Canlarım bende toparlıyım işleri. Herkese iyi akşamlar.. Yarın görüşmek üzere hoşçakalınnn
inşallah canım hayırlısı bakalım.
bakalım bizim başımıza neler gelecek. bebekler doğsun zaman neler gösterecek.
belki biz de bırakmak zorunda kalırız işi belli mi olur :26:
öyküm şimdi de tansiyonun çkacak sinirlenme düşünme eskileri. Yarın bi konuş bakalım. Allah yardım eder.. Takma kafana olmadı aslı okula gitmez bi kaç gün eşin idare eder. Allah dermansız dert vermesin
aynen wylma banada bi kutu daha verdi antibiyotk.. Ne yapalım içicez artık..
ay cnm ya ne demek sizi sıktım biz dertleşiyoruz birbirimizle.. Kız yolla aslıyı bana annem onada bakar.. Bazı anneler öyledir önce kendileridir. Benim annem için önce çocukları ve kocası gelmiştir herzaman .. Allah annemi başımdan eksik etmesin. Sende eğer yatman gereecekse eşin izin alır aslıyı okula yollar.. Sağlık önemli..
gule gule cnmmmm iyi haberlerle gelçıkıyorum ben kıslar yarın izmirin yollarına düşeceğim oğluşumu görmeye hoşçakalın
allerji illetini 9 senedir çekiyorum ben de.
rezalet. sürekli mendille geziyorum. gıcık bir durum.
çabucak toparlanırsın antibiyotiklerle.
sıkma canını.
Canlarım bende toparlıyım işleri. Herkese iyi akşamlar.. Yarın görüşmek üzere hoşçakalınnn
kızlar ben çıkıyorum.
iyi akşamlar hepinize.
Kızlar aslında ben Bodrum un bebeği için duamızı yaptım demek için girmiştim ama nelere daldım.. Neyse duamızı ettik Allah herkesin dualarını kabul etsin.. Efe bebeğe de acil şifalar versin inşallah...
bende ettım dua cok ettım hemde ay bır tuhaf oldum ederkende ınsallah bıse olmıcak kuzucuguma
slm kızlar bugün giremedim pek annem vardı sonra dışarı çıktık yağmura yakalandım ayaklarım heryerm su içinde kaldı hasta olmam inş ya sizde ne var ne yok kuzuyu gördüm maşallah bebeğine gayet iyiymiş
kızlar slm yemeğimi yaptım geldim napıyosunuz
ben hastayım cnm ya ne zaman ıyı oldumkı bu seferde enfeksıyon grıp kusma ates((((
ayyyyyyy ya bugn herkes grip gibi korktum şimdi bende olmayaydım çok geçmiş olsun zaten hamilelikten halsizlik hat safhada bide grip çok zor düşünemiyorum çoook geçmiş olsun
erken doğum yapan arkadaşlar ne durumda canım bebekleri iyi mi? kaç haftalık doğum yaptılar inşallah birşey olmamıştır bebeklere yaMerhabalar, bende Temmuz annesi olacağım inşallah. Arada sizleri takip ediyordum.Bodrum arkadaşımızın yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm. Biliyorsunuz biz de Temmuz annelerinden daha önce bir arkadaşımızın gebeliği sonlandırılmıştı ve yine 2 arkadaşımız da erken doğum yaptı. Bunlar oldukça inanın insan ister istemez çok etkileniyor. Allah'ım inşallah evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip eder...
Bodrum arkadaşımız içinde bildiğim tüm duaları okuyacağım.İnşallah herşey yoluna girer ve sağsalim evladını kucağına alır.
Bu arada Bodrum arkadaşımız Namık Demir hocayı ve Kent hastanesini tercih etmekte iyi bir karar vermiş. Bende tüm takiplerimi orada yaptırıyorum. Dilerim hakkında hayırlısı olur ve güzel haberlerle gelirsin inşallah.
Hepimize güzel bir hamilelik dönemi diliyorum arkadaşlar.
erken doğum yapan arkadaşlar ne durumda canım bebekleri iyi mi? kaç haftalık doğum yaptılar inşallah birşey olmamıştır bebeklere ya
bizim 2010mart topicinde de erken doğumlar olmuştu.. her topicte çıkıyor illaki umarım burda en erkeni 36 hafta olsun dilerim
Şeker düzene girmiyor diyordum ya kızlar ondan işte... Bir anda düşüyor şekerim.. Bir anda yükseliyor.. Bu gün vucudumdaki tüm su boşaldı sanki... Hiç iyi değilim 2-3 gündür de ondan...Şeker ölçümlerim çok fena diyordum ya... İnsülini ayarlamak için.. annemde yattı sırf bu yüzden hastanede ama ben yatamam ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?