olmaz mı ne yesem yanıyor boğazıma çıkıyor . korkar oldum yemek yemekten. bide serteşiyor karım dikiliyor yaa acıyor yürüyemiyorum
gunaydinnn sekerlerrr
masallah hepinizin bebislerineee
bizde iyiyiz geceleri hep kabus goruyorum ve sik uyandigim icin hepsini hatirliyorum
30.haftaya girdikkkk yasasiiiin
hele o dikildiği an felaket. şekilden şekile giriyorum.dün ayakta çalışmak zorunda kaldım. Oturtmadı zilli.
Günaydın canım :)
berbattır o çığlık atarak uyanırım ben ama bu sefer bir kere oldu kramp . Ilkinde baya olmuştu ve ağrısı 1 gün sürmüştübu sabah kalkarken de iki ayağıma da kramp girdi kıpırdayamadım 1-2 dk sürdü geçti ama mahvetti benievinde zili çaldı çaldı kalkamadığımdan açamadım
günaydı arkadaşlar iyi haftasonları...
Beni sorarsanız bildiğiniz gibi, kızımla dinlenip duruyoruz zaten azıcık bile ayakta kalsam hemen ağrlarım başlıyor...
Bakalım raporum bu hafta da uzayacak mı...
Herkesler de iyidir inşallah
hoşgeldin canım yok ben öle oturuyom iş yok güç yok bugün akşam olmazzzzzzzzzzzz
sen napıyon nasılsın
kramp girmemesi için muz yiyinnn.. ve de kramp gircek gibi olduğu anda ayak baş parmaklarınızı tavana doğru ittirin anında geçer...
kramp girmemesi için muz yiyinnn.. ve de kramp gircek gibi olduğu anda ayak baş parmaklarınızı tavana doğru ittirin anında geçer...
günaydın cnmm. Sorma mide yanması deli ediyor beni.
Sıkıldım ben işyok topikte kimse yok hava kasvetli
bende artık 8.aya girdim diyebliyorummmmmmmmmmm
sağol canım hoşbulduk. sen de mi iştesin bugün?
ben evdeyim eşim doktora gitti evde onu bekliyorum. çok çabuk yoruluyorum ya iki dk ayakta kalıyorum hemen yoruluyorum..
joker bebedeki %50 indirimi değerlendircem lansinoh göğüs kremi vs alıcam indirim çok iyi :)
bende de kramp oluyor ama dizimden aşağıda. geçen uykudan uyandım çok kötü bi ağrı gerçekten. sizin kramp üst kısımlarda mı oluyor bacağınızda?
malesef canım çalışıyorum
bende göğüs kremi garmastan aldım ama kullanmadım henüz ne zaman başlanacak kullanmaya
günaydıııın ben geldiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?