hilmiyle alakalı olsa varmı çaresi daha 3 ay vakti var en az :d:d:dd
günaydın arkadaşlaarrrr
biliyosunuz geçen hafta raporluydum, dün doktor kontrolüm vardı, durumumda kötüye giden bişey yok çok şükür ama doktorcum bu hafta da çalışmamamı istedi ve yine rapor verdi, başka bi deyiişle doğum iznine erken çıkmış oldum...artık evde çok yorulmadan İnci tanemi bekleyecem...zaten 2 satır ev işi yapmaya kalksam hemen kasılmaya başlıoyrum onun için günümün çoğu yatarak geçiyo..ve bu istirahat durumum doğuma kadar devam edecekmiş. doktorumun öncelkli macı da bebişi minimum 36. haftaya kadar içerde tutabilmek...
kızım da iyiymiş çok şükür yalnız hala inatla yüzünü göstermiyor cadı...hatta dün doktor usg ile bkarken tam adamın elinin altına 3 tane tekme geçirdi ki sormayınadam bile şoka girdi....
onun dışında abam sağolsun puset alacakmış modelleri tavsiye edilenleri inceliyorum, eşimin patronlarından biri de ana kucağı alacakmış....ben de evdeki kıyafetleri yıkıyom bi yandan ama ütüleyebilirmiyim bilemiyom...artık teyzemlerden felan yardım isterim
ay amma konuştum heee herkes tikkat etsinn kendinee öpüyomm
saol canım, aslında her zaman olmuyorda babamda öle olunca tedirgin oldum biraz, dr da hamilelikten dedi işte
sende geçtimi olmuyormu şimdi
yananı görür allah :)
ne oldu kız
ucundan acuk:))))))))))))
iyi olmana sevindim. Olsun erken çıkman hayırlı olmuş izin için. Bende bu ayı bitireyim diye bakıyorum..... ütü işini biraz zorlamadan yapabilirsingünaydın arkadaşlaarrrr
biliyosunuz geçen hafta raporluydum, dün doktor kontrolüm vardı, durumumda kötüye giden bişey yok çok şükür ama doktorcum bu hafta da çalışmamamı istedi ve yine rapor verdi, başka bi deyiişle doğum iznine erken çıkmış oldum...artık evde çok yorulmadan inci tanemi bekleyecem...zaten 2 satır ev işi yapmaya kalksam hemen kasılmaya başlıoyrum onun için günümün çoğu yatarak geçiyo..ve bu istirahat durumum doğuma kadar devam edecekmiş. Doktorumun öncelkli macı da bebişi minimum 36. Haftaya kadar içerde tutabilmek...
Kızım da iyiymiş çok şükür yalnız hala inatla yüzünü göstermiyor cadı...hatta dün doktor usg ile bkarken tam adamın elinin altına 3 tane tekme geçirdi ki sormayınadam bile şoka girdi....
Onun dışında abam sağolsun puset alacakmış modelleri tavsiye edilenleri inceliyorum, eşimin patronlarından biri de ana kucağı alacakmış....ben de evdeki kıyafetleri yıkıyom bi yandan ama ütüleyebilirmiyim bilemiyom...artık teyzemlerden felan yardım isterim
herif patlamyaa hazır bomba gibi ucunu göstersem durduramam
günaydın arkadaşlaarrrr
biliyosunuz geçen hafta raporluydum, dün doktor kontrolüm vardı, durumumda kötüye giden bişey yok çok şükür ama doktorcum bu hafta da çalışmamamı istedi ve yine rapor verdi, başka bi deyiişle doğum iznine erken çıkmış oldum...artık evde çok yorulmadan İnci tanemi bekleyecem...zaten 2 satır ev işi yapmaya kalksam hemen kasılmaya başlıoyrum onun için günümün çoğu yatarak geçiyo..ve bu istirahat durumum doğuma kadar devam edecekmiş. doktorumun öncelkli macı da bebişi minimum 36. haftaya kadar içerde tutabilmek...
kızım da iyiymiş çok şükür yalnız hala inatla yüzünü göstermiyor cadı...hatta dün doktor usg ile bkarken tam adamın elinin altına 3 tane tekme geçirdi ki sormayınadam bile şoka girdi....
onun dışında abam sağolsun puset alacakmış modelleri tavsiye edilenleri inceliyorum, eşimin patronlarından biri de ana kucağı alacakmış....ben de evdeki kıyafetleri yıkıyom bi yandan ama ütüleyebilirmiyim bilemiyom...artık teyzemlerden felan yardım isterim
benmde yanıyor midem boğazım..... Herbiryanım:26::26:evet geçti tuzlu yemiyorum tatlı abur cubur amurişi yemiyorum bana üç ay bittikten sonra
hormon sorunlarım yüzünden diyet vermişti sanırım onun etkisi var
bunu sen mi diyosun egeee
DOKTOR SANA DİYOR GERME KENDİNİ BEN DÜN HALLETTİM İŞ GÖREBİLİR RAPORUMU VERDİM İŞYERİME
GÜNAYDIN CNM
GÜNAYDIN FISTIK
BEN ISISRGANOTUNU KAYNATIP İÇİNE ŞEKER KOYARAK MANDA GİBİ SÜT VERDİM EYLÜLE. BİRİNİ EMERKEN DİĞER GÖĞSÜM KAYNARDI FIKIRIRDIREZENE DE İYİ GAZ SANCISINI ALIYOR VE SAKİNLİK YAPIYOR
NERDEN.. BOĞAZIN MI YOKSA????????????????????? HİLMİYLE ALAKALI Bİ DURUM MU
evet geçti tuzlu yemiyorum tatlı abur cubur amurişi yemiyorum bana üç ay bittikten sonra
hormon sorunlarım yüzünden diyet vermişti sanırım onun etkisi var
benmde yanıyor midem boğazım..... Herbiryanım:26::26:
Ama ne yapayım kız baksana feryat figan diline vurdu
bende diyetteyim 2 haftadır
ama ara ara oluyordu zaten inş. o da geçer
biz geldikkkkkkkkkkkkkkkk, hla rüyamın şokundayım kızlar yaa : spor salonu gibi bi yer vardı kocaman, içerde bi sürü hamile kadın, hepsi yerlere serilmiş, kimi normal doğuruyo, kimini sezeryan yapıyolar, öyle perde falan yok herşey ortada... gerçek gibiydi yaaaa, uyandım, nasıl korkmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?