2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlaarrrr
biliyosunuz geçen hafta raporluydum, dün doktor kontrolüm vardı, durumumda kötüye giden bişey yok çok şükür ama doktorcum bu hafta da çalışmamamı istedi ve yine rapor verdi, başka bi deyiişle doğum iznine erken çıkmış oldum...artık evde çok yorulmadan İnci tanemi bekleyecem...zaten 2 satır ev işi yapmaya kalksam hemen kasılmaya başlıoyrum onun için günümün çoğu yatarak geçiyo..ve bu istirahat durumum doğuma kadar devam edecekmiş. doktorumun öncelkli macı da bebişi minimum 36. haftaya kadar içerde tutabilmek...
kızım da iyiymiş çok şükür yalnız hala inatla yüzünü göstermiyor cadı...hatta dün doktor usg ile bkarken tam adamın elinin altına 3 tane tekme geçirdi ki sormayınadam bile şoka girdi....
onun dışında abam sağolsun puset alacakmış modelleri tavsiye edilenleri inceliyorum, eşimin patronlarından biri de ana kucağı alacakmış....ben de evdeki kıyafetleri yıkıyom bi yandan ama ütüleyebilirmiyim bilemiyom...artık teyzemlerden felan yardım isterim
ay amma konuştum heee herkes tikkat etsinn kendinee öpüyomm

oh maşallah iyice dinlen

saol canım, aslında her zaman olmuyorda babamda öle olunca tedirgin oldum biraz, dr da hamilelikten dedi işte
sende geçtimi olmuyormu şimdi

yananı görür allah :)
ne oldu kız

evet geçti tuzlu yemiyorum tatlı abur cubur amurişi yemiyorum bana üç ay bittikten sonra
hormon sorunlarım yüzünden diyet vermişti sanırım onun etkisi var

iyi olmana sevindim. Olsun erken çıkman hayırlı olmuş izin için. Bende bu ayı bitireyim diye bakıyorum..... ütü işini biraz zorlamadan yapabilirsin

erken izin çok iyi oluyo aslında keşke çalışan bütün kızların erken ayrılma imkanı olsa

İshalmi oldun sende benim gibi canım valla muz falan fayda etmezse akşam hemen pirinç lapası ye beni o kesmişti doktoruma dedim ishal oldum aramadım sizi üç gün olursa muhakkak ara dedi iki günğn var :)))))))))

Fatma midemiz yukardaya artık heryenen bogazda süt iç iyi gelirrrr

benmde yanıyor midem boğazım..... Herbiryanım:26::26:

Ama ne yapayım kız baksana feryat figan diline vurdu

yangın ayşeler

yaa kızlar şu ygs iptal olmasın yaaa yanarız gidemeyiz bi yere hilmi izne ayrılamaz bende gidemem kalırız burda yaaa :84::84:

benmde yanıyor midem boğazım..... Herbiryanım:26::26:

Ama ne yapayım kız baksana feryat figan diline vurdu

canım mide yanması bendede geçmedi geçen çarpıntı başlarda çarpıntım çok fazlaydı da onu konuşuyoduk mide yanmamı sadece lansor geçiriyo doktor bir tane içebilirsin dedi ama içmek istemediğim için çekiyorum

biz geldikkkkkkkkkkkkkkkk, hla rüyamın şokundayım kızlar yaa : spor salonu gibi bi yer vardı kocaman, içerde bi sürü hamile kadın, hepsi yerlere serilmiş, kimi normal doğuruyo, kimini sezeryan yapıyolar, öyle perde falan yok herşey ortada... gerçek gibiydi yaaaa, uyandım, nasıl korkmuşum

çok kafamıza takıyoruz ya görüyoruz böyle saçma sapan rüyalar, hiçç yorumlamaya bile gerek yok korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…