bende dalin alayım o zaman ya netten baktım şimdi toz deterjanlara göre biraz pahalı ama sürekli alınacak bişy keşke daha ucuz olsaymış :)) yumuşatıcı hiç düşünmemiştim bebek cildi zaten pamuk gibi oluyor bebek deterjanlarıda onun cildine uygun yapıldıgına göre yumuşatıcıya gerek kalmaz diye düşünüyorum. Olmadı bi sabun tozu bide dalin sıvı deterjan alır kullanarak karar veririm hangisi iyiyse ona devam ederim sonradan
iyi bulmuşsun canım sen bende migros bulursam ordan alayım bari :) nelere para döküyoruz veletler için bide deterjana gitsinmigrosta indirim vardı dalinde 2 lt. 13 liraya aldım. normalde 17 lira. her şeyi pahalı bu veletlerin:)) ben de eksik tamamladıkça çok mutlu oluyorum. aldığım şey bir süre ortada duruyor gelip gidip seviyorum. deterjanını, bezini bile seviyorum elime alıp alıp, deli miyim neyim diyorum sonra
ben burdayımmmbenim yaramaz oynadı yüzüm güldü ama nolursa olsun tembel bugun oğlum
ben burdayımmmbenim yaramaz oynadı yüzüm güldü ama nolursa olsun tembel bugun oğlum
sana demıstık dımı uyus karı cok svındım cnm
şimdi yorumlara baktım. dalinden memnun olan çok. sabun tozundan da memnun olanlar var ama bazıları kalıntı bırakıyor yazmış. az ölçek koymak gerekiyormuş herhalde. biri çocuk doktorları sabun tozu önermiyor sıvı deterjan öneriyor yazmış. kendimiz deneyip göreceğiz artık. bir de dalinin yumuşatıcısını da alacaktım ben, ilk aylar yumuşatıcı önerilmiyor yazmışlar. şimdi de onda kararsız kaldım:)))
iyi hadi gözünaydın. senin stresli olduğun günlerde bebeğin hareketleri azalır demişti doktorum bana. sen stres yaptıkça o da gerilmiştir belki:)
kendı kendıne nazar degdirme dıye bıse varmıydı? sen kedı kendıne nazar degdırdın uyusss tut dılını bı daha...
napooorsunus kızlar?? Canım sıkıldı azcık bakınıyım dedim.. Kocamda uyudu sağolsun çok yorgunmuş. Bütün gün yanlız oturmam yetmiyomuş gibi yine yanlız kaldım
napooorsunus kızlar?? Canım sıkıldı azcık bakınıyım dedim.. Kocamda uyudu sağolsun çok yorgunmuş. Bütün gün yanlız oturmam yetmiyomuş gibi yine yanlız kaldım
Letizia - Kapı Süsleri/Lüks Kristal Kapı Süsü (Pembe) Kristal Kapı Süsü (Pembe)
Letizia - Kapı Süsleri/Lüks Kristal Kapı Süsü (Mavi) Kristal Kapı Süsü (Mavi)
fiyatları 35 TL
olsun cnm bız buradayızzz hos geldın
hoşgeldin şekerim sıkılma yaa gel burada takıl
bence çok güzeller fiyatlarıda iyimişş
cnm ben aldım 200 tl bıraz kazık ama babyhome dan aldım cokta sade bakabılırsın cıcı bolumunde
kızlar ben çıkıyorum öyle bi bakam demiştim, bulaşıklar duruyoamannn offffffff
neyse hadi Allah'a emanetsiniz şekerler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?