gittim oğluşum büyümüş teyzesi 1696 gr olmuş boyunu 38 cm demişti ama flsi 61 görünüyordu 7 ile çarpınca 42,7 cm olmuş herşey yolundaymış maşallah kordonunu da çıkarmış boynundan şükürler olsun
oyyy dünürüme bak hele
iyi mi ya ben bakmadım daha haftasına göre nasıl diye
kızlar bende haziranın sonunda doğumum yani inşallh haziran annesi olacağım sezeryanla doğum olacakk benim haftamda hamileler var mı acabaa
maşallah güzel haberlerine.. kızalr sizinkiler ilk başlarda baya kilo aldılar sonradan yavaşladılar hee. acaba beizimkilerdemi öyle olcak. 1200 dü 1548 olmuş bir ayda demi .yanlışmıyım..
maşşalh yiğit beye ... haftasıyla uyumlu olması çok güzel
sen hala burdasın ne oldu işler duruldu sanırırm..
delimavi geldimi kızlar dr haberlerini verdimi. ben atlamış olabilirim,
inşallah iyi çıkar yaa bide hastanede labr. da beklerden askerin biri elindeki kanı bi düşürdü hilmini her tarafı kan oldu evde bde onla ugraştım ufff iğrençti yaaa..bide şimdi evden çıkarken anahtarı içerde unutmuşum hilmi çilingir çagırıp yaptıracaktı ufffMaşallah kız, sizin iyi haberlerinizi bekliyorduk bizde..Kilosu da çok iyiymiş maşallah...Büyüdüler artık ya kuzular...İnşallah idrar tahlilin de çok iyi çıkar sonucu..
maşallah güzel haberlerine.. kızalr sizinkiler ilk başlarda baya kilo aldılar sonradan yavaşladılar hee. acaba beizimkilerdemi öyle olcak. 1200 dü 1548 olmuş bir ayda demi .yanlışmıyım..
maşşalh yiğit beye ... haftasıyla uyumlu olması çok güzel
sen hala burdasın ne oldu işler duruldu sanırırm..
delimavi geldimi kızlar dr haberlerini verdimi. ben atlamış olabilirim,
uyumlu canım ben gittiğimde 30+3 te 1600 gr. boyu 40 cmdi.
haftasıyla uyumlu demişti.
hadi ya onu niye kötü ki
inşallah iyi çıkar yaa bide hastanede labr. da beklerden askerin biri elindeki kanı bi düşürdü hilmini her tarafı kan oldu evde bde onla ugraştım ufff iğrençti yaaa..bide şimdi evden çıkarken anahtarı içerde unutmuşum hilmi çilingir çagırıp yaptıracaktı ufff
kuzu valla bpd ve ac değerlerine göre sölüyo dr kilosunu bilmem ki iyi mi kötü mü
sağol canım inşallah elkovandan da güzel haberler alırızoyyyy maşallah oğluşlara.
ne güzel haberler verdiniz.
yelkovan da gelsin oda güzel haberler getirsin inşallah.
Eki Görüntüle 175297 şekerim nasıl olmuş kızlar daha tam yapamadım şeker bekliyorum örnek çıkardım şimdilik kartımız falanda olacak
inşallah iyi çıkar yaa bide hastanede labr. da beklerden askerin biri elindeki kanı bi düşürdü hilmini her tarafı kan oldu evde bde onla ugraştım ufff iğrençti yaaa..bide şimdi evden çıkarken anahtarı içerde unutmuşum hilmi çilingir çagırıp yaptıracaktı ufff
kuzu valla bpd ve ac değerlerine göre sölüyo dr kilosunu bilmem ki iyi mi kötü mü
ya hemde nasıl kasılıo :) biz de aradık hemen kayınvalidemi :) benm dudaklarımda ince bana benzer dıodum ama benzememiş:) dur bakam ordaki gibi olcak mı bi dogsun da gerci aynısı gibi oluo dıolar ama ilk bebiş benm gorcez bakalım
Bi de kasılıorlar demi...Bizimki herkesi aradı, doktor bana benzediğini söyledi dedi...
Mşallah dudaklarını ısırırım ben minnoşun...Benimkinin dudakları incecikti...
kızlar bende haziranın sonunda doğumum yani inşallh haziran annesi olacağım sezeryanla doğum olacakk benim haftamda hamileler var mı acabaa
Eki Görüntüle 175297 şekerim nasıl olmuş kızlar daha tam yapamadım şeker bekliyorum örnek çıkardım şimdilik kartımız falanda olacak
canımmm benim ya burdayımm çok şükür herşey yolunda egecim oğlum büyümüş 1696 gr olmuş boynundan kordonuda çıkarmış çok şükür sen nasılsın duru nasıl?
inşallah iyi çıkar yaa bide hastanede labr. Da beklerden askerin biri elindeki kanı bi düşürdü hilmini her tarafı kan oldu evde bde onla ugraştım ufff iğrençti yaaa..bide şimdi evden çıkarken anahtarı içerde unutmuşum hilmi çilingir çagırıp yaptıracaktı ufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?