2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Selam Gebedaşlarım biz geldik oğluşumla.... Bugun gezmeye geldik ananesine , akşama kadar burdayızzzz sizler nasılsınızzz??????? ne kadar kalabalığız ooooo

Hayırlısı olsun canım..Benim de minnoş bi kızım olacak, ama benim günü bile belli 4 haziranda sezeryanla alıcak doktorum...İnşallah sağ salim kucağına almayı nasip eder Allah..Hepimizin de tabi..

amin cümlemizin inşallah.beni de bu aralar erken doğum korkusu sardı.kafamdan uzaklaştırmaya çalışıyorum.Allah hepimiz korusun.zamanında sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

bizim yemek saati geldi kızlarr
görüşürüzz

Afiyet olsun fıstık...

Ödem var canım, tuzlu yemiyorum aslında ama heryerim şişti..Miyomum da büyüyor kızımla birlikte..O yüzden böyle şiştim...Öykünün resmi yok ya, en son gideli doktora 1 ay oldu , haftaya cuma gidicem inşallah bi daha..Kıpır kıpır zilli..Oynaşıp duruyor..sola yatamıyorum ben, çok denedim ama olmuyor, sağ tarafıma yatıyorum...görmedim yazdığını, esksi kadar giremiyorum nete..Ne zamandır gelmiyorsun, asıl havadisler sendedir, sen ne yapıyorsun, kuzucun ne yapıyor...Gerçi hastayım demişsin ya, inşallah biran önce iyileşirsin canım..Kendine dikkat et, özellikle terin üstünd kurumasın, o zaman sanki daha çabuk iyileşiliyor..

canım bebişini aç bırakma ama kahvaltını erken yap..sonra yine temebellikk yaparsın :))) bide biizm yerimize temebellik yap olurmuu :))

yapmazmıyıım ama kahvaltımı yeni yaptım ya aç kalmıyodur inş yavrum nasıl olsa 2 ay sonra uyku elime geçmiycek deyip bugünlern kıymetni bilmeye çalışıyorum

kız biz normal mi görünüyoruz karşıdan..
bizim hepimiz psiko manyağız zaten.

normal gorunuyosnuz valla benmı acaba cok kuruntuluyum dıyorum.

erken dogum yada sona da allah korusun bısey olurmu dıye dusunuyorum.bu cumartesı bebek odasını eskık butun esylarını alalım dedık ama korkuyorum erkenmı dıye.

kız fatma benim kızın adına sonunda karar verdik anacım ECRİN ECEM olucak

listeye ekleyiver

benim de kızım olsaydı adını ecrin koyacaktım... ama şimdi oğlumun adı Burak olacağı için kızım olurs ilerde Berrak düşünüyorum adını ecrin ismini de çok severim anlamı ne olursa olsun bi ücret diorlar bi Allah'ın mükafatı anlamına geliyor diyorlar anlamadım bende :44:

kızlar dünden beri kafama takılan bişey var.tv'de bi dr dedi ki eğer dişlerinizde metal dolgu varsa hamile kalmadan önce çıkarttırın bebeğe zarar veriyor dedi.beyin gelişimini etkiliyormuş.bendede iki tane metal dolgu var çok kafama takıldı ya.off nerden izledim.aranızda metal dolgusu olan var mı?

amin cümlemizin inşallah.beni de bu aralar erken doğum korkusu sardı.kafamdan uzaklaştırmaya çalışıyorum.Allah hepimiz korusun.zamanında sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Amin canım, cümlemizin...
Çok zormuş anne olmak çok zor..İlk başlarda düşecek korkusu, kanama oluyo bebiş iyi mi korkusu...Hasta oluyorsun, çocuk ne durumda korkusu...Son zaman erken doğum korkusu...
Çok zor çok...Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

banayaklaşma ne oldu bacım kaç keredir okuyup çıkıyorsun

yoğunum bu ara canım ya anca okumaya vakit bulabiliyorum. Misafirim falan vardı. yatak odam değişti her gün temizlik yapmaktan imanım gevredi.. bugünde dışardayım yine. önce hastane gezmeye gidicem sonrada doktora. anca okumaya fırsatım var yani..

yaa banada fıkır verın ısım konsuunda acayıp kararsızım.
esım zeynep olsun ıstıyo ben pek ıstemıyorum bengisu,belinay,ecenaz bunlar arasında kararsız kaldık sızce hangısı daha hos gelıyo kulaga?

kuzu sende ödemmi var ya bendede başladı yüzüm elim ayğım fena anlıycaan ya bu listeyi kim düzenliyosa ona söyleyeylim bizide yazsın adımız EMİR MUHAMMED son gün 9 haziran bence mayısda doğacak ama bakalım

sanmıyorum öyle bişi olcağını canım yaa offf herşeye bi mahal bulmaya başladı bu doktorlar da yaaa amann sen evham yapma böyle şeyleri, napcan yani dolgunu mu kazıtcan? metal dolgunun kadına zararı olsaydı doktorlar yapar mıydı erkek kadın dinlemeden? sanmıyorum gönlünü ferah tut, benim de vardı 3 tane metal, 2 tanesni diş bakımı esnasında beyaza cevirmiştim diğerini çektirmiştim, ama metal olsaydı hala hiiiiç kafama takmazdımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…