2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

migrosta indirim vardı dalinde 2 lt. 13 liraya aldım. normalde 17 lira. her şeyi pahalı bu veletlerin:)) ben de eksik tamamladıkça çok mutlu oluyorum. aldığım şey bir süre ortada duruyor gelip gidip seviyorum. deterjanını, bezini bile seviyorum elime alıp alıp, deli miyim neyim diyorum sonra

iyi bulmuşsun canım sen bende migros bulursam ordan alayım bari :) nelere para döküyoruz veletler için bide deterjana gitsin aynen bende aldıklarım yatak odasının bi köşesinde duruyo gidip gelip seviyorum kızımmm doğacaksında seni bu küvettemi yıkıycaz yada minicik ellerin bu eldivenlerimi giycek falan diye yalnız değilsin hepimiz aynıyız

ben burdayımmm benim yaramaz oynadı yüzüm güldü ama nolursa olsun tembel bugun oğlum

sana demıstık dımı uyus karı cok svındım cnm

arada dürtüyo duruyo bugun çok sessiz oğluşum neyse facede gezerken bebek şekerleri yazdım bi yer çıktı kampanya yapmışlar çok hoşuma gitti...

kapı süsü,7 mtre tül, sepet,50 adet şeker,takı yastığı, strafor yazı 100 TL... ocak aynda eklenmş resim bende sordum hala geçerli mi diye bakalım geçerliyse almayı düşünüyorum...

bende dalın kullandım bebegın esyalarını onunla yıkadım cok hos yaaa yumusacık misss gıbı yapıyor cnmm onerırım yanı tavsıye ederım herkese...

napooorsunus kızlar?? Canım sıkıldı azcık bakınıyım dedim.. Kocamda uyudu sağolsun çok yorgunmuş. Bütün gün yanlız oturmam yetmiyomuş gibi yine yanlız kaldım

banayaklasma cnm ben aldım 200 tl bıraz kazık ama babyhome dan aldım cokta sade bakabılırsın cıcı bolumunde

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum öyle bi bakam demiştim, bulaşıklar duruyo amannn offffffff

neyse hadi Allah'a emanetsiniz şekerler...

cnm ben aldım 200 tl bıraz kazık ama babyhome dan aldım cokta sade bakabılırsın cıcı bolumunde

gördüm çok güzel seninkisi ama benim eşim öyle herşeyi beğenmez malesef pembeli bişiler olması lazım odası öyle bişiy olcak (kendimiz yapıyoruz mobilyasını) bi tane beğendim bende oda 200 lira.. Çok geldi ne biliyim. Olmadı burda English Home var orda beğenmiştim onu alırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…