oyy dünürüm hoşgeldin nasılsınn sağol annesi bakıyoruz işte gelinim nasıl bakiim
canım baya düşmüş doğru ilk aylarda çok kötü oldun hastaneden çıkamadın ama şimdi ilaçla toplar kendini et yerinede baklagil yumurta falan ye canım bide kahvaltıyla çay içme oda demiri bağlıyormuş en güzeli pekmez ye sen kuzum bire bir kana benim dr a kalsa haftada 2 kere dana ciğer yicekmişimm(
canım baya düşmüş doğru ilk aylarda çok kötü oldun hastaneden çıkamadın ama şimdi ilaçla toplar kendini et yerinede baklagil yumurta falan ye canım bide kahvaltıyla çay içme oda demiri bağlıyormuş en güzeli pekmez ye sen kuzum bire bir kana benim dr a kalsa haftada 2 kere dana ciğer yicekmişimm(
hahhaha ama canım yanı bunu kımse ayarlayamazkı ama doktor bana dedı 3 hafta oncesı yada sonrası bunu cocuk tolere eder ama 3 haftadan ılerdeyse seker gerıdeysede gelısım bozuklugu oluyomuss 2-3 gunde nolcakkk:):):)zatenn her gıttıgımızde degısıyooo::):))
bu arada o fl yı *7 yıde sordum doktor ole bısımı varmıs dedı bana:))::):):) guldu....
valla kuzum gelsın dogunca gelsınde mama kullanmayalım off offf
kızlarrrr kızımı gorduk bugun babasıyla 4 boyutlu usg ye girdik aynı babası ya kopyası walla :90:
Biz geldikkkkkkkkk
gözlerim kapanıyor benim :)
biraz revire gidip uyuycam herhalde
Fatmaa gelsin yaaaaaaaaa
diil mi ya ne günlerdi herşeyi atlattık 30. haftalardayız inşallah o günlerimizi de yazarızbaklagil falan yemeye çalııyorum zaten bol bol...ÇAy içmiyorum artık, eskiden çok içerdim de artık kahvaltıda falan meyve suyu...Bebişler iyi olsun da önemli değil, en fazla kan iğnesi vuruluruz düzelir...
Neler yaşadık değil mi burda, şimdi ilk zamanları hatırlıyorum da, hiç bitmeyecek gibiydi o günler..Geçti gitti..İlerde de inşallah bebişlerimiz yürüyor, konuşuyor diye yazacağız, bu günlerimizi anacağız...
canımm uyu biraz öyle bir imkanın varsa dinlemek bebişerin kilosunu bile etkiliyormuşBiz geldikkkkkkkkk
gözlerim kapanıyor benim :)
biraz revire gidip uyuycam herhalde
Fatmaa gelsin yaaaaaaaaa
:) dogru dio :)pek bi mutlu oldu biizm baba walla :) saglıklı dogsunda o gunleri gorelımde zaten ya ona benzıcek ya bana..doktor dıo dudaklar dolgun olcak die babasıda benmki gibi deyınce doktor donup babaya bakıo dudaklara :) manyak dedm :)
diil mi ya ne günlerdi herşeyi atlattık 30. haftalardayız inşallah o günlerimizi de yazarız
canımm uyu biraz öyle bir imkanın varsa dinlemek bebişerin kilosunu bile etkiliyormuş
benim plesanta suyum alt sınırın biraz üstünde çıktı 88miş alt sınır 94 çıktı çok su içmem lazımmış çokkk
benim plesanta suyum alt sınırın biraz üstünde çıktı 88miş alt sınır 94 çıktı çok su içmem lazımmış çokkk
biiiz geldiiiiiiik.. ya tam burayı açtım yazacaktım tanıdık geldi... bebik gayet iyi değeleri şöle
FL: 56
BPD: 76.2
AC: 260.9
boyu fl ye gre 39 cm falan oluyo kilosuda tahminen 1548 falanmış... idrar tahlili istedi onu verdim 15:30 da çıkacakmış... bide resmimiz vaaaarr. benim sıpa başı yukarda yan yanmıştı başı yukarda imiş.
Eki Görüntüle 175296
biiiz geldiiiiiiik.. ya tam burayı açtım yazacaktım tanıdık geldi... bebik gayet iyi değeleri şöle
boyu fl ye gre 39 cm falan oluyo kilosuda tahminen 1548 falanmış... idrar tahlili istedi onu verdim 15:30 da çıkacakmış... bide resmimiz vaaaarr. benim sıpa başı yukarda yan yanmıştı başı yukarda imiş.
Eki Görüntüle 175296
Eki Görüntüle 175296
Eki Görüntüle 175296
oyyy dünürüme bak heleÇok iç su çoookk
ya suyun fazla olması da kötüymüş, herşeyden korkar olduuukk
damada bak damadaaaaaaaaaa maşallahhhhhhhhhh :)
maşallah oğluşuna Fatmacım.
Çok iç su çoookk
ya suyun fazla olması da kötüymüş, herşeyden korkar olduuukk
damada bak damadaaaaaaaaaa maşallahhhhhhhhhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?