2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ewet çok kötü işte bende bire bir tanık olduğum için korkuyom

silikon göğüs uçları takardı göğsüne de öle emzirirdi acaba biz ilk başta taksak olur mu göğüs koruyucuları

fmgg masallah kuzuya ya ))
haftaya bende gidicem insallah doktora oglumu görmeye :)

kızlar baktımda ebebek te de güzel indirimler var bakın bi

ben daha almadım krem fln ne alsam ki hiç bilmiyorum:97:

bildiğim kadarıyla göğüs ucu yaraları yanlış emzirmekten kaynaklanıyor...bebek sadece baş kısmını emerse oluyor nette bir araştırın nasıl emzirilmesi gerekiyor ...benim oğlumda ilk günlerde olmuştu çok fazlalaşmadan okoruyucu uçlardan taktım hemen geçti....bunda tecrübeli sayılırım inşallah olmaz

hani göğüsle oynamak sürerken eliyorsun ya erken doğumu tetikler diyorlar ya ondan korkuyorum.

kızzzzzzzzz o ne öyle . Benimde acıdı ama uçları açılıyor delikler açılıyor acıdı yoksa kan kopma yok. O nasıl bişyemiş. Allah korusun

Eki Görüntüle 171354

kızıma bakın teyzeleri (30+3)

kordonu boynunda yavrum kıyamam.

kız ben tontişi yerim 1640 dı demi benimkide böyle demek ben yüzünü göremedim renkli değil ya ultrason seninkiyle avundun şimdi. Kordon neden boynunda dolandımı yoksa.

sana katılıyorum bebek ucunu alırsa koparır sıkıştırıyor. Kavhverengi alanı sokcaz. Ağzı dolu olcak..

offffffffffff bu adammm benı sınırrr ediyorrrrrrrrrrrrrrrrrr hıcbısı ıle pazrlık yapmıyooo boyacı 1 mılyar dedı tamammmmm dedııı neymıs emege saygıymıssss

çok kurcalamadan süreriz biz de bişey olmaz. :)

kordonu şal gibi boynuna almış oldan kafasının üstüne koymuş taç gibi. doktorum güldü haline.
kokoş olacak kesin.
bir cenin pozisyonuna gelse de rahatlasam. paşam her yeri istila etmiş.
yayılmış yatıyo.

durucukta böyle tontiş yanaklıdır kesin.

yaaa bende görmek istiorum yüzünü ama kafa aşşağıda hiç göstermioooo tipini çokkkk merak ediorumm kucağıma aldığım anı hayal ettikçe boğazıma bişi düğümlenioo gözlerim doluooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…