2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin Fatma herşey yolunda sevindim maaşallah bebişine

4 boyutludaki haline çok benzermiş..Benim doktorum da öyle dedi...
Benim de tombiş yanaklı, koca kafalı bi kızım olacak...

hilmide gördü kızzz oğlan bacaklarını açmadı hilmi bey pipiye bakacaktı yan yatıktı 30 tl almış piss çilingirci manyak yaaa

hilmide gördü kızzz oğlan bacaklarını açmadı hilmi bey pipiye bakacaktı yan yatıktı 30 tl almış piss çilingirci manyak yaaa

İnşaallah Egecim beni şimdi sağlık ocağından aradılar hamileymissiniz diye evet dedim doğuracam az kaldı tetenoz falan olamam dedim yok tamam dedi sadece birzahmet gelip kayıt yaptırın doğurmadan :)))))))))

Delimavi şimdi gördüm kordonunda çıkmış herşey yolunda gözün aydın maaşallah

2 dakika bile sürmemiştir işi de haa...Çilingir hemen açıyo kapıyı çünkü...
Hilmi bey de oğlunu gördüğüne dua etsin, pipi mi görecekmiş, doğunca görür bol bol, hem o görmeye çalışırken oğlan üstüne çiş yapar...

slm kızlar.ne zamandır giremiyom.şimdi biraz geçmişi okudum maşaallah herkes iyi sanırım.bende ii olmaya çalışıyorum.suyum geldi:18: 10 gün hastanede yattım.şimdi de evdeyim raporluyum.yarın kontrole gidecem.artık su gelmiyo ama korkusu yetti bana.ALLAH hiçbirinize göstermesin.

slm kızlar.ne zamandır giremiyom.şimdi biraz geçmişi okudum maşaallah herkes iyi sanırım.bende ii olmaya çalışıyorum.suyum geldi:18: 10 gün hastanede yattım.şimdi de evdeyim raporluyum.yarın kontrole gidecem.artık su gelmiyo ama korkusu yetti bana.ALLAH hiçbirinize göstermesin.

bend de dedim san yüz vermiyo oglan dediydim anam bi kızdı bu deme bana öle şeyler ben kaldıramam kolumu sıktırdı ne oldugumu bilemedim

benımde bobrek sorunu oldugu ıcın bol bol su dıyo dr um anlamadım gıttı :18:

Su içmekle olmaz herhalde... vücut yapıyordur onu canım endişelenme sen, bol bol iç suyunu, şifa osssunn

Aaa çilingir olmak varmış :)

Karakan ona kaydolmamızın nasıl bi avantajı oluyor? sonra bana kaçak muamelesi yapmasınlar :)))

Geçmiş olsun canım..Yat dinlen bol bol...Allah korusun, erken falan olmasın doğum....

ne guzel haberler alıyoruz masallah nazar degmesınde ya kızlar bu agda ısı nasıl olacak yaaaaa carsamba gunu saglık oacagına gıdıcem de gobekten goremıyorum bıyerımı yaaa :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…