2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bana bişi kalmadı ozaman kız.. çok sağol canım 313 oluyor zaten... Sen de başka dua et istersen..

evet kızalr bi anda bende diycektim dıua bitti. Bizde başka dua edelim.
Allah kabul etsin.
Burası çok güzel bir yer yaa.

öyküm duasını ederken rica etsem özellikle efe bebek için ve diğer bebekler içinde dermsin.

6 kişi oldu kızlar..
Kuzu...50
delimavi...50
ysmbtg....50
merve,,,50
yelkovan...50
ben...63

yanlışlık yok herhalde... Sabah konuşuruz ben duasını yaparım... Ay inşallah bişey çıkmaz kızlar...

Canım ben yarın doktora gidicem sabah gelmeyeceğim işe..Merak etmeyin ama, akşam okurum mutlaka..Gelince hber verirrim artık..

Tabi tabi... hepinizi derim kızlar... ama bu özellikle Efe için.. Allah onu annesine babasına bağışlasın..

6 kişi oldu kızlar..
Kuzu...50
delimavi...50
ysmbtg....50
merve,,,50
yelkovan...50
ben...63

yanlışlık yok herhalde... Sabah konuşuruz ben duasını yaparım... Ay inşallah bişey çıkmaz kızlar...

yarın sabah giremeyebilirim garantı okurum ben 50, sorun yok...

Canım ben yarın doktora gidicem sabah gelmeyeceğim işe..Merak etmeyin ama, akşam okurum mutlaka..Gelince hber verirrim artık..

Tabi canım zaten ben okunmuş kabul ediyorum bunları okuyamayan olursa haber verir... Öyle diyelim o zaman.. Ben bu akşam okurum zaten...

Öyküm ben de bi 13 tane okiyim bari seninkinden, başka dua bilmiyorum zaten.. sen 50 oku olur mu

Tamam canım o zaman 7 kişi olduk bak güzel oldu böyle... Allah hepimizin dualarını kabul etsin... ne olur bir sorun çıkmasın... Bunu okuyalım tefriciye de okuruz Merve.. Hepimizin sağlıklı doğum yapması için... Bana uyar...

bodrum arkadaşımıza allahtan sabır ve güç
minik efesinede acil şifalar diliyorum rabbimden
kızlar okunacak bir dua varsa adedi filan önemli değil okumaya hazırım ben

inşallah canım inşallah sonunda sesimi duyan oldu

kızlarrrrrrrr...yeni geldim..geçmişi inceleyemedım, ne okuyosunuz?? ne için okuyosunuz?? kısaca sölermısınızz bana da??? bende katılabilirim....

Kuzu hayırlı haberleri ile gel, neşe getir inşallah yarın topiğe

İnşallah canım güzel haberlerle geliriz ama, topiğin neşesi efenin güzel haberleriyle gelecek inşallah...
Ben inanıyorum bu kadar hamileyiz, dualarımız kabul olur inşallah...
Hem sonuçta Allahın dediğinden öte bişey yok, bana % 90 düşecek dediler, alalım dediler de tutundu sıpam...Mucize işte bunlar, inşallah böyle güzel bi mucize de bodrumdan gelecek...

inşallah canım inşallah sonunda sesimi duyan oldu

ben de katılırım demiştim... eğer okunacaksa efe için onu da bir yandan okuyabiliriz katılacaklarla, adet önemli değil benim için bi şekilde yetiştirmye çalışırım kızlar. topik için de ayrıca okuruz ne dersiniz?

şu dua bi bitsin hemen başlarız canım sağol Allah razı olsun... Tefriciye okunsa çok iyi olur...

geldim geldim kaç kişiyiz merve 4444 için eşit miktar bölüp o kuyalım

Merve sende onu organize et istersen 4444 tefriciye de okuruz... Ben onu pek bilmiyorum ama öğrenir okurum sorun değil kaç tane isterseniz okurum..

Tefriciye bilmiyorum ama bi abla var sohbetlere gidiyor orda dağıtırım demişti organize edin merve bende söylerim ablaya. Onuda topik için okuyalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…