oy oyy oy yerim ben onu yaaa :))) benim oğluşum da emiyordu detaylı ultrasondayken :)) yavrum yaa yazık tek yaptıkları parmaklarını emmek zaten :)) alıştırma yapıyorlar bizi emmek için
slm kızlar bızde geldık kızımla herkes ıyıdır ınsallah.
bız cok sukur 29.haftamıza gırdık.
SLM KIZLAR ŞI BİRMAX DAN BEBEK ŞEKERİ MALZEMESİ SİPARİŞ EDEN VARSA BENİ Bİ KONUDA AYDINLATABİLİRMİ sipRİŞ VERİYORUM DA mesela 10 tane süs 3 tl ben 100 tane sipariş edicem adet kısmına 100 mü yazmalıyım 10 mu bilemedim sanırsam esrytl arkadaş yapıyodu hem kargosu geldimi merak ettim
herkese slmmm..
acıktım bende ya ne yesem kızlar sizce.işyerindeyim
hepiniz hoşgeldiniz kızlarinsallah allah izin verirse haziranin ortalarinda dogumum olucak
2 gundur uykularım bozulmaya basladı ya sag tarafıma ya sol tarafma yatıyorum belım agrıyor sureklı donmekten uyku duzenım bozuldu.
2 gundur uykularım bozulmaya basladı ya sag tarafıma ya sol tarafma yatıyorum belım agrıyor sureklı donmekten uyku duzenım bozuldu.
slm kızlar ben geldim :79:
hoşgeldin yemektemiydin
yok canım biraz işim vardı sonrada komşuyla muhabbete daldık
bende çıkıcam birazdan yürüyüşe çıkmam lazım yoksa şişiyorum ye otur ye otur hareket lazım biraz da di mi
selensu kaçaröpüyorum sizi güzeller
hoşgeldin
iyi ol bebişte iyi olsun yakında kontrolun varmıydı kordonla ilgili sıkıntınız devam ediyomu
beeeen geldimmmmm
beeeen geldimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?