kızlar ben yemeğe çıkıyorum grşrz
bilmiyorum canım yaa hep böyleler mi.. insanın en özel gününü böyle hatırlaması kötü bişey.hakkımı helal etmiyorum ne kendisine ne de kızına.. eşim de çok anlayışsız davrandı o gün. tüm stresini bana yansıttı. unutamıyorum bunları.. birine anlatsam deli der heralde..
kızlar ben yemeğe çıkıyorum grşrz
senin düşündüğünü ben de düşünüyorum :) ya ne bileyim çok mu farklı bir dalga yayıyor ki normal ultrasona göre, çok merak ediyorum bebeğimi, girmek istiyorum:44: bugün sorarım doktoruma canım yazarım buraya cevabını da inşallah...
.
tamam canım eklerim yapınca...ay canım ya çok sevindim
bir kaçtane yapınca resmini ekleyebilirmisin
bende almak istiyorum ama yapabilirmiyim bilmiyorum çok el becerim yok o konularda
sitenin adı birmax . 100 organze tül, 100 kelebek, 1kg lavanta, hoşgeldin bebek yazan kurdela, normal renkli kurdela, silikon tabancası, 100 pembe tüy, 100 mıknatıs,,, bunları sipariş ettim canım, hepsi de geldi... link vereyim bebek şekeri ve nikah şekeri malzemeleriben de bu mesajını bekliyordum :) canım ben de bahsettiğin siteden sipariş vermeyi planlıyorum. neler almak lazım? bi de sitenin adresi evde kaldı sana zahmet bi kopyalar mısın buraya? tül, şeker, vs neler sipariş verdin?
ya sen niye durduk yerde sinir yapıp geriysun kendini de oğlunuda. benim kaynanam para ile satın alınan bi kadın. param bitti oda gitti...
o ........ haysiyetsiz yüzünden moralimi mi bozucam.. boşver aklına gelince allaha havale ediyorum de. allah ne yapacını bilir.
antalya'da ramazandan sonra da rahatlıkla girersiniz canım denize, hem bebeğiniz de biraz daha büyümüş olur, biz de ramazandan sonra didime mi gitsek diye düşünmüştük bi ara ama benim pek umudum yok, uzun yol ya cesaret edemeyiz bebekle diye düşünüyorum şimdi
canım boşver olumsuz hatıraları, insan düşündükçe daha çok kızmaya başlıyor bu tür şeylere.oğlunu düşün boşver. ama benim de içim sıkılıyor, biraz nefessiz kalır gibi oluyorum anlamıyorum nedenini
60'lık aldım ben de ama sonra dedim ki acaba uzun süre kullanmamız gerekir mi 60 tane yetmeyebilir mi? böyle şeyler de doğumdan önce öngörülemiyor herhalde ya. ldeğişik lansinoh ürünleri vardı ne olduğunu tam anlamadım bazılarınınbu arada joker'de ne ararsan var, bi tane sallanan beşik gördüm ahşap, odamız küçük olduğu için onu mu alsak acaba dedim ama emin olamadım.
:)))
sağol canım, işin kötü yanı bi daha ki sınavım haziranın başında, korkunççççççç, ne yapcam bilmiyorum o halde:26::26:
(((((((((ysmbstg, canım kargom geldi bu arada, cuma öğleden sonra gelmiş, eşim getirdi, baktım,, çok şekerler yaaaa, nasıl heveslendim yapmaya, hemen bugün başlıycam, tamistediğim gibi tüm malzemeler, eksiksiz gelmiş, haberin olsun, bugün siparişleri açacaktı birmax))))))
ahşap beşikler çok güzel ama en fazla 8 ay kullanılıyor. arkadaşım da bebeğine aldı şimdi park yatak alacak. bana da onun toptancısından alcaz, piyasada 330a bi park yatak var kraftın 821 modeli, chicconunkinin aynısı tip olarak. onu 220ye aldı sağolsun:) inşallah sorunsuz bi şekilde elimize geçer. biz de 2 yıl sonra gitcez diye park yatak aldım, 2 yıl yatar içinde rahat..ölçüleri 70x110 canım.
Ben yemeğe gidiyorum acıktım.
Hadi bysssssss
bebek şekerlerimi kendim yapıcam canım, birmax diye bi siteden malzemelerimi sipariş ettim de, onlar geldi,,, malzemeler bile çok şekerrrrrr, organze tüllerimin üzerinde biberon emzik desenleri varkızlar ne almıştınız ya:) bebek şekeri için süs falan mı? nerden aldınız, ben de istiyorum bebek şekeri ama yapabilir miyim ki kendim?
afiyet olsunnnnnnnnnnnBen yemeğe gidiyorum acıktım.
