hoşbulduk canımHoşgeldin canım..
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine..Ihlamur iç bol bol..Ben bronşit oldum da bi sürü ilaç kullandım bişey olmaz bebişine merak etme..
teşekrür ederim canım..içeyim bol bol ıhlamur limonlu..şeyy bi önceki sayfaya baksana tatlım,sana yazmıştım amaikidir kaçırıyorsun he hihihi :))
Hayırlısı olsun canım..Benim de minnoş bi kızım olacak, ama benim günü bile belli 4 haziranda sezeryanla alıcak doktorum...İnşallah sağ salim kucağına almayı nasip eder Allah..Hepimizin de tabi..
bizim yemek saati geldi kızlarr
görüşürüzz
fıstığım nasılsın...senin kız maşalh kocaman olmuş ya..en son gördüğümde küçüktü göbüşün..dün sana yazdım ama sayfalar ilerledinden göremedin..yalnız sende ödem çok olmuş..bwnde şişme falan çok az oldu..acaba sen tuzlu çok mu yiyiorsun..bide sol yanına yatmya çalışıyorsun dimi canım..öykü hanım nasıllarr annesi..öyküyüde özledimm yaa resmii yokmu ki görsek güzelimizi
canım benimteşekkür ederimm.sanada çok geçmiş olsun...inanırmısın metroya biner binmez terliyorum feci şekilde.bide akşam uyurken..senini işin daha zor...neyseki eylülde falan doğum yapmıyoruz bide o sıcakları çekecektik :)
inşlh atlatırız hemen..
Selam Gebedaşlarımbiz geldik oğluşumla.... Bugun gezmeye geldik ananesine , akşama kadar burdayızzzz sizler nasılsınızzz??????? ne kadar kalabalığız ooooo
canım bebişini aç bırakma ama kahvaltını erken yap..sonra yine temebellikk yaparsın :))) bide biizm yerimize temebellik yap olurmuu :))
kız biz normal mi görünüyoruz karşıdan..
bizim hepimiz psiko manyağız zaten.
kız fatma benim kızın adına sonunda karar verdik anacım ECRİN ECEM olucak
listeye ekleyiver
kız fatma benim kızın adına sonunda karar verdik anacım ECRİN ECEM olucak
listeye ekleyiver
amin cümlemizin inşallah.beni de bu aralar erken doğum korkusu sardı.kafamdan uzaklaştırmaya çalışıyorum.Allah hepimiz korusun.zamanında sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Hoşgeldinizzz...Evet, bugün maşallahımız var..Sayfalar çok hızlı ilerliyor...
banayaklaşma ne oldu bacım kaç keredir okuyup çıkıyorsun
Selam Gebedaşlarımbiz geldik oğluşumla.... Bugun gezmeye geldik ananesine , akşama kadar burdayızzzz sizler nasılsınızzz??????? ne kadar kalabalığız ooooo
kızlar dünden beri kafama takılan bişey var.tv'de bi dr dedi ki eğer dişlerinizde metal dolgu varsa hamile kalmadan önce çıkarttırın bebeğe zarar veriyor dedi.beyin gelişimini etkiliyormuş.bendede iki tane metal dolgu var çok kafama takıldı ya.off nerden izledim.aranızda metal dolgusu olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?