2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya sen niye durduk yerde sinir yapıp geriysun kendini de oğlunuda. benim kaynanam para ile satın alınan bi kadın. param bitti oda gitti...
o ........ haysiyetsiz yüzünden moralimi mi bozucam.. boşver aklına gelince allaha havale ediyorum de. allah ne yapacını bilir.

tamam tatlım beklicem cevabını ama özelden msj at istersen benim internet çok yavaş kaçırıyorum bazen yazıları

ay canım ya çok sevindim
bir kaçtane yapınca resmini ekleyebilirmisin
bende almak istiyorum ama yapabilirmiyim bilmiyorum çok el becerim yok o konularda
tamam canım eklerim yapınca...

sitenin adı birmax . 100 organze tül, 100 kelebek, 1kg lavanta, hoşgeldin bebek yazan kurdela, normal renkli kurdela, silikon tabancası, 100 pembe tüy, 100 mıknatıs,,, bunları sipariş ettim canım, hepsi de geldi... link vereyim bebek şekeri ve nikah şekeri malzemeleri

Son düzenleme:

nokta nokta yazan yeere kötü bişey yazmamıştım neden öyle çıktı:)))) yanlış anlaşılmasın o kadın yazıyordumm

oda doğru ama bakalım bizde istanbula gitmeyi düşünüyoruz benim akrabalarım orda hep hem eşim daha önce gitmemiş istanbula o yüzden

haklısın olumsuz şeyleri düşünmemek lazım ama elimde değil. eft diye bi duygu boşaltma yöntemi var, psikologdan öğrenmiştim. geçmişte yaşanan ve değiştirme imkanı olmayan şeyler konusunda rahatlamak için. onu yapıcam. oda arkadaşım evlenecek o hazırlık yaptıkça aklıma geliyor sanırım geçmiş :) kıyaslamamak lazım,sanırım o hataya düşüyorum. herkesin bi şekilde bi sıkıntısı oluyor. kaynanası iyi olsa başka bişeyi kötü oluyor hayat işte bi şekilde gidiyor..

ege bacıya sordum o 40lı almış yeter dedi :)
ahşap beşikler çok güzel ama en fazla 8 ay kullanılıyor. arkadaşım da bebeğine aldı şimdi park yatak alacak. bana da onun toptancısından alcaz, piyasada 330a bi park yatak var kraftın 821 modeli, chicconunkinin aynısı tip olarak. onu 220ye aldı sağolsun:) inşallah sorunsuz bi şekilde elimize geçer. biz de 2 yıl sonra gitcez diye park yatak aldım, 2 yıl yatar içinde rahat..ölçüleri 70x110 canım.

kızlar bende çıkıyorum biraz işlerim var dönerim yine kendinize iyi bakın görüşürüüüüzzzz

kızlar ne almıştınız ya:) bebek şekeri için süs falan mı? nerden aldınız, ben de istiyorum bebek şekeri ama yapabilir miyim ki kendim?

park yatak almayı düşünüyorum bende kraftın 504 modeli hoşuma gitti.kısmetse onu alcaz.ama arabaya bir türlü karar veremiyorum.fiyatlar klitelilerde uçuk :26:

kızlar ne almıştınız ya:) bebek şekeri için süs falan mı? nerden aldınız, ben de istiyorum bebek şekeri ama yapabilir miyim ki kendim?
bebek şekerlerimi kendim yapıcam canım, birmax diye bi siteden malzemelerimi sipariş ettim de, onlar geldi,,, malzemeler bile çok şekerrrrrr, organze tüllerimin üzerinde biberon emzik desenleri var

Ben yemeğe gidiyorum acıktım.

Hadi bysssssss
afiyet olsunnnnnnnnnnn

haklısın canım. ara sıra gelip gidiyorlar böyle :) hormonlardan sanırım..haklısın herkes ettiğini bulacak.. ben de Rabbime sığınıyorum..
haklısın canım. saçmasapan takıyorum işte. zamanında cevaplarını verip rahatlamadığım için oluyor bunlar..

çok sağol esracım bi tane örnek yap ekle de bakalım :) ben de sipariş vericem. oğluşumun herşeyi tam olsun içimde kalmasın istiyorum. mevlüt ve lohusa şerbeti vs hepsini yapıcam..

nokta nokta yazan yeere kötü bişey yazmamıştım neden öyle çıktı:)))) yanlış anlaşılmasın o kadın yazıyordumm

bn tahmin etmiştim ne olursa olsun insan eşinin annesine o lafı terbiyesi gereği yakıştırmaz
az çok tanıdık birbirimizi kimse onu yazdığını düşünmemiştir

bebek şekerlerimi kendim yapıcam canım, birmax diye bi siteden malzemelerimi sipariş ettim de, onlar geldi,,, malzemeler bile çok şekerrrrrr, organze tüllerimin üzerinde biberon emzik desenleri var
kaç tanesi kaça geldi? şeker hariç mi? ve ne gerekiyo başka yapmak için

yaparız canım yaa ben de kendim yapıcam. hazırlara göre çok uygun oluyor fiyatlar..
ben de yemeğe gidiyorum kızlar, öpüyorum hepinizi.. sizinle konuşunca çok rahatlıyorum.. öğleden sonra girebilirim inşallah..

evet ya kesinlikle kıyas yapmamak lazım bence de herkes biraz sıkıntı yaşıyor ama herkes anlatmıyor bir de o zaman biz de karşımızdakini sıkıntısız sanabiliyoruz. insan ilişkileri işte yeri geliyor kendi annesi ile sürtüşme yaşıyor insan. enerjimizi çok harcamamak lazım diye düşünüyorum ben, özellikle geçmiş şeylere, kendimizi boşuna üzmüş oluyoruz çünkü o insanların ruhu bile duymuyor. oda arkadaşına da hayırlı olsun:)
park yataklara biz de bakmıştık, kraftın bi modelini beğenmiştik muhtemelen aynısından bahsediyoruz. ama kararsızım park yatak almak konusunda, sen az kullanacakmışsın, ben 4 yıl falan kullanabileceğim bir şey olsun istiyorum o yüzden sabitlenebilen ahşap beşiklere bakıyorum ama hala karar veremedim, yer sıkıntımız var çünkü...
kızlar bende çıkıyorum biraz işlerim var dönerim yine kendinize iyi bakın görüşürüüüüzzzz
görüşürüz canım
Ben yemeğe gidiyorum acıktım.

Hadi bysssssss
afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…