bende çıkmıştı bi ara enfeksiyon suya katılan ilaç vermişti dr umgeçmedi mi ne yaaa sinir oluyorum bu enfeksiyondan
Maşallah ipekkk, sende büyütmüşsün oğluşu kız...
allah nazardan saklasın inşallah..Çok tatlı çıkmışsın..
erkek açısından kötü kaynana da kötü kaynanadır heeeaman bana kaynana demeyin yaa tüylerim diken diken oluyor neyse naparsan öyle yap bacım al iç güveysi anasını satım verme kızını bi yere
Hatırlatma bacım, nadastayız bizzz....
sağol tatlım hepimizin evlatlarını allah nazardan korusun hepsine sağlıklı hayırlı ömür versin
aman yok kıs işin şakası sağlıkla sıhhatle zamanında doğsun kuzularİnşallah öyle bişey olmaz, ama bana tam 4 doktor kız dedi, oğlan diyen hiç olmadı...Herşeyini de pembe aldım zaten, oğlan olursa yazık pembe pembe kullanır artık...
Herkes diyor zaten sen hastanede doğurmazsın diye...Yok ama, gününde sağlıklı sıhhatlli gelsin kızım öyle gezenti karı gibi sokakta doğmasın, herif yazık benden çekiyo, kızı da ben gibi olursa yandı garibim..
bende çıkmıştı bi ara enfeksiyon suya katılan ilaç vermişti dr umgeçmedi mi ne yaaa sinir oluyorum bu enfeksiyondan
boşver, mevzuyu değiştirelim...hem sen kaynana olmuycan, anne olucan, çünkü yaşadığın için yaşatmayacaksın eminim ben...
uff akıntıdan kültür yaptılar bişi çıkmadı idrardanda tahlil yaptılar yine çıkmadı gerçi idrar tahlili o en ilkel olanlardan yapıyorlar güvenmiyorum ona çubuklu olanlar varya rengine göre sonuç yazıyorlar midem de bulanıyor 2 gündür
bende de yapıldı idrar tahlili hiçbirşey çıkmıyo en sonki testte işte enfeksiyon çıktı ona da ilaç verdi.
akıntı bende de çok oluyo yaaa sürekli don değiştirmekten bıktım valla
bende de yapıldı idrar tahlili hiçbirşey çıkmıyo en sonki testte işte enfeksiyon çıktı ona da ilaç verdi.
akıntı bende de çok oluyo yaaa sürekli don değiştirmekten bıktım valla
maşallah oğluşuna ve sana canım Allahım nazardan saklasın hepsini
ne gülüyon kız senide görücez sende olmuyomu hiç
ne gülüyon kız senide görücez sende olmuyomu hiç
aynen yaa bide huylanıyorum ben çamaşı suyu da koyuyorum makinaya öyle suda bekletiyorum biraz
dimiii ayy bu günleri anar güleriz artık kızz
Bu topikteki herkes doğuracak,
kuzu deliliğiyle,
ağa kilo kısıtlaması ve geçmeyen enfeksiyonuyla,
merve de tuvalete gitmesiyle anılacakkkk.....Hatta gidememesiyle...
Herkesin var bi anılma durumu esprili olarak...
Kız o sana gülmüyo, kendi haline gülüyooo...
benim gülme sebebim seninde benden olman şekerim ama benim don değiştrme sebeplerim farklı bilen bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?