biz geldikkkkkkkkkkkkkkkk, hla rüyamın şokundayım kızlar yaa : spor salonu gibi bi yer vardı kocaman, içerde bi sürü hamile kadın, hepsi yerlere serilmiş, kimi normal doğuruyo, kimini sezeryan yapıyolar, öyle perde falan yok herşey ortada... gerçek gibiydi yaaaa, uyandım, nasıl korkmuşum
arkadaşlar şimdi gülben ergen e biri çıktı.. o kadar güzel şeyler söylediki..Elini masaya vuran baba modeli geride kaldı , çocuklarla arkadaş olabilmek onları dinlemek destek olmak çok çok önemli dio..eğer sert bi baba modeli anne modeli olursanız çocukların sadece ellerinden tutarsınız kalbinden yüreğinden tutamazsınız dior..sonrada babalar yanlız kalıo ileri ki yaşlarda...AYYYYY O KADAR DOĞRU Kİ BİZ HEP BABAMIZDAN KORKARAK ÇEKİNEREK BÜYÜDÜK.. SAYGI GÜZEL BİŞEY AMA NE VARDI SANKİ ARKADAŞLARIMLA ARAMDA GEÇEN HERŞEYİ BİLSEYDİ BABAM YADA ANNEM !!! ÇOK YAZIK..
biz geldikkkkkkkkkkkkkkkk, hla rüyamın şokundayım kızlar yaa : spor salonu gibi bi yer vardı kocaman, içerde bi sürü hamile kadın, hepsi yerlere serilmiş, kimi normal doğuruyo, kimini sezeryan yapıyolar, öyle perde falan yok herşey ortada... gerçek gibiydi yaaaa, uyandım, nasıl korkmuşum
psikolojilerde alt üst olduçok kafamıza takıyoruz ya görüyoruz böyle saçma sapan rüyalar, hiçç yorumlamaya bile gerek yok korkma
kız hani felaket zamanlarında milleti spor salonlarına topluyolar ya, battaniyeler falan, aynı öyleydigördüğümüz rüyalar bak yaaa. buda toplucasını görmüş
hoşbulduk cnm . beynimize yer etmiş doğum korkuları nolcak, doğurana kadar böyle...hoş geldiniz
ben önceden hiç rüya görmezdim :)
hamilelikte o kadar garip garip rüyalar görmeye başladım ki sabah uyanıp yuh artık diorum :)
korkulacak hiç bişey yok valla hepimizde bu duru var heralde
arkadaşlar şimdi gülben ergen e biri çıktı.. o kadar güzel şeyler söylediki..Elini masaya vuran baba modeli geride kaldı , çocuklarla arkadaş olabilmek onları dinlemek destek olmak çok çok önemli dio..eğer sert bi baba modeli anne modeli olursanız çocukların sadece ellerinden tutarsınız kalbinden yüreğinden tutamazsınız dior..sonrada babalar yanlız kalıo ileri ki yaşlarda...AYYYYY O KADAR DOĞRU Kİ BİZ HEP BABAMIZDAN KORKARAK ÇEKİNEREK BÜYÜDÜK.. SAYGI GÜZEL BİŞEY AMA NE VARDI SANKİ ARKADAŞLARIMLA ARAMDA GEÇEN HERŞEYİ BİLSEYDİ BABAM YADA ANNEM !!! ÇOK YAZIK..
neyse kızlar ben kaçıyorum evi toparlıyım sonra görüşmek üzere... Allah'a emanetsiniz...
görüşürüz canem, sende Allah a emanetsin...neyse kızlar ben kaçıyorum evi toparlıyım sonra görüşmek üzere... Allah'a emanetsiniz...
neyse kızlar ben kaçıyorum evi toparlıyım sonra görüşmek üzere... Allah'a emanetsiniz...
hoşbulduk cnm . beynimize yer etmiş doğum korkuları nolcak, doğurana kadar böyle...
ben burdayımmm:79:
herkes nerdeeeeeeeee
ohoooo :) volveron siparişlerini verdi bile :)bulun bir an önce isminizi, biz de gerçi yeni bulduk sayılır ismimizi...hamile psikolojisi işte :)
esra şekerleri bende sipariş vermeye karar verdim
ama biz hala isme karar veremedik
o yüzden bekliyorum
sen yapmaya başladınmı
bir sessizlik oldu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?