okuyalım canım...geldim geldim kaç kişiyiz merve 4444 için eşit miktar bölüp o kuyalım
Merve sende onu organize et istersen 4444 tefriciye de okuruz... Ben onu pek bilmiyorum ama öğrenir okurum sorun değil kaç tane isterseniz okurum..
Tefriciye bilmiyorum ama bi abla var sohbetlere gidiyor orda dağıtırım demişti organize edin merve bende söylerim ablaya. Onuda topik için okuyalım
Bodrum81'in bebeğinde sorun çıkmış da canım ona ayetel kürsi okuyoruz...
Tefriciye bilmiyorum ama bi abla var sohbetlere gidiyor orda dağıtırım demişti organize edin merve bende söylerim ablaya. Onuda topik için okuyalım
durumu anlayabilmek için biraz baktım geçmişe, gördüm bodrumun yazdıklarını..çok üzüldüm yaa
bende okurum ayetel kürsi. 50 tane okurum. bugun okumak şartmı?
tamam EGEcim ben de dağıtırım... kızlarrr 1000 tane ben alıyorum yarından itibaren başlıyoruz... alan varsa bana bildirsin lütfen....
tamam EGEcim ben de dağıtırım... kızlarrr 1000 tane ben alıyorum yarından itibaren başlıyoruz... alan varsa bana bildirsin lütfen....
ben 500 tane alalyım canım... yanlız süre koyalım da... bitirmek zaman alabilir dimi.. Şu zamana kadar diyelim...
canım dua dağıtıldı bitti. Tefriciyeye başlıyoruz almak istersen miktarını bildir bize... hepimiz için okuycz bu sefer...
1000 tanede bana yazabilirsin merve çabuk okurum
tamam şimdiden 1500 tane oldu bile, bu hafta değil haftaya cumaya bitsin olur mu???
benim devam eden tefriciyem var..
devamında okuyacaklarımın niyetini hem kendi duamın devamı için, hemde burdakı arkadaşlar için okusam olur değil mi???
500 tane okurum.ne zamana kadar bitirmek gerekiyo bu sayıyı?
tamam egecim ben de dağıtırım... Kızlarrr 1000 tane ben alıyorum yarından itibaren başlıyoruz... Alan varsa bana bildirsin lütfen....
ben okudum 50 tanemi öyküm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?