2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gördüğümüz rüyalar bak yaaa. buda toplucasını görmüş

arkadaşlar şimdi gülben ergen e biri çıktı.. o kadar güzel şeyler söylediki..Elini masaya vuran baba modeli geride kaldı , çocuklarla arkadaş olabilmek onları dinlemek destek olmak çok çok önemli dio..eğer sert bi baba modeli anne modeli olursanız çocukların sadece ellerinden tutarsınız kalbinden yüreğinden tutamazsınız dior..sonrada babalar yanlız kalıo ileri ki yaşlarda...AYYYYY O KADAR DOĞRU Kİ BİZ HEP BABAMIZDAN KORKARAK ÇEKİNEREK BÜYÜDÜK.. SAYGI GÜZEL BİŞEY AMA NE VARDI SANKİ ARKADAŞLARIMLA ARAMDA GEÇEN HERŞEYİ BİLSEYDİ BABAM YADA ANNEM !!! ÇOK YAZIK..

aynen katılıyorum

hoş geldiniz
ben önceden hiç rüya görmezdim :)
hamilelikte o kadar garip garip rüyalar görmeye başladım ki sabah uyanıp yuh artık diorum :)
korkulacak hiç bişey yok valla hepimizde bu duru var heralde

neyse kızlar ben kaçıyorum evi toparlıyım sonra görüşmek üzere... Allah'a emanetsiniz...

hoş geldiniz
ben önceden hiç rüya görmezdim :)
hamilelikte o kadar garip garip rüyalar görmeye başladım ki sabah uyanıp yuh artık diorum :)
korkulacak hiç bişey yok valla hepimizde bu duru var heralde
hoşbulduk cnm . beynimize yer etmiş doğum korkuları nolcak, doğurana kadar böyle...

benim annem öyleydi halada öyle kadın bir gram değişmiyo babam şeker gibi insan yaaa bayılıyorum adama

hamile psikolojisi işte :)
esra şekerleri bende sipariş vermeye karar verdim
ama biz hala isme karar veremedik
o yüzden bekliyorum
sen yapmaya başladınmı
ohoooo :) volveron siparişlerini verdi bile :)bulun bir an önce isminizi, biz de gerçi yeni bulduk sayılır ismimizi...
evet yapmaya başladım, 50 tanesinin tüllerine lavanta koyup kurdelayla bağladım bile ilk bu işlemi yapıp en son kelebeklerini silikonluycam ,,, en son da kartlarımızı zımbalıycaz... sen kartımı gördünmü?

Eklentiler

• $krt12..webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 17
günaydın kıslar

herkes iyidir umarım benim bugün çok boğazım ağrıyor kasıklarımda da bir ağrı var aslında 3 gündür var ama artık rahatsız olmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…