Hadi bysssssss
kızlar ne almıştınız ya:) bebek şekeri için süs falan mı? nerden aldınız, ben de istiyorum bebek şekeri ama yapabilir miyim ki kendim?
haklısın canım. ara sıra gelip gidiyorlar böyle :) hormonlardan sanırım..haklısın herkes ettiğini bulacak.. ben de Rabbime sığınıyorum..Hatırlamamaya çalış...Kötü tabi ama ne yapabilirsin ki..Stres olduğunla kalıyorsun, bebişin üzülür bak..
Eşin de 2 arada kaldığı için zor durumda kalmıştır...Gün olur devran döner, herkes ettiğini çeker derler, inanırım ben...Hiç canıı sıkma sen, onların da olacak düğünü falan, o zaman kendileri de yaşarlar sorun, stres...Seni yine de anlamazlar ama, zor olduğunu anlarlar belki...
Ama sen takmamaya çalış, aklına başka şeyler getir, bak hamilelikte stres erken doğuma bile sebep olurmuş Allah korusun..Stres yapma lütfen...
haklısın canım. saçmasapan takıyorum işte. zamanında cevaplarını verip rahatlamadığım için oluyor bunlar..ya sen niye durduk yerde sinir yapıp geriysun kendini de oğlunuda. benim kaynanam para ile satın alınan bi kadın. param bitti oda gitti...
o ........ haysiyetsiz yüzünden moralimi mi bozucam.. boşver aklına gelince allaha havale ediyorum de. allah ne yapacını bilir.
tamam canım eklerim yapınca...
sitenin adı birmax . 100 organze tül, 100 kelebek, 1kg lavanta, hoşgeldin bebek yazan kurdela, normal renkli kurdela, silikon tabancası, 100 pembe tüy, 100 mıknatıs,,, bunları sipariş ettim canım, hepsi de geldi... link vereyim bebek şekeri ve nikah şekeri malzemeleri
nokta nokta yazan yeere kötü bişey yazmamıştım neden öyle çıktı:)))) yanlış anlaşılmasın o kadın yazıyordumm
kaç tanesi kaça geldi? şeker hariç mi? ve ne gerekiyo başka yapmak içinbebek şekerlerimi kendim yapıcam canım, birmax diye bi siteden malzemelerimi sipariş ettim de, onlar geldi,,, malzemeler bile çok şekerrrrrr, organze tüllerimin üzerinde biberon emzik desenleri var
kızlar ne almıştınız ya:) bebek şekeri için süs falan mı? nerden aldınız, ben de istiyorum bebek şekeri ama yapabilir miyim ki kendim?
evet ya kesinlikle kıyas yapmamak lazım bence de herkes biraz sıkıntı yaşıyor ama herkes anlatmıyor bir de o zaman biz de karşımızdakini sıkıntısız sanabiliyoruz. insan ilişkileri işte yeri geliyor kendi annesi ile sürtüşme yaşıyor insan. enerjimizi çok harcamamak lazım diye düşünüyorum ben, özellikle geçmiş şeylere, kendimizi boşuna üzmüş oluyoruz çünkü o insanların ruhu bile duymuyor. oda arkadaşına da hayırlı olsun:)haklısın olumsuz şeyleri düşünmemek lazım ama elimde değil. eft diye bi duygu boşaltma yöntemi var, psikologdan öğrenmiştim. geçmişte yaşanan ve değiştirme imkanı olmayan şeyler konusunda rahatlamak için. onu yapıcam. oda arkadaşım evlenecek o hazırlık yaptıkça aklıma geliyor sanırım geçmiş :) kıyaslamamak lazım,sanırım o hataya düşüyorum. herkesin bi şekilde bi sıkıntısı oluyor. kaynanası iyi olsa başka bişeyi kötü oluyor hayat işte bi şekilde gidiyor..
ege bacıya sordum o 40lı almış yeter dedi :)
ahşap beşikler çok güzel ama en fazla 8 ay kullanılıyor. arkadaşım da bebeğine aldı şimdi park yatak alacak. bana da onun toptancısından alcaz, piyasada 330a bi park yatak var kraftın 821 modeli, chicconunkinin aynısı tip olarak. onu 220ye aldı sağolsun:) inşallah sorunsuz bi şekilde elimize geçer. biz de 2 yıl sonra gitcez diye park yatak aldım, 2 yıl yatar içinde rahat..ölçüleri 70x110 canım.
görüşürüz canımkızlar bende çıkıyorum biraz işlerim var dönerim yine kendinize iyi bakın görüşürüüüüzzzz
afiyet olsun canımBen yemeğe gidiyorum acıktım.
Hadi bysssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?