2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cok gecmiş olsun cnm o korku yetmişitr tabi inş bidaha olmaz dıkkat et kendine

ayyy canım geçmiş olsuuun dikkat et

çok üzüldüm ya dinlen bari aman erkenden gelmesin bebişin çok geçmiş olsun suyun çokmu geldi azmıydı nasıl anladınız rengi falan farklımı ya bizimde bilgimiz olsun

gecmıs olsun cnm ayyy dıkkat et allah korusun

Çok çok geçmiş olsun canım.. İyisin di mi şimdi?
Nasıl suyun geldi, ne kadar geldi???

ne guzel haberler alıyoruz masallah nazar degmesınde ya kızlar bu agda ısı nasıl olacak yaaaaa carsamba gunu saglık oacagına gıdıcem de gobekten goremıyorum bıyerımı yaaa :26::26::26:

Ben salona gidiyorum, hiçbir zaman kendim beceremedim zaten :) uğraştığına değmez

ne guzel haberler alıyoruz masallah nazar degmesınde ya kızlar bu agda ısı nasıl olacak yaaaaa carsamba gunu saglık oacagına gıdıcem de gobekten goremıyorum bıyerımı yaaa :26::26::26:

aynen bende bu dertden muzdaribim bide ağdayı vurunca kanıyo önce böyle bişy yoktu valla doğuma kadar jilet yapıcam dayanılacak gibi değil

çok sağolun.umarım yarın ii haberler alırım.daha çantamı bile hazırlayamadım istediğim gibi
neyse hayırlısı artık....

Ben de perşembe gittiğimde 30+5 de 1770 gr.demişti doktor...Haftasıyla uyumlu demişti...

evet benimkide 30 da gittim banada aynısını dedi. Fatmanınkide uyumlu .. Maşallah

evet uyumlu maşallah fatmacım.

sağol canım inşallah elkovandan da güzel haberler alırız

inşallah beklios bakalım.

hilmide gördü kızzz oğlan bacaklarını açmadı hilmi bey pipiye bakacaktı yan yatıktı 30 tl almış piss çilingirci manyak yaaa

iyi valla geçen sene bize geldi 50 TL aldı.
30 yine iyidir. napalım bacı.

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

offf en çok ona takılıyorum. başkasına da yaptıramam.
çaresizim çok

Son düzenleme:
ya gıtmesıne gıderım de ben acılamıyorum kımseye ya yaptıramam yanı

ben jilet yapıyorum her dusta ezbere ama sonucta birşey göremiyorum

çok sağolun.umarım yarın ii haberler alırım.daha çantamı bile hazırlayamadım istediğim gibi
neyse hayırlısı artık....

cok geçmiş olsun canım
allah bir daha yasatmasın korkutmasın inşallah

bendee ne yapacam bılemıyorum :2:

KIZLAR...iki gündür başım dönüyo başım ağrıyo....tansiyonumu ölçtüm 11e 6 sizce düşükmü normalde yanlış hatırlamıyorsam 12ye 8 yada 7 çıkardı....bu arada 28+4.haftadayım

valla işe giderken bi ıslaklık hissettim.anlamadım önce arkadaşlara sordum dikkat et dediler.yine gelir su ise. 2 saat sonra ayakta bi anda ılık ılık altıma kaçırmış gibi bişey hissettim.yarım su bardağı belki biraz daha fazla geldi.sonra az az.test yaptılar amniyon sıvısı mı diye pozitif çıktı. enfeksiyona karşı korumak için antibiyotik başladılar.hala içiyorum.enfeksiyon yok çok şükür....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…