2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merve panikleme hemen. bazen benimki de uzun süre hareket etmiyor. pozisyonuyla ilgilidir belki. annenin stresi de etkiliyormuş bebeğin hareketlerini.

evet canım bu haftalarda bebişlerin hareketleri böyle oluyo demek herkeste aynı olduguna göre :)) az önce eşimle konuştum telde diyorum ki konuşabilse doğunca soracam vallahi ne yaptıgını bişyler yapıyor ama çözemedim ben bu kızı çok merak ediyorum içerde naptıgını diyorum gülüyo oda

herkes aynı ne güzel örtmenim canım :) o gün çalışıp çalışmadıgımızı merak ettim ya tamda hafta içine geliyo 32 .0 oldugumuz gün ona göre ayrılim dedim

kızlar benim oğlumda kaç saattir doğru dürüst tık yok korkmaya başladım artık:26:
uyumuştur annesi meraklanma yoktur bişeyi bende artık bugün hareket etmedi yada şu kadar saattir bebişte tık yok dediğimde eşim yine başladı felaket tellalı diyo aklımız hep onlarda ya ondan takıyoruz uyusundas çabucak büyüsün oğluşun
ben de az önce babamla konuştum, izmirde de çok güzelmiş. kısa kollu gezen çok dedi(

Mersinde de öyleymş ya çoğu kısa kollu giyiyo diyodu mart sonundan beri giyiliyomuş burasıda kutup bölgesi adaletmi bu

Son düzenleme:
geçen gün bende duydum haberlerde nisanın ortasında çok soğuk bekleniyomuş
şansımıza havalar serin gi,tti

32 de dr gidiceksin ayırcak sonra o gün işe dön evrak getir ben kalırım muhtemelen birgünden bişey olmaz..

kızlar benim oğlumda kaç saattir doğru dürüst tık yok korkmaya başladım artık:26:
bişey olmaz arada benimkide öyle.. korkma tek sende olmuyor. dnlen elinle karnını çalkala hafif ama

herkese slm kızlar bayadır yoktum en son şeker testinden bahsetmiştim hatırlarmısınız bilmiyorum 100 gr yüklendi çok şükür bişey çıkmadı.şimdi 28+5 olduk iki gündür kalbimde çarpıntı oluyo sanki boğazımdaymış gibi sanırım bebeşin büyümesinden kaynaklanıyo karnımda gerildi baya

evet cnm carpıntı bendede oluyor ama fazlası ıyı degıl dr soyle bence

raporu il dışından alacagım için ancak ertesi gün götürebilecem doğum raporunu saol canımcım

Merhaba hanimlar... bugün doktora gittim seker testi yapildi, sonuclar haftaya... bebisimin kalp atislarini dinledim bugün, güm güm atiyor masallah... 1 ayda 1 kilo almisim, hersey yolunda dedi doktorum... ama demir eksikligi varmis biraz ondan hap yazdi..hergün 1 tane kullanacagim artik... bi dahakine de ultrasona gircem, bakicaz bebisimiz ne kadar oldu, nasildir...
sizler nasilsiniz, nasil gidiyor??

şimdi 2011 nisan annelerine baktım biraz, tüm yorumlar aynı gibi ' doğurdum, doğuracam, daha doğuramadım , günümün dolmasına şu kadar kaldı, bebek doğum kanalına girmiş,adet sancısı gibi sancım var, bugün doğuracam galiba ...' ne güzel heyecanlar mayıs sonu burdada başlar aynı muhabbetler haziran sonuna kadar sürer artık bugün bu doğurdu yarın onun günü, bugün doğuran varmı kızlar diye ya ben hemencik o gün gelsinde bebiş doğsun göreyim istiyorum çok merak ediyorum nasıl bişy olacak öyle ki sancım geldiğinde kalkıp oynarım gibi geliyo bebek geliyo diye Allahım delmiyim neyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…