2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ege cok sevındım bacımmm benım delı herıfte temmuzda ust kademe rutbe alyo bızdede maas ne kadar fark eder bılmem olsa olsa kumsalın bez parası olur

kız adam rafet el romanın şarkılarını seviyo diye jest yapmıştım ama hatırlamıyo bunak

Çok olmuştur belki kız nişanlanalı...Kaç sene oldu ???

Bn bitek düğün şarkımızı hatırlıyorum.İmkansız aşk çalıyordu, niyeyse hiç evleneceğimize ihtimal vermediğimizden o şarkıyı istemiştik...

bizimkide hastalıkta saglıkta sarkısıydı gecen temmuzda evlenınce sarkı eskı gıbı gelmıo hatırlması gayet normal

kızlar bu arada ben p.tesi dra gidicem ya öğleden sonra anca gelirim buraya merak etmeyiniz ok

11.10.2009 da nişanlandık rafetten bana sen lazımsın çalmıştı düğün şarkımızda yine rafetten seni seviyorum du

Onu geçtim de, benim bide annem gelecek, kadının ne zaman gideceği de belli değil...
O öbür odadayken eim mümkün değil yanaşmaz bana...Bizim nadas 1 seneyi bulacak sanırım...

bende kayınvalidegil geldiğinde eşime yanaşmam. annemler zaten bizde kalmaz 2 adımlık yer annemlerin evi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…