fmgg masallah kuzuya ya))
haftaya bende gidicem insallah doktora oglumu görmeye :)
kızlar baktımda ebebek te de güzel indirimler var bakın bi
ben daha almadım krem fln ne alsam ki hiç bilmiyorum:97:
hani göğüsle oynamak sürerken eliyorsun ya erken doğumu tetikler diyorlar ya ondan korkuyorum.lansinoh aldım sürücem. şimdi arada bepanthen sürüyorum çok kuruyor göğüs uçlarım.
Niye korkuyosun canım?
nette sorun var ağır gidiyor cevaplarım. Bazıları 2 kere geliyor.
Idare edin bacılar.
kızzzzzzzzz o ne öyle . Benimde acıdı ama uçları açılıyor delikler açılıyor acıdı yoksa kan kopma yok. O nasıl bişyemiş. Allah korusunkızlar benim bi arkadaş doğum yaptıktan sonra göğüs uçları çatlamıştı ama ne çatlamaağlıyordu resmen çocuğu emzirirken acıkmasın diye dua ediyorum derdi en sonunda uçları koptu çocuğun ağzından almış göğsünün ucunu çocuk zaten hep kan emdi derdi bana onun gibi de olmak istemiyorum korkuyom çok acı verici bişey çünkü göğüs çatlağı
ayyyy yirim ben onu yaaa çok tatlı kıyamaaaaamm
bildiğim kadarıyla göğüs ucu yaraları yanlış emzirmekten kaynaklanıyor...bebek sadece baş kısmını emerse oluyor nette bir araştırın nasıl emzirilmesi gerekiyor ...benim oğlumda ilk günlerde olmuştu çok fazlalaşmadan okoruyucu uçlardan taktım hemen geçti....bunda tecrübeli sayılırım inşallah olmaz
kızlarrrrrrrrrrrrrr selammmmm
offfffffffff ben adamı cıkaramıyorum dısarı hava soguk dıyeeeeeeeeee..
buraya takıl bugun yalnız bırakma bizi .. Dıaşrı çıkma hasta olursun miskinlik yap
hani göğüsle oynamak sürerken eliyorsun ya erken doğumu tetikler diyorlar ya ondan korkuyorum.
kız ben tontişi yerim 1640 dı demi benimkide böyle demek ben yüzünü göremedim renkli değil ya ultrason seninkiyle avundun şimdi. Kordon neden boynunda dolandımı yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?