- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
kızlaaar izninizle ben kaaçr, çok çok öpüyorum herkesiiiii
hoşbulduk canım... kızlar benim bi eczacı ark. var gçen sen doğum yaptı dedi kaç kilo aldın dedim 14 kilo şimdiyekadarazmış diyo ben doğuma 30 kiloyla girdim , şuan görseniz bacakları çırpı gibi... veriliyor ya, hamililelikte alınan kilolar veriyor...
benimki de hep zayıf gibi geliyor, burada bana gün olarak çok yakın birileri de yok kıyas imkanım olmuyor. sitelerde de ortalama veriyorlar tabi, doktorum normal diyor, ona güveniyorum ben de.. aslında hata yapıyorum kıyas doğru bişey değil neticede bazı bebekler 4ün üzerinde doğuyor bazılar 2,5 doğuyor. sağlıklı olduktan sonra sorun değil de, ben işte kordon meselesinden dolayı böyle tedirgin oluyorum sanırım..
ya bence kıyas yapma bende burdakılerle kıyas yapıodum ama 28. de doktora gıttımde 1200 du doktor 3,5 la 4 arası dogarr gelısımı cok ıyı dedı artık rahatımmm
ee cılek banada 20 hazıran dıyoo ee ozaman ızne cıkıp 2 hafta sonra dogurcazmı?? 40 hafta temmuzza denk gelıyoo offf
ben 4-a lıyım maalesef.
Artık bu haftalardan sonra zaten genetik faktörler devreye giriyor.. Takma sen kilosunu.. Ama ultrason kağıtlarında yazar zaten.. Kilosunun normal olup olmadığını anlarsın.. Orda % şeklinde yazan bir değerde vardır.. Persantil eğrisinde nasıl olduğuu gösterir. %50 den yüksekse zaten iyidir canım..
4-a da ne bende sureklı kadrolu ıscıyım
günaydın herkes iyimi hanımlar
günaydın canımgünaydın herkes iyimi hanımlar
Günaydın Kızlar
Nasılsınız
Günaydın Kızlar
Nasılsınız
Anne sütünü artıran formül...
50 gr. susam tohumu...
50 gr. çörekotu tohumu...
25 gr. ısırganotu tohumunu 1 kg bala karıştırıp sabah öğle akşam birer kaşık aldığınızda anne sütünü artırma özelliği varmış kızlar aklınızda bulunsun ben telefonuma kaydetmiştim...
günaydın herkes iyimi hanımlar
Günaydın Kızlar
Nasılsınız
Bunların hepsini bilmiyorum ama doğumdan sonra bol bol ısırganotu çayı içmek lazım, kadın hastalıklarına falan çok iyi geliyor.. İnsanın içini temzliyor.. Birde en çok sütü Ahmet Maranki ye göre ayva yaparmış, ayva reçeli yapmak lazımdı aslında ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?