ohoooo :) volveron siparişlerini verdi bile :)bulun bir an önce isminizi, biz de gerçi yeni bulduk sayılır ismimizi...
evet yapmaya başladım, 50 tanesinin tüllerine lavanta koyup kurdelayla bağladım bileilk bu işlemi yapıp en son kelebeklerini silikonluycam ,,, en son da kartlarımızı zımbalıycaz... sen kartımı gördünmü?
günaydın kıslar
herkes iyidir umarım benim bugün çok boğazım ağrıyor kasıklarımda da bir ağrı var aslında 3 gündür var ama artık rahatsız olmaya başladım
kız işte karar veremedik bi türlü sanada sorayım
alya, eylül, alara hangisi
ay kart çok güzelmiş yeyim ben o ezgiyi :9
ay keşke yaa.. Ama 32. Haftada ayırıyorlar ya demek ki doğru bundan sonra işe gelmek zor oluyor. Sen ne güzel rahatladın dimi hem bedenen hem zihinen. Bende istiyorum ama daha var.erken izin çok iyi oluyo aslında keşke çalışan bütün kızların erken ayrılma imkanı olsa
ishalmi oldun sende benim gibi canım valla muz falan fayda etmezse akşam hemen pirinç lapası ye beni o kesmişti doktoruma dedim ishal oldum aramadım sizi üç gün olursa muhakkak ara dedi iki günğn var :)))))))))
fatma midemiz yukardaya artık heryenen bogazda süt iç iyi gelirrrr
herkez yemeğe çıkıyo
bence kesinlikle eylül, söyleniş bakımından en güzeli o... ve bence alya ve alara nın modası geçer, bi süre sonra etkisiz bi isim olur ama Eylül öyle değil, çok hoş naif bi isim, bende eylül ve ezgi arasındaydım, kociş bizim isimlerimizle uyumlu olsun o da 4 harfl iolsun dedi :)kız işte karar veremedik bi türlü sanada sorayım
alya, eylül, alara hangisi
ay kart çok güzelmiş yeyim ben o ezgiyi :9
ay keşke yaa.. Ama 32. Haftada ayırıyorlar ya demek ki doğru bundan sonra işe gelmek zor oluyor. Sen ne güzel rahatladın dimi hem bedenen hem zihinen. Bende istiyorum ama daha var.
he bacım fena ishalim yağlı yememeğe dikkat ediyorum şimdilik baaklım öğlen yemekte ne olcak
canım leblebi alır derler ishali geçmiş olsun bol bol su iç ayrıcaay keşke yaa.. Ama 32. Haftada ayırıyorlar ya demek ki doğru bundan sonra işe gelmek zor oluyor. Sen ne güzel rahatladın dimi hem bedenen hem zihinen. Bende istiyorum ama daha var.
he bacım fena ishalim yağlı yememeğe dikkat ediyorum şimdilik baaklım öğlen yemekte ne olcak
hoşbulduk canım sende hoşgeldinmutfağı topladım geldim...delimavi hoşgeldin
Delimavi hoşgeldin güle güle diycem çünkü yemeğe kaçıcamm.. Inşallah daha beter omaz ishalim
esrysl eylül benim kızımın adı çok güzel bi isim söylenişi ve hanım eklentisi ile uyumlu vee çok zeki oluyorlar biraz inatçılar ama..
Ben kaçtım yemeğe görüşürüzzzzzzzzzz
evet kesinlikle eylül... biliyorum canım gördüm senin şeker ötesi kızını da, maşallah..., eylül, ezgi...bu isimlerin söylenişi kulağa çok hoş geliyo... bu yüzden biz de ezgi yi tercih etttik...Delimavi hoşgeldin güle güle diycem çünkü yemeğe kaçıcamm.. Inşallah daha beter omaz ishalim
esrysl eylül benim kızımın adı çok güzel bi isim söylenişi ve hanım eklentisi ile uyumlu vee çok zeki oluyorlar biraz inatçılar ama..
Ben kaçtım yemeğe görüşürüzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?