2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin gel sende ne kadrlıksın neyin olacak dogum ne zaman

hoşbulduk.kuzuyla aynıyız 29 hafta 4günlüğüz.oğlum olucak kısmetse.11 haziran muhtemel doğum tarihi tabi sezeryan olmassa.tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım.

selam kızlar umarım herkes ıyıdır.
bende yıne bı kac gundur psıkolojık gelgıtler basladı daralıverıyorum ya cok sınırlı oluverıyorum hayırlısııyla su dogum bı an onnce gelse.
sızdede varmı psıkolojık sorunlar?

hoşbulduk.kuzuyla aynıyız 29 hafta 4günlüğüz.oğlum olucak kısmetse.11 haziran muhtemel doğum tarihi tabi sezeryan olmassa.tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım.

dur senide listeye yazıyım adını ne koyacaksınız. allah sağlıkla kucagına almayı nasip eder inş.

cnm madem bizi gözetliyordun neden katılmadın şurda 2 ayımız kaldı.. neyse hoşgeldin aramıza.. bebişinde sağlıkla zamanında gelsin inşallah

Ben de bayılırım da, ama saç bakımlı olunca güzel oluyor benimki çok yıprand yaa..

fıstığım nasılsın...senin kız maşalh kocaman olmuş ya..en son gördüğümde küçüktü göbüşün.. dün sana yazdım ama sayfalar ilerledinden göremedin..yalnız sende ödem çok olmuş..bwnde şişme falan çok az oldu..acaba sen tuzlu çok mu yiyiorsun..bide sol yanına yatmya çalışıyorsun dimi canım..öykü hanım nasıllarr annesi..öyküyüde özledimm yaa resmii yokmu ki görsek güzelimizi

geçmiş olsun canım bende aynı durumdayım öksürüp duruyorum. çok feci bir şekilde işin kötü yanı antalya gibi cehennem sıcağında bile grip oluyorum sinir oluyorum yaaaa sinir

canım benimteşekkür ederimm.sanada çok geçmiş olsun...inanırmısın metroya biner binmez terliyorum feci şekilde.bide akşam uyurken..senini işin daha zor...neyseki eylülde falan doğum yapmıyoruz bide o sıcakları çekecektik :)

inşlh atlatırız hemen..

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine..Ihlamur iç bol bol..Ben bronşit oldum da bi sürü ilaç kullandım bişey olmaz bebişine merak etme..

ya ben ona inanmıyorum kuzu yaa 3 aylık hamileyken gittim kestirdim kısacık

Ya ben de inanmıyorum deyip de, kestiremeyenlerdenim...

ben geldiiiiiimm millet

Hoşgeldin canım..

Ben de artık almıyorum hamile kıyafeti, eşimin kıyafetleriyle takılıyorum bu aralar..

hoşgeldin aramıza...Yazsana kız, insan burda huzur buluyo yazdıkça...Sık sık yaz artık..

bird göbeği varya bebeikin nereye gömersen o işle ugraşırmış derler yaaa sen nereye koyacan kuzu

Gülme ama ben cüzdanımda taşıyacağım...Hep benim yanımda olsun kuzucum diyee...

Dünyada böylesi yoktur
Her gören ona tutulur
Benim halim zaten çok fena
Bir de bu geldi başıma

Alın yazısı kaderim
Aklım hep sende güzelim

Ah Fatma, ah Fatma
Ah Fatma aşık herkes sana

:26::26::26:

Hayırlısı olsun canım..Benim de minnoş bi kızım olacak, ama benim günü bile belli 4 haziranda sezeryanla alıcak doktorum...İnşallah sağ salim kucağına almayı nasip eder Allah..Hepimizin de tabi..

Bende var..
Erken doğuracam diye çok korkuyorum....Başka da bişey yok ama..

cnm madem bizi gözetliyordun neden katılmadın şurda 2 ayımız kaldı.. neyse hoşgeldin aramıza.. bebişinde sağlıkla zamanında gelsin inşallah

benim evde internet yok ablama geldiğim zaman giriyorum nete.3 tanede çocuk var ablamda pek rahatda bırakmıyolar.bende eniyisi dedim böle yazmadan takip edeyim.şimdi 2 tanesi okulda rahatım

inş canım yaaa benimde denemediğim kalmadı ama geçmiyo işte sinir şey

kız biz normal mi görünüyoruz karşıdan..
bizim hepimiz psiko manyağız zaten.

benim evde internet yok ablama geldiğim zaman giriyorum nete.3 tanede çocuk var ablamda pek rahatda bırakmıyolar.bende eniyisi dedim böle yazmadan takip edeyim.şimdi 2 tanesi okulda rahatım
ay cnmmmm.. neyse hoşgeldin tekrardan.. ne rahatsızlığın oldu ki zor geçti dyorun

fatmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vicdan yaptın ahlaksız karı

isim konusunda biraz kararsızız aslında çok zormuş isim koymak ama şuan için uras düşünüyoruz.mutluluk,şans,talih demekmiş.ismiyle yaşar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…