2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ii bakalım ben hem odamıza uygun hemde sadelıkten yanayım azcık odamız cevız krem olcak oda ona uygun dıe aldım ama bır dokunsanız varya pamuk gıbı yaaa cok hos kuması var degdi verdıgım paraya valla

ii bakalım ben hem odamıza uygun hemde sadelıkten yanayım azcık odamız cevız krem olcak oda ona uygun dıe aldım ama bır dokunsanız varya pamuk gıbı yaaa cok hos kuması var degdi verdıgım paraya valla

doğrudur canım ucuz olunca dayanıklı olmuyo zaten. Bende sevmem öle çok ıncıklı cıkcıklı şeyleri. Hastane çıkışını bile nakışlı olmasın diye gittim bi ton para verdim aldım.
Ben bi internetten baktın daha bu uyku setlerine. Bide burda bi mağazada beğendim o kadar. Yarın belki çarşıya gideriz ordan bakarım. Yada olmadı nevresim takımı alcam yan korumalarını kendim dikicem...

elinden gelıyorsa dık derım vallahı super bıse elınden gelıyosa ...

elinden gelıyorsa dık derım vallahı super bıse elınden gelıyosa ...

kız bişey yokki o yan korumalarda. Rulo elyaflar var basık basık böle bi kılıf yapıyosun içine ölçüsü kadar rulo elyaf koy kaymaması için dikiş geçmek lazım üstünden makinayla sadece o kadar. Kumaşı ıvırı zıvırı zaten kolay. Tabi böle bişeyi kendin yapınca sade olur. Yada hazır aplikeler yada nakışlar var onlardanda dikilir üstüne. İstanbulda olsam neler yaparım. Desenini kendim çizip baskısını bile yaparımda burda öyle bi imkanım yok malesef

Günaydınnn geçmişe döndüm geldim iyi haftasonlarııı herkese ayy rüyamda tuvalete bi gidiyorum kanamam başlamış suyum gelmiş güya..eşime bağırdım çok korkunçtu allah korusunün.. Dün gece hıçkırdı kızım ilk defa böyle bişey yaşadım çok güzeldi aynı yerde pıt pıt attı

günaydınnnn arkadaşlarrrrrr bi cumartesi daha başladı bakalım.. son 6 cumartesim hayırlısıyla inşallah.. wawwww... çok azzzz :) bugün evde temizlik var , bende karman çorman olmuş çekmeceleri toparlamayı planlıorum çöp eve dönüşmeden önce.. şimdi doğum zamanı gelen giden çok olur.. herkeste yardım etmek için bişiler yapıcak düzenli olsun heryer :)

aynı dert benimde var bugün ve yarın temizlik var sobayı kaldırıcaz yarın bugün de kendi yapabileceklerimi yapiyimde gerisini herif yapsın

İyi yapmışsın canım bende temizlik yaptım dün yoruluyorum belim ağrıyo eskisi gibi deilim yaw ondan kabus gördüm heralde gece kasığım ağrıdı mecbur yapılıyo dağınık dağınık dayanamıyorum

herkese iyi haftasonları

sanada canımm

günaydın kızlar iyi hafta sonları nasılsınız

kramplı bır gece ama sabah gec kalktım oohh ne guzel:))

ben hiç hıçkırık hıssetmedım(ne guzel bı deneyım...

kolay gelsın cnm yorma kendını bende sımdı guzeel bı kahvaltı keyfii yapayım gelırum muckk

bende bugün akşama kadar bitirmem lazım gerçi pek benlik bişey yok ufak tefek şeyler daha akşama süslenmem lazım düğün var

ben hiç hıçkırık hıssetmedım(ne guzel bı deneyım...

Eşimin eli karnımdaydı ben dalmak üzereydim o farketti ya niye bu böyle pıt pıt atıyo dedi aa hıçkırıyo dedim dinledik hakikaten de düzenli aralıklarla sarsılıyodu çok güzel bişey ya büyümüş te hıçkırıyo kıyamam :86:

ayyyy sorma 10 dk iş yapıorum .. 20 dk dinleniorum.. zor gelio artık.. Allah güç versin şu son haftalarda tüm annişlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…