2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 7. ay 30. hafta bitiminde doluyordu di mi?
Bi haftaların aylara uyarlaması vardı, biri koymuştu buraya, nerden bulurum onu?

2 hafta daha mı ustune koyuyorduk ne canım 30. haftada 7 oluyoduk sanırımmm...bırı koymustu amaaa ben onu sevmedım 28 bıttı ben 7. ayımdayım demeye basladımm..

haftaya cuma sende calısabılır raporu alcan ıkızmmm ben p.sembe sen cumaa:)

kızım o bişeyden şüphelense zaten yaptırır. Bi sıkıntın varmı diye soruyor önce yok dersen... Akıntın varsa kaşıntın varsa söyle yaptırmazsa kız. Benim manyakta herdakka bi bok çıkarıyor

jilet bile okadar zor ki ayna falan alıyorum o bile yarım saat sürüyo nerdeyse.
çok zor göremiyorum, eğilemiyorum kabus gibi.

haklısın cnm bende mı yapsam hıc yapmadım ya bıse olurmu kı :44:

zaten şişliği, morluğu geçene kadar kıllar hop çıkmaya başlıyo bi hayrını göremiyorum ağdanın

ya canım hamile arkadaslalrım ağda işkencesi çekilmez yapabildiğiniz kadar jilet yapın bence
hiç ağdayı düsünemiyorum bile

yok kız bizim doktorada rahatlık çöktü bakalım bu haftasonu randevum var acep değişiklik olacakmı 2 haftada bir çağıracakmı görücez

kız ben ondan da utanırım sımdı dıyeceksınızkı o ıs olurken utanma yok dımı kız bende bole bır manyaklık var yanında bıle soyunup gıyınemem guven dısarıs cık hemen derım

anaaam yeni evli halleri işte. ne utanıyon yavrukuşum.

bende hıcbısı yapmazdı canım ya nası derım varsaaa ama gecen kotu oldu bende onu hamılelıge verdımm...
zaten su cocuk tan sonraa dogruuu epılasyonaaaaaaaaaa

gebelikte daha hassa oluyor.
benim normalde de çürür hep. yaralar olur.
o yüzden şimdi tırsıyorum daha beter olur diye.

ya canım hamile arkadaslalrım ağda işkencesi çekilmez yapabildiğiniz kadar jilet yapın bence
hiç ağdayı düsünemiyorum bile

daha mantıklı görünüyor.
sadece hastanede yatacağımız süre zarfında sıkıntı olacak.

İşte ben hep yok diyorum....Adam soruyo aslında bel ağrın var mı, kasık ağrın var mı, kanaman var mı diye..
Ya bir de var ya, gülmeyin ama sakın, ben hamilelikten yakınırsam sıkıntım var dersem sanki bebişim bana küsecekmiş gibi geliyor...Hiç yakınmıyorum....
Etrafımdaki herkes çok şaşırıyor, senin gibi nazlı bi hatun nasıl oluyor da bu kadar soğukkanlı olabiliyor diye ama..Kızım sanki hisseder gibi geliyor...

aman ne bıleyım canım yaaa bendekıde salaklık ıste

canım benim yaaa ne güzel, durumun kıymetini biliosun.
süpersin valla.

sağol egem çok şükür inşallah yelkovan ve karakandan da güzel haberler alırız

sağolasın canım sen nasılsın bebiş nasıl

mükellef geldi de bakamadım bişey atladıyssam kusura bakmayın

kızlar dün gece bi arkadaş girmiş s.o.b. muydu neydi galiba buranın ilk doğumunu o gerçekleştirecek 20 mayısa gün almışlar biliyomuydunuz ya bizde geri sayım yapsak olmazmı ............

kızlar dün gece bi arkadaş girmiş s.o.b. muydu neydi galiba buranın ilk doğumunu o gerçekleştirecek 20 mayısa gün almışlar biliyomuydunuz ya bizde geri sayım yapsak olmazmı ............

Ne güzel az kalmış...
Ben sayıyorum zaten kız..54 günüm kaldı benim...
Ben saydıkça eşim strese giriyor.....

ne güzel ,nşallah karakanda gelicek güzel haberlerle

kızlar dün gece bi arkadaş girmiş s.o.b. Muydu neydi galiba buranın ilk doğumunu o gerçekleştirecek 20 mayısa gün almışlar biliyomuydunuz ya bizde geri sayım yapsak olmazmı ............

hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…