merhaba kızlar sizi çoook uzun zamandır takip ediyorum ama hiç yazmamıştım.çoğunuzu tanıyorum artık diyebilirim:)bende haziran annesiyim kısmetse haziran başı gibi olucak doğum.biraz sıkıntılı bir hamilelik dönemi oldu benim için ama bunada şükür.benide kabul ederseniz sevinirim.
bird göbeği varya bebeikin nereye gömersen o işle ugraşırmış derler yaaaKendi tırnağını değil de, bebişin ilk tırnağını atmayacakmışsın diye duydum ben de..Ama niye bilmiyorum..
hoşbulduk.kuzuyla aynıyız 29 hafta 4günlüğüz.oğlum olucak kısmetse.11 haziran muhtemel doğum tarihi tabi sezeryan olmassa.tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım.
merhaba kızlar sizi çoook uzun zamandır takip ediyorum ama hiç yazmamıştım.çoğunuzu tanıyorum artık diyebilirim:)bende haziran annesiyim kısmetse haziran başı gibi olucak doğum.biraz sıkıntılı bir hamilelik dönemi oldu benim için ama bunada şükür.benide kabul ederseniz sevinirim.
Ben de bayılırım da, ama saç bakımlı olunca güzel oluyor benimki çok yıprand yaa..
geçmiş olsun canım bende aynı durumdayım öksürüp duruyorum. çok feci bir şekilde işin kötü yanı antalya gibi cehennem sıcağında bile grip oluyorum sinir oluyorum yaaaa sinir
bird göbeği varya bebeikin nereye gömersen o işle ugraşırmış derler yaaasen nereye koyacan kuzu
kızlar selam..nasılsınız ?
Ben hala hastayım...nezlem geçmeden boğaz yanması başladı..accık ağrıyodu zaten,rapor almak istmeiyorum zaten nisan 20 de izne ayarılamyı düşünüyorum...tavsiye edeibleceğiniz bişey varmı..
Kloroben spreyini sıkıyorum, ocak tada hasta olmuştumda..dr bunu vermişti bide parol vermişti o zaman.dr uma sordum kulanavbilrsin dedmişti..ama parol hiçbişey yapmıyoruki.
bu gün pastil içtim.sıcak suya limon sıkıyorum,bal karabiber,tarçın.2 kez bunu yaptım..iğrençti tadı ama içmek zorunda kalfdım..sizin bildiğiniz altarnatfler varmı :2::2::2:
bu arada kızım pek hareketli..hasta olmama rağmen kıpır kıpır ,inaşalhlh etkilemez yavrumu....
sizin kadar çok giremiyorum..işler yoğun olunca..ne çabuk geçti 7 ay dimi kızlar...daha dün gibi hatırlıyorum kızlar bende hamileyim deyişlerimizi..cinsiyet heyecanlarımızı....ben izne ayrılınca evde net olmadığı için gelemiycem..hanginiz ne zamn doğum yaptı öğrenemeyecğim..son ay heyecanlarmızdan uzak kalıcam off yaaa......artık arada bir annemlerden yada görümceme gititğimde öğrenirim..
ya ben ona inanmıyorum kuzu yaa 3 aylık hamileyken gittim kestirdim kısacık
ben geldiiiiiimm millet
oooo maaşallah almadında bu kadar şey var alsan daha neler olacak kimbilir. hastane çantanın içi hazır olmuş nerdeyse
bende oyun parkı alıcamda. annenin dediği doğru 1-2 ay ona yatıırılmıyo heralde
hamile kıyafetlerinide ilke hamileden almıştım. bundan sonra 2 buçuk ay kalmış daha bişey almam
bird göbeği varya bebeikin nereye gömersen o işle ugraşırmış derler yaaasen nereye koyacan kuzu
dur senide listeye yazıyım adını ne koyacaksınız. allah sağlıkla kucagına almayı nasip eder inş.
hoşbulduk.kuzuyla aynıyız 29 hafta 4günlüğüz.oğlum olucak kısmetse.11 haziran muhtemel doğum tarihi tabi sezeryan olmassa.tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım.
günaydın kızlaaar siz çokdan uyanıp işe gitmişsinzdir gerçi ama ben tembellik yapıp yatıyorum :)))))))))
selam kızlar umarım herkes ıyıdır.
bende yıne bı kac gundur psıkolojık gelgıtler basladı daralıverıyorum ya cok sınırlı oluverıyorum hayırlısııyla su dogum bı an onnce gelse.
sızdede varmı psıkolojık sorunlar?
cnm madem bizi gözetliyordun neden katılmadın şurda 2 ayımız kaldı.. neyse hoşgeldin aramıza.. bebişinde sağlıkla zamanında gelsin inşallah
canım benimteşekkür ederimm.sanada çok geçmiş olsun...inanırmısın metroya biner binmez terliyorum feci şekilde.bide akşam uyurken..senini işin daha zor...neyseki eylülde falan doğum yapmıyoruz bide o sıcakları çekecektik :)
inşlh atlatırız hemen..
kız biz normal mi görünüyoruz karşıdan..selam kızlar umarım herkes ıyıdır.
bende yıne bı kac gundur psıkolojık gelgıtler basladı daralıverıyorum ya cok sınırlı oluverıyorum hayırlısııyla su dogum bı an onnce gelse.
sızdede varmı psıkolojık sorunlar?
ay cnmmmm.. neyse hoşgeldin tekrardan.. ne rahatsızlığın oldu ki zor geçti dyorunbenim evde internet yok ablama geldiğim zaman giriyorum nete.3 tanede çocuk var ablamda pek rahatda bırakmıyolar.bende eniyisi dedim böle yazmadan takip edeyim.şimdi 2 tanesi okulda rahatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?