• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kurban olsun onlar bize...aslan gibi evlatlar vericez, 2 tişörtlerini giydik diye laf ediyorlar...diyemesin boşver...
Gerçi ben pek aslan veremicem de....ben de ebru şallı kılıklı minnoş bi kız doğuracam daha ne istiyo...babacı bi cimcime gelicek inşallah...
Sağlıklı sıhhatli evlatlarını doğuralım da, iydiğimiz 2 tişörtleri olsun...

ayy inşallah kız ne güzel yazmışın.

ayy inşallah kız ne güzel yazmışın.

Tabi ağam moralimizi yüksek tutalım, 30 haftalık olduk bak, sağ salim gelicek minnoşlar, buraya çok güzel şeyler yazacağız inşallah bebeklerimizle ilgili....Şu kadar oldu, şöyle yapıyor, agu demeyi öğrendi faln filann...İnanıyorum ben...
Ben hergün öykünün resmini koyucam :9: büyüdüklerini hep birlikte göreceğiz inşallah Allahın izniyle..

Benimki bi de bana benzer nazlı bişey olursa var yaa, herif işe bile gidemez bırakıpda..Şu an bunalımda ama aramıza gireck diye üzülüyor...Bilmiyor ki onu ne güzel günler bekliyor...Cimcime büyüyecek sabah gelecek yatağa atlayacakk ben babamla uyuyacağım diye çığlık atacakk....
Ben de onun tepesine atlayacağım, hep beraber boğuşacağızz....

Ya varya, kızımla ilgili hiç uslu duruyo, oturuyo hayallerim yok, hep bi delilik yapacak hayallerim var...
Allah babasına sabır verir inşallah...:60:

:46::46::46::46:doğsunda çitlembik inşallah tüm hayellerin gerçek olur canım

selam kızlar bende haziran annesi olucam allah izin verirse.....:69:
inşallah cnm hoşgeldin

tabi ağam moralimizi yüksek tutalım, 30 haftalık olduk bak, sağ salim gelicek minnoşlar, buraya çok güzel şeyler yazacağız inşallah bebeklerimizle ilgili....şu kadar oldu, şöyle yapıyor, agu demeyi öğrendi faln filann...inanıyorum ben...
Ben hergün öykünün resmini koyucam :9: Büyüdüklerini hep birlikte göreceğiz inşallah allahın izniyle..

oyyyyyyy inşallahhh
bende akıllı bi kız hayal ediyorum duru yu ama bakalım. Anneme diyorum benden pek akıllı bi çocuk omuyor ilkden akıllı sonra cozutuyor.

öykü ben ce sakin bir bebek olcak kız
tersi olur bakalım zaman göstercek

Benimki bi de bana benzer nazlı bişey olursa var yaa, herif işe bile gidemez bırakıpda..Şu an bunalımda ama aramıza gireck diye üzülüyor...Bilmiyor ki onu ne güzel günler bekliyor...Cimcime büyüyecek sabah gelecek yatağa atlayacakk ben babamla uyuyacağım diye çığlık atacakk....
Ben de onun tepesine atlayacağım, hep beraber boğuşacağızz....

Ya varya, kızımla ilgili hiç uslu duruyo, oturuyo hayallerim yok, hep bi delilik yapacak hayallerim var...
Allah babasına sabır verir inşallah...:60:

inşallah istediğin gibi bir kızın olur kuzu
çok isteyince olurmuş zaten
bende hiç hayal edemiyorum sana durgun bir kız :)

eylül olursa senin kız gibi akıllı bi kiz olur inş. Eylüller akıllı oluyo galiba
hamile kaldığım ay old. Için babamız eylül dedi
ben alya diorum
orta yolu bulamadık :)
ewvet eylüller cadı oluyor..
Alya eylül koy

alya da eylül de çok güzel,
eylül alya koy :)

kızlar ben çıkıyorum yetişemiyorum çünkü, birazdan hafifler girerim yine

bencede iksiide güzel.
Bende çıkıyorum yemekten sonra gelirim

Back
X