2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oyyyy maşallah oğluşlara.
ne güzel haberler verdiniz.
yelkovan da gelsin oda güzel haberler getirsin inşallah.

kızlar bende haziranın sonunda doğumum yani inşallh haziran annesi olacağım sezeryanla doğum olacakk benim haftamda hamileler var mı acabaa

Hoşgeldinnn :) Temmuz annlerinde bulursun senin haftana uygun olanları sanırım ama sen bize takıl çok nelelidir burası

Fatmaaaaaaaaaaaa gördü mü kocan oğluşunuzuuu?

Benimki de 750 ydi, sonra 1770 olmuştu 1 ayda...
Başta az kilo alanlar sonradan coşuyo, başta kilolu gidenler sonradan duruluyor herhalde...

sen hala burdasın ne oldu işler duruldu sanırırm..

delimavi geldimi kızlar dr haberlerini verdimi. ben atlamış olabilirim,

canımmm benim ya burdayımm çok şükür herşey yolunda egecim oğlum büyümüş 1696 gr olmuş boynundan kordonuda çıkarmış çok şükür sen nasılsın duru nasıl?

Maşallah kız, sizin iyi haberlerinizi bekliyorduk bizde..Kilosu da çok iyiymiş maşallah...Büyüdüler artık ya kuzular...İnşallah idrar tahlilin de çok iyi çıkar sonucu..
inşallah iyi çıkar yaa bide hastanede labr. da beklerden askerin biri elindeki kanı bi düşürdü hilmini her tarafı kan oldu evde bde onla ugraştım ufff iğrençti yaaa..bide şimdi evden çıkarken anahtarı içerde unutmuşum hilmi çilingir çagırıp yaptıracaktı ufff

kuzu valla bpd ve ac değerlerine göre sölüyo dr kilosunu bilmem ki iyi mi kötü mü

sen hala burdasın ne oldu işler duruldu sanırırm..

delimavi geldimi kızlar dr haberlerini verdimi. ben atlamış olabilirim,

işler azaldı. zaten şimdi hazirana çalışıyoruz ağırlıklı olarak. ben olmayacağım için onları almıyorum.
arkadaşlar hallediyolar.

hadi ya onu niye kötü ki

Erken doğuma sebep oluyormuş galiba (( taşımıyor herhalde vücut

Haydaaa gelmedik kalmamış başınıza, nazar nazar dua et..

İyi canım maşallah kilosu, niye kötü olsun maşallah 1.50 kiloyu geçmiş işte...
Kız anahtarı nasıl içerde unuttun aşık, oğlunu gördün dünyandan geçtin değil mi....Yaptırsın hilmi bey, sen bugün oğluşunu gördün, herşey yapabilirsin normaldir...

Bi de kasılıorlar demi...Bizimki herkesi aradı, doktor bana benzediğini söyledi dedi...
Mşallah dudaklarını ısırırım ben minnoşun...Benimkinin dudakları incecikti...
ya hemde nasıl kasılıo :) biz de aradık hemen kayınvalidemi :) benm dudaklarımda ince bana benzer dıodum ama benzememiş:) dur bakam ordaki gibi olcak mı bi dogsun da gerci aynısı gibi oluo dıolar ama ilk bebiş benm gorcez bakalım
kızlar bende haziranın sonunda doğumum yani inşallh haziran annesi olacağım sezeryanla doğum olacakk benim haftamda hamileler var mı acabaa

benmki de sonunda cnm hazıran 27 sata gore

canımmm benim ya burdayımm çok şükür herşey yolunda egecim oğlum büyümüş 1696 gr olmuş boynundan kordonuda çıkarmış çok şükür sen nasılsın duru nasıl?

ikinizden haber bekliyorduk maşallah güzel büyümüşler. Haftlarıyla uyumlu... Fatmacım çok güzel büyümüş maşallah..
Delimavi çok sevndim kordon olayına. Hadi şimdi yelkovan ve karakandan haberler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…