2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla kolay gelsin geçicide halletmediniz mi bankaları bacım kurumlara bırakınca zor olur Allah kolaylık versin bu ay baya yoğun kurumlar 3 aylık muhtasar kdv ssk sen nezaman çıkıyosun izine

ayy maşallah kız erkek göbeği gibi seninki yanlarda bişi yok

hoşgeldin ezgi bebek kız isimleri de ne kadar uyumlu demi emir ve ezgi

slm kuzu ya göremiyorum seni iyisndr galiba ya bazen size çok özeniyorum ne güzel çalışıyosunuz bizde evde pinekliyoruz sıkıcı ya istediğim işimi yapamamdımki pöffffffffff

Keşke bende evde otursam kız, otur oturduğun yerde...Gece gündüz çalıştırıyorlar bizi...
Kredi çektim, eğer borcum olmasa dakika durmam, sevmiyorum çalışmayı...Bu aralar işler çok yoğun, eskisi gibi sık sık giremiyorum nete..Özlüyorum ama herkesi..

iyiyi canım senin yoğun dönemin bu ay demi Allah kolaylık versin

karakan sen nasılsın canım içiyomusun tansiyon ilaçlarını hala

esrysl bayılıyorum böyle marifetli hatunlara eline sağlık canım hem ekonomik olur böyle hemde çok şık emek verip yaptığın bişey olması ayrı bir zevktir herhalde

offff off dünyanın düzeni bu galiba eminim çalışsaydım evde oturmayı özledim der gezerdim kimse halinden memnun değil ama çok şükür Rabbime verdikleri için herşeyde bir hayır vardır demi

evettt hemde dört tane günde(((((( dozu az benimkinin 250 mg doktor 32 kadar kullanacaz dedi canım pazartesi randevum ozaman keser belki :))))))

aman nazar değmesinnnnnn

Ayyyy, çok güzelmiş yaa...Çok cici...Bayıldım...Eminim görenler de bayılacaktır...
Sen yaptın dimi bunları, malzemeleri alıp kendim yapacağım diyordun, marifetlisin valla...Bayıldım...
evet canım ben yaptım, ilk numunem bu, malzemelerimi netten sipariş ettim, tanesi 50 kuruşa geliyo, 100 tane yapıcam, harika bi zevk... vakti olan için tabi :) bak volveron da sipariş etti aynı yerden o da kendi yapıcak...

hoşgeldin ezgi bebek kız isimleri de ne kadar uyumlu demi emir ve ezgi
hakkaten bende duyunca aynı şeyi düşünmüştüm

maşallah kuzumuza ya benimde karnım böyle bende çok büyük benimki diyodum demek benden birileri var oleyyyy

Ben bi tuhaf kilo aldım zaten ya, bacaklarda falan hiç kilo yok, üst kısım aldı başını gidiyo..Göbişim de top gibi kocaman önde...

iyiyi canım senin yoğun dönemin bu ay demi Allah kolaylık versin

Çok yoğunuz valla, ama çalışırken hamileliği anlamıyorum günler çabucak geçiveriyor, bi o tarafı iyi..

Biz tembeliz kız, geçicide eksileri yazıveriyoruz o kadar..Benim iznim c.tesi başlıyor, alıcam raporumu ama mayısın 15 inden sonra gidersin, çalışabildiğin kadar çalış diyor patronlar..Yoğun dönemi raporlu geçiremiyorum yani...Rapor paramı erken alabilmek için başlatacağım ama bu hafta raporumu...

Sorma bugün vergi dairesine gittim, ordan da trafik takipe gittim, ehliyet işlemlerim vardı...3 kişi dedi erkek herhalde diyee...Bende gayet tepkili hayır kızım var orda dedim...Kadın diyor, kalçan hiç kilo almamış...Bi de erkek olursa bak artık...

bz geldik tekrardan.... kuzu maşallah kız anammm ne tatlısınız siz öyle kocaman olmuş kızın, genç kız olmuş beee

Aslında fiyat olarak da çok uygun, bende mi sipariş etsem ki...ama şu an yapamam izne çıkınca yaparım ancak...Ama çok güzel olmuş senin yaptıkların, bayıldım ben..

esrysl bayılıyorum böyle marifetli hatunlara eline sağlık canım hem ekonomik olur böyle hemde çok şık emek verip yaptığın bişey olması ayrı bir zevktir herhalde
sağolun kızlar, daha güzelleri sizin ve bebişleriniz olsun... verdiği hazzı ve zevki tarif edemem size... bi anne adayı olan ben, bebeğim için bişeyler yapıyorum...

Son düzenleme:

canım ya keşke son haftalarında çalışmasan da dinlensen bebeğin için çok önemli en azından iş stresinden uzak dur kuzenm dikkat etmedi 34 de doğum yaptı kesinlikle stres çok önemli

evettt hemde dört tane günde(((((( dozu az benimkinin 250 mg doktor 32 kadar kullanacaz dedi canım pazartesi randevum ozaman keser belki :))))))

az kaldı canım içmemek içmekten daha fazla zarar hem artık büyüdü artık bebişlerimizi etkilenmiyorlarmış bu kadar büyüyünce

bz geldik tekrardan.... kuzu maşallah kız anammm ne tatlısınız siz öyle kocaman olmuş kızın, genç kız olmuş beee

Gelinlik kız oldu teyzesi, ama vermiyoruz kimselere....Şimdiden taliplerimiz var..
İnşallah büyüyordur, yarın doktor kontolümüz var bakalım ne diyecek...Sıpam duydu sesini bak, kocaman olmuş dedin ya, atıyo tekmeleri...

hoşgeldin canım

Aslında fiyat olarak da çok uygun, bende mi sipariş etsem ki...ama şu an yapamam izne çıkınca yaparım ancak...Ama çok güzel olmuş senin yaptıkların, bayıldım ben..
valla ben sıkılmadan yapıyorum çok hoşuma gitti, tavsiye ederim... dediğin gibi izne çıktığında yaparsan evde de vaktin geçmiş olur. seri olursan 1 haftada yapılabilcek bişey çünkü.
beğendiğine sevindik biz kızçemle

verme kız, anam benim kızım olsaydı kimseyle dünür olmazdım şimdi bu yazımı okuyanlar der aman senin sidikli kızına mı kalırdık o zaman diye yokkk vermemmmmm vermezdim yani, ama oğluşum oluyo kız analarına duyrulur bebekpoyraz duymasın beni onunla kertmiştik oğluşumu

böyle tekme attırtırırım iştee

canım ya keşke son haftalarında çalışmasan da dinlensen bebeğin için çok önemli en azından iş stresinden uzak dur kuzenm dikkat etmedi 34 de doğum yaptı kesinlikle stres çok önemli

Evet, stres yapmıyorum korkuyorum ama buralarda doğuracam diye..Allahtan evle ofisin arası 2-3 apartman da çok yorulmuyorum..

kuzu yüzünü nasıl gizledin resimde bende ekliyim göbüşü

Canım resme sağ tıkla, birlikte aç yazıyor ya, orda paint seç..Paintte tepede yıldız var, dikdörtgen var, o dikdörtgenle yüzünü işaretle sağ tıkla kes de..Sonra dosya bölümünden farklı kaydet de..Yeni bi isim ver..O kaydettiğin resmi yükle, o zaman yüzün görünmez...
Aslında yapması çok kolay da,anlatınca karışık oldu biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…