2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

DUANIN manası

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

geldim geldim kaç kişiyiz merve 4444 için eşit miktar bölüp o kuyalım
okuyalım canım...
Merve sende onu organize et istersen 4444 tefriciye de okuruz... Ben onu pek bilmiyorum ama öğrenir okurum sorun değil kaç tane isterseniz okurum..

tamam organize ederim canım... ne demek, yalnız benim pc arada bi kafayı yiyo giremiyorum buraya... benim olmadığım zaman fatoş ilgilenir... gerekirse veririm şifremi fatoşa...

Bodrum81'in bebeğinde sorun çıkmış da canım ona ayetel kürsi okuyoruz...

durumu anlayabilmek için biraz baktım geçmişe, gördüm bodrumun yazdıklarını..çok üzüldüm yaa
bende okurum ayetel kürsi. 50 tane okurum. bugun okumak şartmı?

Tefriciye bilmiyorum ama bi abla var sohbetlere gidiyor orda dağıtırım demişti organize edin merve bende söylerim ablaya. Onuda topik için okuyalım

tamam EGEcim ben de dağıtırım... kızlarrr 1000 tane ben alıyorum yarından itibaren başlıyoruz... alan varsa bana bildirsin lütfen....

Tefriciye bilmiyorum ama bi abla var sohbetlere gidiyor orda dağıtırım demişti organize edin merve bende söylerim ablaya. Onuda topik için okuyalım

Kızlar bilgisayara yeni baktım dua okuyorsunuz tefriciye yi bende ezbere bilmiyorum lakin kitaptan bakarak okuruz

durumu anlayabilmek için biraz baktım geçmişe, gördüm bodrumun yazdıklarını..çok üzüldüm yaa
bende okurum ayetel kürsi. 50 tane okurum. bugun okumak şartmı?

canım dua dağıtıldı bitti. Tefriciyeye başlıyoruz almak istersen miktarını bildir bize... hepimiz için okuycz bu sefer...

tefriciye okumak isteyenler bana miktarını özel msjla atsınnn... gözümden kaçabilir, sayısı çok önemli sayı atmayalımmm

canım dua dağıtıldı bitti. Tefriciyeye başlıyoruz almak istersen miktarını bildir bize... hepimiz için okuycz bu sefer...

benim devam eden tefriciyem var..
devamında okuyacaklarımın niyetini hem kendi duamın devamı için, hemde burdakı arkadaşlar için okusam olur değil mi???
500 tane okurum.ne zamana kadar bitirmek gerekiyo bu sayıyı?

Merve ben de okurum kaç tane verirseniz okurum, ne kadar çok kişi okursak o kadar makbul olur derler...
Sayıyı sen belirle okurum ben de mutlaka..

Son düzenleme:

tamam canım bu cuma değil bir dahaki cumaya kadar... 3000 oldu şimdiden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…