• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

KIZLAR YA ŞU SÜPERMENLİ TULUMLAR VAR YA ERKEK BEBEKLER İÇİN GÖRMÜŞSÜNÜZDÜR KESİN:-))))NERDEN BULABİLİRİM BEN ONU YA:-))BAYILIYORUM AMA NETTE FALAN DA GÖREMEDİM:-(((

hiç alan bilen gören var mı????

mothercare sıtesınde var canım ıstanbuldaysan dırek gıdıp alabılırsınde magazasından

deli kocam aradı odayı bosalt dıo yarın almaya gıdıoz odayı fazla bıse yok odada kucuk seyler ama bıt enıgını kaybeder bezler posetler camasır askısı pofffffffffff ben su odayı bosaltıpta gelem canlar ok.. burdayım ama cıkmıyorum :)))))

deli kocam aradı odayı bosalt dıo yarın almaya gıdıoz odayı fazla bıse yok odada kucuk seyler ama bıt enıgını kaybeder bezler posetler camasır askısı pofffffffffff ben su odayı bosaltıpta gelem canlar ok.. burdayım ama cıkmıyorum :)))))

boşalt sende kız ne oflayıp pofluyosun ne güzel bebişe oda alıcaksnız :57:

çok güzeller canım maşallah becekriklisin hee :1: hoşbulduk bu arada :))

hoşbuldum canımm :70:

çok tatlıııııııııııııııııııııııı:69:

ay bayıldım cnmmm yaptıklarına allah hayırlı dogumlar nasıp etsın :69::69::69:

Bayıldımmmm bayıldımmm ellerine sağlıkkkk :) ne kadar zevklisinnn.
teşekkürler kızlarrrrrrrrrrr, Allah hepimize hayırlı doumlar nasip etsinnnnnnnnn
ben geldiiimmmmm :64:
hoşgeldinnnnn

kıslar selamlar
herkes iyidir umarım
bizde idare ediyoruz işte ege geldi mi sabahtan o nasılmış başka dr a giden varmıydı

Back
X