2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kzlar 5li setımızı pembe ve grı karısık tonunda aldım bakım urunu olarakta nıvea baby tum setını aldım bide tarak, ates ölcer ,gogus pedi tırnak makası da bıttı sukur bır oda kaldı

haftada 300 gr alsalar ne ii olurrr..tabi annenin dinlenmesiyle çok alakalıymış .. Bebek hoplayıp zıplamadığı için ne gelirse depoluo anne yatar dinlenirse :)
tevekkeli değil karakanın bebişi 1900 olmuş süekli yatarak . Bizim bebekler emekçi anam çalışıyorlar.

kzlar 5li setımızı pembe ve grı karısık tonunda aldım bakım urunu olarakta nıvea baby tum setını aldım bide tarak, ates ölcer ,gogus pedi tırnak makası da bıttı sukur bır oda kaldı

güle güle kullan bende sebamed aldım

slm kızlar bızde geldık kızımla herkes ıyıdır ınsallah.
bız cok sukur 29.haftamıza gırdık.

SLM KIZLAR ŞI BİRMAX DAN BEBEK ŞEKERİ MALZEMESİ SİPARİŞ EDEN VARSA BENİ Bİ KONUDA AYDINLATABİLİRMİ sipRİŞ VERİYORUM DA mesela 10 tane süs 3 tl ben 100 tane sipariş edicem adet kısmına 100 mü yazmalıyım 10 mu bilemedim sanırsam esrytl arkadaş yapıyodu hem kargosu geldimi merak ettim

tevekkeli değil karakanın bebişi 1900 olmuş süekli yatarak . Bizim bebekler emekçi anam çalışıyorlar.

güle güle kullan bende sebamed aldım

daha anna karnında şimdiki bebişlerin çilesi başlıyo ananlarıyla çalışıyo yavrular ....bende şu yeni çıkan büchen e heves ediyorum (yanlış yazmış olabilirim) ama ilk setimiz eniştemizden hediye gelecek ne getirir bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…