evet canım bu haftalarda bebişlerin hareketleri böyle oluyo demek herkeste aynı olduguna göre :)) az önce eşimle konuştum telde diyorum ki konuşabilse doğunca soracam vallahi ne yaptıgını bişyler yapıyor ama çözemedim ben bu kızı çok merak ediyorum içerde naptıgını diyorum gülüyo odaiçini ferah tut annesi büyüyo bebişler.
herkes aynı şeyi söylüyor.
ne güzel aynı ana aynı şeyleri hissetmek :)
rapor mevzusunda ben baya kıtım canım bişey diyemicem.
görüşürüz
iyi tatiller.
herkes aynı ne güzelbenimde aynen öle oluyo dışardan bakııldığında sağa sola çıkıntılar oluyo ben ona uçan tekma diorum öle bi dönüyoki
izinle ilgili hiç bilmiyorum canım
ben kamudayım mutemetle personelciye sorarım onlar yapcak nslsa onlar öğrensin :)
senin meslek ne
uyumuştur annesi meraklanma yoktur bişeyi bende artık bugün hareket etmedi yada şu kadar saattir bebişte tık yok dediğimde eşim yine başladı felaket tellalı diyokızlar benim oğlumda kaç saattir doğru dürüst tık yok korkmaya başladım artık:26:
ben de az önce babamla konuştum, izmirde de çok güzelmiş. kısa kollu gezen çok dedi(
şansımıza havalar serin gi,ttigeçen gün bende duydum haberlerde nisanın ortasında çok soğuk bekleniyomuş
32 de dr gidiceksin ayırcak sonra o gün işe dön evrak getir ben kalırım muhtemelen birgünden bişey olmaz..ay benim kız karnımın içinde napıyo hiç bilmiyorum dışardan belli oluyor hareketleri karnımda bi sağa bi sola doğru çıkıntılar oluyor o hareket ettikçedönüyor elini ayağını bi taraflarını dayıyor bazen dayanıyor gibi oluyor, bide yüzer gibi bişyler daha yapıyor ama çözemedim naptıgını
kızlar bide doğum izniyle ilgili bişy sorcam şimdi biz 32 artı 0 da izne ayrılabiliyormuyuz yokse mesela bugün 32 artı 0 olduk bugünde işe gidip yarınmı ayrılabiliyoruz 32 artı 0 dada işe gidiyomuyuz yani ?
bişey olmaz arada benimkide öyle.. korkma tek sende olmuyor. dnlen elinle karnını çalkala hafif amakızlar benim oğlumda kaç saattir doğru dürüst tık yok korkmaya başladım artık:26:
yaprak dökümü başladı...herkese iyi akşamlar iyi hafta sonları
herkese iyi tatiller iyi hafta sonları
kendinize ve bebişlerinize cici bakın
ben çıkıyorum kızlar psikolojim çok bozuldu dua edin bana grşrz.
ben çıkıyorum kızlar psikolojim çok bozuldu dua edin bana grşrz.
herkese slm kızlar bayadır yoktum en son şeker testinden bahsetmiştim hatırlarmısınız bilmiyorum 100 gr yüklendi çok şükür bişey çıkmadı.şimdi 28+5 olduk iki gündür kalbimde çarpıntı oluyo sanki boğazımdaymış gibi sanırım bebeşin büyümesinden kaynaklanıyo karnımda gerildi baya
şansımıza havalar serin gi,tti
32 de dr gidiceksin ayırcak sonra o gün işe dön evrak getir ben kalırım muhtemelen birgünden bişey olmaz..
bişey olmaz arada benimkide öyle.. korkma tek sende olmuyor. dnlen elinle karnını çalkala hafif ama
Herkese iyi akşamlar iyi haftasonları.. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın,hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?