2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yakamoz alemsin vallah, bakalim oynayacakmisin o gün gelsinde... ben korkusunu cekiyorum yani düsünmek istemiyorum agrim olacak diye ama gelsin zamanda kucagima alayim diyorum artik evet mayis bi girsin baslariz burda konusmaya dedigin gibi...insallah herkes icin hayirlisi olur, saglikla kucagimiza aliriz insallah...

heheh sancının şiddetine bağlı canımcım sadece doğum belirtisi olacak kadar sancı olursa yaşasın bebek geliyo diye oynayabilirim hani ben o kadar büyütmüyorum gözümde bi gün sancı çekecem sonra bebeğim doğacak diyorum ( korkuyorum dedikçe büyür gözünde kolay olacagını düşün kolay olsun ) inşallah 2 ay sonra doğum haberlerini almaya başlarız topiğin bebeklerinin, hayırlısıyla hepsi sağlıklı, zamanında ve annelerini yormadan kolayca doğar inşallah

hastane çantaları hazırlanıo muu ne durumdasınız...

ben hala hazırlamadım ya:26: sürekli erteliyorum nedense. bebeğin eşyalarını yıkasam yine kirlenecekmiş gibi geliyor. ama yavaş yavaş başlamalıyım artık... sen hazırladın mı??? dalinin deterjanını aldım ben iyi midir acaba??

yoğurt makinesi 38 liraya düşmüş canım. nasılsın? dün bana kızmışsın, cevap yazdım ama çıkmışsın:)))

yok canım est.espriydi ben hiç sana kızarmıyım, sen doğumu izmirdemi yapacaksın canım arkadaşım

kirlenmez merak etme, kapalı yerde durduğu sürece bişey olmaz,
şimdi bi yerde okudum dalinin sıvı deterjanı çok toz çıkarıyomuş çamaşırdan,
doğrusu bende merak ediyordum...

sabun tozuyla deterjan arasında kararsız kaldım.

ben omo baby aldım ve onla yıkadım tüm bebeğin eşyalarını, gerçekten süper, hatta biraz önce kurumuş, kaldırdım, sabun tozu 40 derecede falan erimiyo sanki, bide iyi ağartmıyo, bu yüzden ben farklı ürün aramıştım, memnun kaldım...
yarında nasipse ütülerim, iyice ağırlaştık artık korkuyorum hastane çantası hazır durmazsa evhamlanırım

omo baby göremedim markette, gerçi aklımda dalin vardı onu aldım. yumuşatıcısı da vardı onu da alayım yıkayayım ben de yavaş yavaş. tecrübeli anneler bile acele ediyor ben neyime güveniyorsam, ağırdan alıyorum işleri:)))

doğumu burda yapacağım canım. hatta diyarbakırda, çünkü doktorum orda. oğlumun izmirde doğmasını çok istiyorum aslında ama kendi evimde daha rahat olur. bir de eşim her an yanımda olsun istiyorum. doktoruma da çok alıştım. şimdi tanımadığım bir doktora devam etmek de zor gelir.

Son düzenleme:
hastane çantaları hazırlanıo muu ne durumdasınız...
ben tembelliğimden hazırlamadım hala, daha sabun tozu alacam ama kararsız kaldım şimdi yorumları okuyunca sabun tozumu baby deterjanmı sıvı deterjanmı alsam ?

sabun tozuyla deterjan arasında kararsız kaldım.

ben sabun tozu düşünüyodum ama :26: hangisi iyidir karar veremedim şimdi dalan roxy matiği önermişlerdi temiz yıkıyo diye

canım sabun tozu bende alacaktım ablam izin vermedi, sabunlar cocuğun kıyafetine yapışıyormuş hep... ne kadar kaliteli de alsan sabun parçacıkları aralarda kalıp yapışıyormuş... bi şey tavsiye etmişti ama şuan aklımda değil sorar yazarım sana...

çok iyi olur canım mesajlarsan öğrendiğinde çok sevinirim tecrübeli annelerin fikirlerinden yararlanmak iyi oluyo cidden

baby deterjanlar bebek cildine gerçekten zarar vermiyomu acaba ? tahriş etmezmi kızlar, hani deterjan ya sonuçta kimyasal içeriyodur bebek cildi fazla hassas pişik filanda yapabilir cildine uygun olmazsa ...

şimdi yorumlara baktım. dalinden memnun olan çok. sabun tozundan da memnun olanlar var ama bazıları kalıntı bırakıyor yazmış. az ölçek koymak gerekiyormuş herhalde. biri çocuk doktorları sabun tozu önermiyor sıvı deterjan öneriyor yazmış. kendimiz deneyip göreceğiz artık. bir de dalinin yumuşatıcısını da alacaktım ben, ilk aylar yumuşatıcı önerilmiyor yazmışlar. şimdi de onda kararsız kaldım:)))
geldim canım etti etti hareketini yptı bana... çok korktum tam gidicktim hastaneye gitme dercesine bi döndü dolaştı :) şükür ya çok korktum ağladım korkumdan...

iyi hadi gözünaydın. senin stresli olduğun günlerde bebeğin hareketleri azalır demişti doktorum bana. sen stres yaptıkça o da gerilmiştir belki:)

çok iyi olur canım mesajlarsan öğrendiğinde çok sevinirim tecrübeli annelerin fikirlerinden yararlanmak iyi oluyo cidden

tamam cnım evet çok iyi oluyor tecrübeli ağızla hareket etmek... hafta sonu Allah nasip kısmet ederse bende alışverişe çıkıcam bebeğim ve benim için daha hiç bişi almadım onu da eşimle gidip ablamı alıcam öyle yapıcaz :) bakalım eklerim resimlerini aldığımda...

ablamın binasında iç çamaşırı satan bir kadın var 2 tane emzirme südyeniyle 2 toparlayıcı aldım, kilotta alcam 2 tane getirtmiş mideye kadr çıkanlardan dantelli falanmış emzirme südyenini 13 liraya aldm da daha elime geçmedi pazar günü ablamla grştüğümde alıcam... ablam diyo çok güzel rahat edersin...

bende dalin alayım o zaman ya netten baktım şimdi toz deterjanlara göre biraz pahalı ama sürekli alınacak bişy keşke daha ucuz olsaymış :)) yumuşatıcı hiç düşünmemiştim bebek cildi zaten pamuk gibi oluyor bebek deterjanlarıda onun cildine uygun yapıldıgına göre yumuşatıcıya gerek kalmaz diye düşünüyorum. Olmadı bi sabun tozu bide dalin sıvı deterjan alır kullanarak karar veririm hangisi iyiyse ona devam ederim sonradan

ben bi tane emzirme sütyeni aldım 18 tl ydi bebek mağazasından almştım lohusa külodunda karar veremedim ya bazıları gerek yok kocaman iç çamaşırına kullanmıycaksın sonradan sadece hastanede hasta bezi yada kalın pedler kullanacagın için o sırada giyebilirsin diyor bazılarıda nrmal iç çamaşırı giyemezsin sıkar diyo bi tane de lohusa külodu alıp koysammı ki çantaya
aldıklarını ekleyince bakarız canım cicilerinize, bizim eksiğimiz çok hala ya bu çıktıgımda tamamliyim diyorum bende ama zaman yetmiyo il dışına çıktıgımız için bi gün içinde hem hastane randevusu hem alışverişi yetiştiremiyoruz yetiştiği kadarını alıyorum ondada eksik kalıyor hep inşallah ıvır zıvırları tamamlarım bu defa da sadece büyük eşyaları kalır bebişin sonra aklıma takılıp duruyo daha şu yok daha bunu almadık diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…