Kızlar 7. ay 30. hafta bitiminde doluyordu di mi?
Bi haftaların aylara uyarlaması vardı, biri koymuştu buraya, nerden bulurum onu?
iyi bari enfeksiyon yokmuş az 5 6 hafta daha beklesin bebişin
valla siz yazdıkça doktorumu sevmemeye başlıyorum...
En son gittiğimde ne enfeksiyon var diye baktı, netahlil yaptı..1 ay sonra gel dedi o kadar....
Karambole gidiyoruz herhalde..önceden her gittiğimde yapıyordu tahlil, artık yapmıyor...
Adama bi rahatlık çöktü..
çok sağolun.umarım yarın ii haberler alırım.daha çantamı bile hazırlayamadım istediğim gibi
neyse hayırlısı artık....
bende jılete basvuracam sanırım
jilet bile okadar zor ki ayna falan alıyorum o bile yarım saat sürüyo nerdeyse.
çok zor göremiyorum, eğilemiyorum kabus gibi.
haklısın cnm bende mı yapsam hıc yapmadım ya bıse olurmu kı:44:
zaten şişliği, morluğu geçene kadar kıllar hop çıkmaya başlıyo bi hayrını göremiyorum ağdanın
su gelince enfeksiyon oluyomuş o zaman tehlikeli.bencede beklesin.nedeni belli deil kesede delik varmış.kuduruk oğlum kimbilir neresiyle deldiolsun ii olsunda yatacam artık.çok sıkıldım amaaaaa
inşallah becerip kaydolabilirim egecim sağol... C.tesi falan açık değildir di mi
Valla siz yazdıkça doktorumu sevmemeye başlıyorum...
En son gittiğimde ne enfeksiyon var diye baktı, netahlil yaptı..1 ay sonra gel dedi o kadar....
Karambole gidiyoruz herhalde..Önceden her gittiğimde yapıyordu tahlil, artık yapmıyor...
adama bi rahatlık çöktü..
kız ben ondan da utanırım sımdı dıyeceksınızkı o ıs olurken utanma yok dımı kız bende bole bır manyaklık var yanında bıle soyunup gıyınemem guven dısarıs cık hemen derım
bende hıcbısı yapmazdı canım ya nası derım varsaaa ama gecen kotu oldu bende onu hamılelıge verdımm...
zaten su cocuk tan sonraa dogruuu epılasyonaaaaaaaaaa
ya canım hamile arkadaslalrım ağda işkencesi çekilmez yapabildiğiniz kadar jilet yapın bence
hiç ağdayı düsünemiyorum bile
kızım o bişeyden şüphelense zaten yaptırır. Bi sıkıntın varmı diye soruyor önce yok dersen... Akıntın varsa kaşıntın varsa söyle yaptırmazsa kız. Benim manyakta herdakka bi bok çıkarıyor
anaaam yeni evli halleri işte. ne utanıyon yavrukuşum.
gebelikte daha hassa oluyor.
benim normalde de çürür hep. yaralar olur.
o yüzden şimdi tırsıyorum daha beter olur diye.
daha mantıklı görünüyor.
sadece hastanede yatacağımız süre zarfında sıkıntı olacak.
İşte ben hep yok diyorum....Adam soruyo aslında bel ağrın var mı, kasık ağrın var mı, kanaman var mı diye..
Ya bir de var ya, gülmeyin ama sakın, ben hamilelikten yakınırsam sıkıntım var dersem sanki bebişim bana küsecekmiş gibi geliyor...Hiç yakınmıyorum....
Etrafımdaki herkes çok şaşırıyor, senin gibi nazlı bi hatun nasıl oluyor da bu kadar soğukkanlı olabiliyor diye ama..Kızım sanki hisseder gibi geliyor...
sağol egem çok şükür inşallah yelkovan ve karakandan da güzel haberler alırızikinizden haber bekliyorduk maşallah güzel büyümüşler. Haftlarıyla uyumlu... Fatmacım çok güzel büyümüş maşallah..
Delimavi çok sevndim kordon olayına. Hadi şimdi yelkovan ve karakandan haberler..
İnşaallah Egecim beni şimdi sağlık ocağından aradılar hamileymissiniz diye evet dedim doğuracam az kaldı tetenoz falan olamam dedim yok tamam dedi sadece birzahmet gelip kayıt yaptırın doğurmadan :)))))))))
Delimavi şimdi gördüm kordonunda çıkmış herşey yolunda gözün aydın maaşallah
canım benim yaaa ne güzel, durumun kıymetini biliosun.
süpersin valla.
Eee, 5 senedir olmuyor ya, olandan da şikayet etmek yanlışmış gibi geliyor..
kızlar dün gece bi arkadaş girmiş s.o.b. muydu neydi galiba buranın ilk doğumunu o gerçekleştirecek 20 mayısa gün almışlar biliyomuydunuz ya bizde geri sayım yapsak olmazmı ............
ne güzel ,nşallah karakanda gelicek güzel haberlerlesağol egem çok şükür inşallah yelkovan ve karakandan da güzel haberler alırız
sağolasın canım sen nasılsın bebiş nasıl
mükellef geldi de bakamadım bişey atladıyssam kusura bakmayın
kızlar dün gece bi arkadaş girmiş s.o.b. Muydu neydi galiba buranın ilk doğumunu o gerçekleştirecek 20 mayısa gün almışlar biliyomuydunuz ya bizde geri sayım yapsak olmazmı ............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?