- 2 Mart 2011
- 1.822
- 6
- 316
yüsra ilk defa duydum...
var kız yüsra diye hatta arka sokaklarda ki zeliş varya hüsnü nün kızı onun adıda yüsra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yüsra ilk defa duydum...
evet yaa iyi olmuş bence
netteki listeler çok abartılı
burda gerçekte neler alınıyor herkes eklerse görerek alırız
kımse gelıp bakmıyo bıle barı cekeyım ben aldıklarımıda ekleyeyım oraya ekleyınce yazarım kızlar
Ben çıkıyorum kızlar..Yemeğe eve gidicem..Sonra gelince de işlere bakarım artık....
Ben çıkıyorum kızlar..Yemeğe eve gidicem..Sonra gelince de işlere bakarım artık....
afiyet olsun canım
bende çıkıyorum kızlar
görüşmek üzere
evet yaa iyi olmuş bence
netteki listeler çok abartılı
burda gerçekte neler alınıyor herkes eklerse görerek alırız
nasıl gırecez bu actıgın konu nerde cnm cok ıı olur valla
MERABA)))BEN KENDİ ÇANTAMI YAZAYIM SANA BENCE GEREKLİ OLANLAR TABİ.BELKİ YARDIMCI OLUR:
1-1 TANE SABAHLIKLI ÖNÜ EMZİRMEYE UYGUN GECELİK
2-1 tane pijama takımı(insanlar ikide bir de dikişe gelir pijama olmaz diyolar sezeryan olursanız dikiş çok altta kalıyo zaten lohusa pijamalarının beli ta midesinde insanın)
3-EMZİRME ATLETİ YADA SÜTYENİ YADA ÖNCEN AÇILAN SÜTYENLER VAR MEMİŞLERİ KÜÇÜK OLAN BAYANLAR HASTANEDE DE DOLGUN VE OLGUN OLAYIM İSTİYOSANIZ BU ÖNDEN AÇILAN EMZİRMEDE KOLAYLIK SAĞLAYAN PUSH UP LARDAN ALABİLİRSİNİZ)
4-TERLİK-HAVLU
5-ÇORAP-DON(LOHUSA KÜLOTLARI VAR BİZZAT KULLANANI GÖRDÜM PEK Bİ RAHAT TAVSİYE EDERİM)
6-GöĞÜS PEDİ -KREMİ(LANSİOOH VAR ONU TAVSİYE EDİYOLAR)
7-KİŞİSEL MALZEMELERİNİZ(MAKYAJ,DİŞ FIRÇASI,TARAK PARFÜM TAÇ,TOKA FOTOĞRAF MAK.VİDEO DOĞUM ŞEKERİ SÜSÜ BALONU VS.VS.)
8-ORKİD(KALIN UZUN OLANINDAN HASTA BEZİNE GEREK YOK TÜM ÖZEL HASTANELERDE ZATEN GEREKLİ OLURSA KENDİLERİ VERİYO)
9-KOLONYA
BU KADAR YETERLİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.KALACAĞIMIZ 2 GECE ZATEN.ZATEN TEK KİŞİLK ODA DA SON DERECE RAHAT GEÇİYO O 2 GÜN KAFAYA DA ÇOK TAKMAYA GEREK YOK BENCE.
selam canlar biz geldik oğluşmla... nasılsınız??![]()
vermese ne yapacak, hamile tişörtleri 50-60 tl.den başlıyo...geçen aldık 2 tane...adam bi hesap etti, sen diyor bunları giyme doktora falan giderken giyersin, benimkilerle idare et bari diye...yoksa astarı yüzünden pahalıya gelecek, çalışıyorum bi de..hergün aynı kıyafeti giymek de olmuyor...
çok güzeller canım maşallah becekriklisin heeslm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr işte bebek şekerimmmmmmmmmmm, ben yaptımmmmmmmnasıl olmuşşşşşşşşşşşşş?????????
mervecim hoşgeldinnnn
hos geldın cnmmmmmmmmmmmm
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr işte bebek şekerimmmmmmmmmmm, ben yaptımmmmmmmnasıl olmuşşşşşşşşşşşşş?????????
mervecim hoşgeldinnnn