2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oy oyy oy yerim ben onu yaaa :))) benim oğluşum da emiyordu detaylı ultrasondayken :)) yavrum yaa yazık tek yaptıkları parmaklarını emmek zaten :)) alıştırma yapıyorlar bizi emmek için

oy oyy oy yerim ben onu yaaa :))) benim oğluşum da emiyordu detaylı ultrasondayken :)) yavrum yaa yazık tek yaptıkları parmaklarını emmek zaten :)) alıştırma yapıyorlar bizi emmek için

her bebek emmesmıs ama dr um öyle soyledı masallah cok akıllı olacak dedı

2 gundur uykularım bozulmaya basladı ya sag tarafıma ya sol tarafma yatıyorum belım agrıyor sureklı donmekten uyku duzenım bozuldu.

slm kızlar bızde geldık kızımla herkes ıyıdır ınsallah.
bız cok sukur 29.haftamıza gırdık.

herkese slmmm..
acıktım bende ya ne yesem kızlar sizce.işyerindeyim

insallah allah izin verirse haziranin ortalarinda dogumum olucak
hepiniz hoşgeldiniz kızlar

2 gundur uykularım bozulmaya basladı ya sag tarafıma ya sol tarafma yatıyorum belım agrıyor sureklı donmekten uyku duzenım bozuldu.

bende öyle ne tarafıma yatarsam yatıyım karnım yatağa değmeği sürece kalktığım zaman kramp giriyor bu nedenle yastık koyuyorum karnımın altına artık... başladı şikayetler bakalım çok zor günler bizi bekliyor kızlar ama olsun şurda ne kaldı ki :)

bu arada ben kaçar gelirim gene... Allaha emanetsiniz canlarım...

ben yarım saat-bi saat ayakta kalim alışveriş merkezinde gezerken mesela kaskatı kesilio karnımmmm..dün akşam görmeniz lazımdı şiştim 1 saat inmedi sertlikkk deliriodum .. göbeğime dokunuorum sanki anlıma dokunuorum öyle sert yaaa sizede oluo mu...rahim kendini alıştırıomuş doğuma aman diorum alıştırma kardeeeeş zaten sezeryan istiorum ben hehehe..

hoşgeldin

iyi ol bebişte iyi olsun yakında kontrolun varmıydı kordonla ilgili sıkıntınız devam ediyomu

mükellefim geldi canım yazamadım hafta içi bi güne almaya çalışıyorum randevu kordon hala dolanık onu çok merak ediyorum sağolasın arkadaşımm Allah geçmeyecek dert vermesin kimseye bizimki hallolur bişey gibi gözüküyor inşallah daha kötüsü olmaz

ben bi yemeğe gidip geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…