2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

erkek açısından kötü kaynana da kötü kaynanadır heee aman bana kaynana demeyin yaa tüylerim diken diken oluyor neyse naparsan öyle yap bacım al iç güveysi anasını satım verme kızını bi yere

Boşver, mevzuyu değiştirelim...Hem sen kaynana olmuycan, anne olucan, çünkü yaşadığın için yaşatmayacaksın eminim ben...

aman yok kıs işin şakası sağlıkla sıhhatle zamanında doğsun kuzular
bende çıkmıştı bi ara enfeksiyon suya katılan ilaç vermişti dr um geçmedi mi ne yaaa sinir oluyorum bu enfeksiyondan

uff akıntıdan kültür yaptılar bişi çıkmadı idrardanda tahlil yaptılar yine çıkmadı gerçi idrar tahlili o en ilkel olanlardan yapıyorlar güvenmiyorum ona çubuklu olanlar varya rengine göre sonuç yazıyorlar midem de bulanıyor 2 gündür

bende de yapıldı idrar tahlili hiçbirşey çıkmıyo en sonki testte işte enfeksiyon çıktı ona da ilaç verdi.
akıntı bende de çok oluyo yaaa sürekli don değiştirmekten bıktım valla

bende de yapıldı idrar tahlili hiçbirşey çıkmıyo en sonki testte işte enfeksiyon çıktı ona da ilaç verdi.
akıntı bende de çok oluyo yaaa sürekli don değiştirmekten bıktım valla

aynen yaa bide huylanıyorum ben çamaşı suyu da koyuyorum makinaya öyle suda bekletiyorum biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…