Allah kabul etsin canım görüşürüz18625060Arkadaslar ben de once namaza sorna da ogle uykusuna gidiyorum, icim gecti gozlerim kapaniyor.
Aksamustu gorusuruz inshallah.
hoşgeldin iyiyiz canım sen nasılsınmervenesli .!.:slm kızlar ben geldim nasılsınız bakem iyisinizdir inş görüşmeyeli
aynen siyah oluyorlar değişiyor vucud yaa hepsi bebek için benim aklım almıyor bazen, ufacık bi sıvıdan bi canlı oluşuyor, ne kadar büyük o Allah ya... onunla beraber göğüslerde süt kanalları açılıyor... zorlanmayalım diye ( ben buna yoruyorum ) kanama kesiliyor... Rahimin içinde bi bebek büyüyor... sen bişi yapmıyorsun bunların oluşumunu sağlayan , sağlamasına izin veren Allah... ne kadar büyük ne kadar... senin yapman gereken sadece kendine dikkat etmek... kendine dikkat ettiğinde bebeğinde sağ salim büyüyor içinde...
hoşgeldin canımm... iyiyiz sen?
İnşallah iyi çıkar...Benim kanım hep düşük çıkıyor..
merveee aldıkların cok hos cnm gule gule gıyın ınsallah slm kızlar offfffff cok yoruldum
sağol canım benim amin inşallah ...merveee aldıkların cok hos cnm gule gule gıyın ınsallah slm kızlar offfffff cok yoruldum
Gerçekten de mucize..Küçücük rahim nasıl da genişliyor, 3-4 kilo bebek içinde durabiliyor...
İnsan düşününce aklı almıyor, ama Allahın hikmeti..Oluyor işte..
aminn sağol canım.. sen naptın düğün için kuyafet bulabldin mi c.tesi günü
benimde öyle bide benim anlamadığım normalde ben çayımı şerbet gibi içerim hayatım tatlıyla geçer ama yinede şekerim de düşük çıkıyo niye böyle çıkıyo anlamadım :26:
buldum ama herif sağolsun omzumu ısırınca değiştirmek zorunda kaldım gömlek giydim artık
hoşgeldin iyiyiz canım sen nasılsın
kaç çıkuıyor kanın canım benim en son 11,9 çıktı dr bişey demedi ama bana az geldiİnşallah iyi çıkar...Benim kanım hep düşük çıkıyor..
inşallah iyi çıkar sonuçların arkadaşımhııı oh oh çok iyi sevindim. bende birazdan test sonuçlarımı almaya gidicem geçen gün kan vermiştim sağlık ocağına bakalım ne çıkıcak
aminn sağol canım.. sen naptın düğün için kuyafet bulabldin mi c.tesi günü
Valla benden süt geliyo, hatta peynir gibi oluyo ama kan hiç gelmedi...
Ama annen biliyorsa, doğrudur canım..Yine de tedirgin olduysan doktoruna sor istersen..
buldum ama herif sağolsun omzumu ısırınca değiştirmek zorunda kaldım gömlek giydim artık
troid falan diyordun sen herhalde..Onla bi alakası var mı ki...
Gerçi bende sürekli tatlı falan yerim ama, benim de şeker çok düşük çıktı kontrolde..Doktor diyet vrdi hatta..2 saatte bir bişeyler yeme diyeti..2 hafta uyguladım...Normalde iyidir de, hamilelikte bende de şeker çok düştü..
kaç çıkuıyor kanın canım benim en son 11,9 çıktı dr bişey demedi ama bana az geldi
inşallah iyi çıkar sonuçların arkadaşım
merve söylücem hep bişey girdi araya oğluşun güzel günlerde kullansın aldıklarını canım hepsi çok şekerbizim oğlanlar rakip olacaklar yanlız seninkini galatasarayın küçüklere benimkini fenerin küçüklere yazdıracağız
kaç çıkuıyor kanın canım benim en son 11,9 çıktı dr bişey demedi ama bana az geldi
merve söylücem hep bişey girdi araya oğluşun güzel günlerde kullansın aldıklarını canım hepsi çok şekerbizim oğlanlar rakip olacaklar yanlız seninkini galatasarayın küçüklere benimkini fenerin küçüklere yazdıracağız
ev ısı ya yatak carsaff anam agladıııNe yaptın da yoruldun kız ????
sağol canım benim amin inşallah ...
aynen kuzucum... Allah o dediği zaman oluyor işte :)) neyse kızlar ben çıkıyorum gelirim bi kaç saate hepinizi öptüm... inşallah fatma da güzel haberlerle gelir...
buda ıyıymıssss hehehheheh:)
kuzu bende c.tesı doktora ılk sordum soruuu: arkadaslar var onlardan sut gelıyo benden nıye gelmıyo sutum olmuycakı dedım?:)):):)
doktor dedıkıı: sımdı de gelebılır dogumdada gelebılır merak etme dedı rahatladımmm..
aaa bu arada benım kız kıtap gıbıymıs herseyı gunu gununee aynııı:):):))
oyy dünürüm hoşgeldin nasılsınn sağol annesi bakıyoruz işte gelinim nasıl bakiimdunurummmmmmm damadıma sen ne guzel bakmıssın oyleee masallahh onaa.....
En son tahlilde 10,1 çıktı...
Hamileliğin başında 13,5 du..Doktor çok iyi demişti..ama ben doğru düzgün bişey yiyemedim biliyorsun ilk aylar hep serum bağladılar..Zaten et ürünleri yemiyorum, düşmüş iyice..Bu sefer kan hapına başladık, normalde içmiyordum...
Zaten senin kızı bizim doktora götürsek pek bi sever..Adam illa gününde olacak istiyor, ne ilerden gelecekmiş ne geriden..Sanki benim elimde olan bişey, ben istermiyim hiç kızım geriden gelsin..
İlerden gelirse de doğumu 38. haftanın sonu yaparız diyor, şimdilik gününü 3-4 gün geçmiş o yüzden 39. hafta bitince yapacakmış bakalım...
Süt olayının gelmemesi daha iyiymiş..Bende geliyor diyorum da öyle sürekli değil, haftada 1 kere falan sızıntı gibi oluyor..Süt gibi bişey bile değil..Su gibi...Şeffaf..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?