verdikleri tarihtede sen doğumun başlamış bi şekilde gidiyosun
bu arada ben sizlere bişey söyleyeceğim kızlar,
3 pirince 3 er defa olmak üzere 9 yasin okuyun
ve bunu doğuma giderken için, hap gibi
inanın ben o kadar rahat doğuruyorum ki belki sebebi bu pirinçlerdir,
bugün daha ne olur ne olmaz 7.ayımızdayız diye 2 pirince okudum bitirdim
geriye 1 pirinç kaldı, onuda bitirince hastane çantasını hazırlarken koyarım,inanırsınız-inanmazsınız bilmem lakin ben tecrübe ettim ve inanıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?