ya haklısın ama eşinin yapacağı bişey yok ki . Neden ona anlatıp ortalığı gereceksin ki. Anlatsan bile kardeşin aradı paldır üldr kapattı dersin yeter uzatma gereksiz insanlar için..
Bugun güzel bi hazırlık yap eşine kızınla beraber..
[ı]kızlar bende demin nette gezerken bakın ne buldum [sıze="2"]
[/sıze][/ı]Eki Görüntüle 171381
mevlüt kurabiyeleri
5 su bardağı un
1 paket margarin(oda sıcaklığında)
1 fincan sıvı yağ
5 yemek kaşığı pudra şekeri
1 paket vanilya
yarım paket kabartma tozu
bütün malzemeler karıştırılarak hamur elde edilir. Merdane yardımı ile açılır. Kalıplarla bastırılarak şekil çıkartılır. üzerine harf baskısıyla isim basılır ve pişince kurdela takmak için kürdanla delik açılıp 180 derecede pişirilir.
Ben kızımın bebek mevlüdü için yapmıştım..
çok güzel aslında değişik yapılabilir beyendim. Acaba bi ısırık alsam mı:))))):76:
canım sata göre 30:) karın çewresine göre 32+3 görünüyodum..maşallah bebişine canım ya doğum havasına sokmuşlar seni sen 28 demi 30 görünüyosun yoksa 30 da ultrasonda 32 mi anlamadım bide nst ye neden bağladılar bizim haftalardaerken demi
bnde bndeeeeegünaydın cnmm . Evet bugun ben varım:))
bebişin başı aşşada olduktan sonra benimkide garip dlgalanmalar yapıyor . Tekme yerine. Hıçkırık garip bişey belli sn de pıt pıt vuruyor. Maşallah yaa hepsine
maşallah cnm bebişine:) bizimkiler tombalak olacak dmeekkigünaydın kızlar
dün doktora gittim kızım 38 cm 1600 gr olmuş
ultrasonda durmadı elini ağzına götürdü emer gibi bişeyler yaptı doktor maşallah çok hareketli dedi
1 ay sonraya gün verdi bende 9 haftada 8 kilo almışım biraz yavaş dedi doktorcumçocuk da senin gibi tombalak olur böle giderse dedi şimdi bile biraz fazla kilosu dedi
işte dün akşam yazdığım msg.....selam kızlar..
biz dr.dan geldik.. herşey yolunda
bebeğim hala ters başı yukarda yani 36ya kadar döner dedi dr. çok sorun değilmiş..
30+2yim kilosu 1800grolmuş.. 2 hafta önde görünüyo en az 3500 doğar dedi bu gidişle:18: ama 3500ü gececek gibi görünüyo
nstye girdim yarım saat o kadar hareketli bi oğluşki 1 dakika durmadı.. pat küt tekme sesleri odayı inletti:)
kalp ritimleri bi tavanda bi tabandaydı:))
3 hafta sonraya gün werdi tekrar.. 21nisan.. sona yaklaşıyoruz kızlar heyecan dorukta:) daha alışwerişe çıkmadım:))
dinlen canım annen falan warmı yardımcı olanın biri gelsin işini falan o yapsın sen yorulmagünaydı arkadaşlar iyi haftasonları...
beni sorarsanız bildiğiniz gibi, kızımla dinlenip duruyoruz zaten azıcık bile ayakta kalsam hemen ağrlarım başlıyor...
bakalım raporum bu hafta da uzayacak mı...
herkesler de iyidir inşallah
bndede oluyor dizden aşağısında hemen doğrulup owuyorum ellerimle, çok nadir oluyor tabi.. hergün yarım muz bazen tam yiyorum..bende de kramp oluyor ama dizimden aşağıda. geçen uykudan uyandım çok kötü bi ağrı gerçekten. sizin kramp üst kısımlarda mı oluyor bacağınızda?
son hafta kullansan yeterli olur bnce zaten her halükarda yara olacak yara olduğundada hepsi fasafiso bephantene süreceksin we gececekmalesef canım çalışıyorum
bende göğüs kremi garmastan aldım ama kullanmadım henüz ne zaman başlanacak kullanmaya
yerim o hanfendinin boynundaki krawatını:122:
bebek ememez öyle ilk başta memene alışması lazım canım çok mecbur kalırsan takarsın bnceewet çok kötü işte bende bire bir tanık olduğum için korkuyom
silikon göğüs uçları takardı göğsüne de öle emzirirdi acaba biz ilk başta taksak olur mu göğüs koruyucuları
bnm kocamın üzerine yoktur pazarlıktaoffffffffffff bu adammm benı sınırrr ediyorrrrrrrrrrrrrrrrrr hıcbısı ıle pazrlık yapmıyooo boyacı 1 mılyar dedı tamammmmm dedııı neymıs emege saygıymıssss
o allahın emri zaten zırıl zırıl ağlicaz ilk temasımızdayaaa bende görmek istiorum yüzünü ama kafa aşşağıda hiç göstermiooootipini çokkkk merak ediorumm kucağıma aldığım anı hayal ettikçe boğazıma bişi düğümlenioo gözlerim doluooo
bi kızın dahamı warcanım? kaç yaşında?kızlar bende demin nette gezerken bakın ne buldum
Eki Görüntüle 171381
MEVLÜT KURABİYELERİ
5 su bardağı un
1 paket margarin(oda sıcaklığında)
1 fincan sıvı yağ
5 yemek kaşığı pudra şekeri
1 paket vanilya
yarım paket kabartma tozu
bütün malzemeler karıştırılarak hamur elde edilir. merdane yardımı ile açılır. kalıplarla bastırılarak şekil çıkartılır. üzerine harf baskısıyla isim basılır ve pişince kurdela takmak için kürdanla delik açılıp 180 derecede pişirilir.
ben kızımın bebek mevlüdü için yapmıştım..
saol canım seninkinede maşallahgözünaydın hasretcim okudum maşallah bebişe..
hastane çantası mı:44:hastane çantaları hazır mı kızlaaar ??
- gecelik
- pijama
- dudak nemlendiricisi
- göğüs kremi & pedi
- çorap
- iç çamaşırı & emzirme sütyeni
- koltukaltı deodorant yada stick
- yüz nemlendiricisi
- ıslak mendil
-bebişin hastane çıkışı penye battaniyesi :)
- lohusa tacı :)
- terlik
-ayna ve istenirse makyaj malzemelerimizz :)
aklıma gelenler bunlar..
bi kızın dahamı warcanım? kaç yaşında?
:)))) yazısınıda mı kopyaladın:))yok canım benim o bir tarif sayfasından alıntı
iyi yapmışsın o zamn bnde aşırı rahatım bu konulardaben biraz tezcanlıyım da... aklıma takılı kalıo hazır olmazsa planladığım şeylr .. p yüzden hazırladım çantayıda canım..
benimki dün warya resmen sawaş werdi içerdebenim oğluş aynı anda hem tekme hem kafa atıyor galiba. göbeğimin sağ ve sol tarafı aynı anda zıplıyor:)))
benim oğluş aynı anda hem tekme hem kafa atıyor galiba. göbeğimin sağ ve sol tarafı aynı anda zıplıyor:)))
benimki dün warya resmen sawaş werdi içerde
benim kızım da dönmüş dün doktorum dedi ama şeyime tekme gibi bişeyler hissediyorum baskı yapıyor mideme yapması gerekmez mi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?